Thuis ProductenNetTAP®technologieën & Oplossingen

De Visualisatie van het Netwerkgegevens van de NetTAP®oplossing van Chinese EGovernmentwolk

De Visualisatie van het Netwerkgegevens van de NetTAP®oplossing van Chinese EGovernmentwolk

  • De Visualisatie van het Netwerkgegevens van de NetTAP®oplossing van Chinese EGovernmentwolk
De Visualisatie van het Netwerkgegevens van de NetTAP®oplossing van Chinese EGovernmentwolk
Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: NetTAP®
Certificering: CCC, CE, RoHS
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Can Discuss
Verpakking Details: Buitenkarton plus Binnenschuim
Levertijd: 1-3 werkdagen
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100 Reeksen per Maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Toepassingen: Data Center van Telecommunicatie, het Uitzenden, Overheid, Financiën, Energie, Macht, Aardolie, het Verwante Oplossingen: Het netwerkzicht, Network Monitor, Netwerkbeveiliging, Netwerk Analytics, Data Center, Luchtverkeers
Hoog licht:

de visualisatie van netwerkgegevens

Van de de Gegevensvisualisatie van het NetTAP®netwerk de Controlemateriaal van de Chinese Oplossing van de EGovernmentwolk

 

De Chinese Achtergrond van de EGovernmentwolk

Met de transformatie van Chinese overheid in een openbare dienstoverheid, heeft de overheid more and more aandacht aan het levensonderhoud van mensen besteed, en het eGovernment is een belangrijk uitgangspunt. In het bijzonder, maakte een lijst het 18de nationale congres van informatisering aangezien één van de „nieuwe vier moderniseringen“ (nieuwe industrialisatie, informatisering, urbanisatie en landbouwmodernisering), zo het betekent dat de informatisering één van de kernkrachten zal worden om de economische en sociale transformatie van China te bevorderen.

 

De adviezen over het versterken van en het verbeteren van het bouwleiden van het nationale die eGovernmentproject door de Nationale Ontwikkeling en Hervormingscommissie wordt uitgegeven wezen specifiek erop dat de „toepassing van nieuwe technologieën in eGovernmentprojecten zou moeten worden bevorderd. Wij zullen het gebruik van nieuwe technologieën zoals Internet van dingen aanmoedigen, wolken gegevens verwerkend, grote gegevens, de volgende generatie Internet, groene energie - besparing, en simulatie in eGovernmentprojecten, en zullen hun brede toepassing in de bouw van eGovernmentprojecten bevorderen.

 

Chinese het Netwerkproblemen van de EGovernmentwolk

De netwerkbeveiligingsysteem planning van eGovernmentwolk is hoofdzakelijk samengesteld uit fysieke laag, middellaag en de laag van de toepassingsveiligheid, terwijl de gegevensverzameling hoofdzakelijk in de netwerklaag wordt geïmpliceerd. In de eGovernmentwolk, worden de veiligheidsproducten die aan de vereisten voldoen gewoonlijk opgesteld om toezicht en analyse in real time op netwerkgegevens te leiden om veiligheidsbescherming te bereiken. Dergelijke veiligheidsproducten kunnen in binnendringenopsporing en defensie, aanvalspreventie, beveiligingscontrole, gedragsanalyse, prestatieanalyse, plaatsvoorlichting, grote gegevensbeveiliginganalyse etc. worden onderverdeeld. Nochtans, dergelijke systemen en apparaten zelf hebben geen actieve gegevensverzamelingfuncties.

Daarom in de huidige complexe en diverse het netwerkarchitectuur van de eGovernmentwolk, is een groot aantal informatiebeveiligingsproducten en producten van de gegevensanalyse verspreid en opgesteld in verschillende delen van het netwerk. De traditionele netwerkshunt of de samengekomen oplossingen van het shuntapparaat zijn niet alleen moeilijk te leiden en te handhaven, maar ook moeilijk om een verenigd en efficiënt veiligheidssysteem te vormen. Zijn hoofdproblemen zijn als volgt:

1) de verspreide plaatsing is gemakkelijk om informatieeilanden te vormen, die tot de controle van blinde vlekken leiden.

2) het netwerkverkeer wordt direct ingevoerd in veiligheid en analyseproducten, en de prestatiesdruk is reusachtig.

3) het oorspronkelijke gegeven wordt herhaaldelijk gecontroleerd en geanalyseerd om een tweede lek te vormen.

4) het is moeilijk om van fouten problemen op te lossen en de plaats te bepalen en heeft hoge vereisten op onderhoudspersoneel.

5) herhaalde investering van materiaal, die in afval van investering resulteren.

 

NetTAP®matrijs NetInsight™ voor de Chinese Oplossing van de EGovernmentwolk

Van de het Verkeersvisualisatie van het matrijs -matrijs-netinsight™Netwerk het de Controlesysteem is een multidimensioneel die systeem van het controleluchtverkeersbeheer onafhankelijk door chengdu wordt ontwikkeld en wordt vernieuwd. Het kan controleverkeer integreren op verschillende fysieke en logische gebieden in gecentraliseerde controle wordt verdeeld en verenigde plaatsing, beheer, controle, analyse en presentatie bereiken die.

MATRIJS - NetInsight-het de controlesysteem van de stroomvisualisatie kan de volledige netwerk naadloze gegevensverzameling en de analyse van de gegevenscorrelatie, de vorming van een verenigd visueel perspectief van het controlebeheer, door het netwerk, de toepassing van machine die aan de gegevensrealtime van bedrijfssysteem en de bedrijfsuitzonderingen leren vangen, diepte van het kammen van bedrijfskant, de cliënt, de netwerkknoop, uitvoeringsstatus en de wet van berichtuitwisseling, het tweede niveau plaatsen aan de foutencomponenten, behield de abnormale hoeveelheid onbewerkte gegevens, verbeterend de capaciteit van de verrichting van de belangrijkste bedrijfssysteemveiligheid en van het oplossen van problemen efficiency.

De Visualisatie van het Netwerkgegevens van de NetTAP®oplossing van Chinese EGovernmentwolk 0

Van de het Verkeersvisualisatie van het matrijs -matrijs-netinsight™Netwerk het de Controlesysteem realiseert automatische controle door diep het leren algoritme, en geschikte vondsten verborgen risico's en fouten zonder de behoefte aan personeel om hen te bekijken, en brengt alarmacties teweeg, om de capaciteit van de verrichtingswaarborg en de efficiency van de foutenresolutie van kritieke bedrijfssystemen te verbeteren. Analyseer de controleresultaten tegen gebied, materiaal en tijd, en maken output diverse rapporten, zodat het beheer het bedrijf van het netwerk en het systeem kan gemakkelijker en direct begrijpen, algemene planning en geschikte aanpassing.

 

Chinese de Oplossingswaarde van de EGovernmentwolk

1- Het netwerkverkeer verzamelt en verdeelt om centraal de Investering te bezuinigen

De Visualisatie van het Netwerkgegevens van de NetTAP®oplossing van Chinese EGovernmentwolk 1

Verbindt de systeem transparante plaatsing in het netwerk van de gebruiker, onder het gebouw dat geen bestaand bedrijfssysteem beïnvloedt, het verspreide licht, elektriciteit met online in de vorm van licht en de omleidingsspiegel gecentraliseerde gegevensverzameling en realiseert het volledige bedrag van de originele die gegevensopslag, gegevens in het outputstadium, op L2 - over de informatie van zeer belangrijke stroomextractie, classificatie en de toewijzing van prioriteiten, met allerlei verschillende vereisten wordt gebaseerd om veiligheidsmateriaal voor stroomoptimalisering, en intelligente die stroom te maken voor zijn distributie wordt vereist, de veiligheid van allerlei de druk van de beveiligingsapparatuurverwerking verminderen, de analyseefficiency, dus besparingsgebruikers aan de algemene projectkosten van verbeteren investering.

 

2 - de Status van het Monitorverkeer het Volgen en Verkeer Controle In real time

Het systeem heeft een sterke stroom in en uit de technologie van de postidentificatie, in verschillende netwerkknopen voor gegevensverzameling, kan de automatische weg van de kaartstroom kunstmatige intelligentiealgoritme, waarneming in real time de uitvoeringsstatus van het volledige netwerk, van netwerkapparaten, de gastheer, aan de volledige waaier van de visualisatie van de bedrijfstransactiestatus gebruiken, gegevens in real time en historische gegevens, de toekomstige ontwikkeling van multidimensionele kpis, hulpgebruikers van lokaal aan het algemene diepe inzicht in de netwerk lopende status verstrekken, de kwaliteit van netwerkverrichting verbeteren.

 

3 - de Flexibele Verkeersmomentopnamen versnellen de Gebeurtenislocalisatie en verminderen Verliezen

De Visualisatie van het Netwerkgegevens van de NetTAP®oplossing van Chinese EGovernmentwolk 2

Functie van de systeem komt de unieke flexibele momentopname in abnormale gebeurtenis onmiddellijk aan een momentopname van het huidige netwerkstatuut voor van de oorspronkelijke gegevens, formuleert de scène van abnormale gebeurtenissen voorkomt, en veelvoudige knopen aan een momentopname van de analyse ter plaatse van de de gegevenscorrelatie van het gegevenspakket, de worteloorzaak het gebeuren van de gebeurtenis of het nalaten om de directste analyseverwijzing te verstrekken, de oorzaak van de abnormale gebeurtenis versnellen die en tijd plaatsen oplossen, effectief het verlies verminderen.

 

4 - Flexibele derdeapi interface, gemakkelijk te integreren

Gebaseerd op de open platformarchitectuur, NetTAP® van het het Netwerkverkeer van MATRIJSnetinsight™ kan het Systeem van de het Zichtcontrole veelvoudige vormen van interfaceoutput aan een het beheersplatform van de derdeveiligheid of situatie controleplatform voor verenigde analyse en presentatie buigzaam steunen.

 

Tevreden om NetTAP® direct te contacteren om uw Netwerk nu te optimaliseren!

Contactgegevens
Chengdu Shuwei Communication Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Jerry

Tel.: +86-13679093866

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten
Google Analytics -->