Thuis ProductenDe Analyse van het netwerkverkeer

Modulaire Ontworpen Opgeloste de Stroomkwestie van het Netwerkverkeer Analyse of Fysiek Probleem

Modulaire Ontworpen Opgeloste de Stroomkwestie van het Netwerkverkeer Analyse of Fysiek Probleem

  • Modulaire Ontworpen Opgeloste de Stroomkwestie van het Netwerkverkeer Analyse of Fysiek Probleem
Modulaire Ontworpen Opgeloste de Stroomkwestie van het Netwerkverkeer Analyse of Fysiek Probleem
Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: NetTAP®
Certificering: CCC, CE, RoHS
Modelnummer: NT-TCL-CG10
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Can Discuss
Verpakking Details: Buitenkarton plus Binnenschuim
Levertijd: 1-3 werkdagen
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100 Reeksen per Maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Gegevensuitwisseling: tot 3.2Tbps 100G/40G verbinding: 10 QSFP28 100GE of 24 interfaces van 10GE SFP+
Verkeersafbeelding: Aan diverse hulpmiddelen voor analytics, prestatiesverhoging en veiligheid ASIC-Spaander: ingebouwde krachtige gegevens met hoge capaciteit - verwerking
Beheer: Het Zicht en Matrijs NetInsight™ van het NetTAP®netwerk Netwerkanalyse: Opgeloste Stroomkwesties of Fysieke Problemen
Hoog licht:

de analysehulpmiddelen van het netwerkpakket

,

de stroomanalyse van het netwerkverkeer

De modulaire Ontworpen Kwesties van de de Analysehulpmiddelen Opgeloste Stroom van Netwerkkranen of Fysieke Problemen 

 

Wat is het Netwerkzicht van de Makelaar van het Netwerkpakket voor Veiligheid?

Het netwerkzicht laat netwerkbeheerders toe om te vangen, te herhalen, bijeen te voegen, vooraf te gaan, door:sturen en, analyse netwerkverkeer en inschrijvingen te zien die over Brede Gebied en Local area networkverbindingen reizen. Zodra gevangen, kan het netwerkverkeer aan diverse hulpmiddelen voor analytics, prestatiesverhoging en veiligheid worden in kaart gebracht. Er zijn vele gespecialiseerde hulpmiddelen om deze functies uit te voeren dat allen met netwerkverbindingen moeten worden verbonden om verkeersgegevens aan hulpmiddelen te verstrekken. Deze connectiviteit is de stichting van zicht en kan in één van drie manieren worden beheerd. De directe verbinding is waar de hulpmiddelen direct om worden aangesloten te leven verbindingen. Dit staat het hulpmiddel toe om verkeer direct te zien en te manipuleren. Het wordt een integraal onderdeel van het netwerk en zal gegevens analyseren, gegevens kunnen blokkeren en pakketten terug in het netwerk verzenden. De primaire beperking van directe in-line verbinding is potentiële netwerkverstoring, als het hulpmiddel off-line zou moeten gaan wegens een machtsverstoring, onderhoud of een andere reden maakt neer het netwerk. Als het hulpmiddel daalt, daalt de verbinding. Als u veelvoudige hulpmiddelen op een verbinding hebt, dienovereenkomstig stijgt de waarschijnlijkheid voor verstoring. Er zijn ook financiële overwegingen met deze methode. In doelnetwerken, kan het financieel zwaar zijn om veelvoudige netwerkhulpmiddelen op elke verbinding op te stellen.

 

 

De Makelaar van het netwerkpakket voor uw Systeemwaarde

No.1 vang, herhaal, Filter, Complex en lading-Saldo verkeer door Intelligente Kranen over uw Netwerk in realtime wordt verzameld die.

Van de het Netwerkzicht en Matrijs van No.2nettap ® de Interface van NetInsight™ voor eenvoudige, intelligente haven-afbeelding en al beheer.

No.3 stel met uiteindelijke scalability op, gebruikend een volledig-modulair uit te breiden ontwerp zich aangezien uw infrastructuur evolueert.

 
Matrijs-TCL-CG is een apparaat van de de visualisatiecontrole van netwerkgegevens voor hoogte - dichtheid en grote stroom van 10G/40G/100G.
Matrijs-TCL-CG wordt speciaal voor de gegevensverzameling van de verbindingen van 10GE ontworpen 40GE en 100GE-in uitvoer van exploitanten de mobiele Internet, IDC-de uitvoer, provinciale netwerk en backbone intensief worden verdeeld die.
Gebaseerd op ATCA standaardarchitectuur, heeft matrijs-TCL-CG hoge drager-vlakke betrouwbaarheid en sterke expansibility die de functionele raadskaarten kunnen regelmatig vormen om aan de scenario's van de havenvraag van diverse specificaties en grootte het hoofd te bieden.

Ntca-chs-7U7S is een standaard het rekhoogte van 7U. Het chassis keurt de horizontale de groefwijze goed van de groefdienst. Het apparaat steunt een totaal van zeven groeven, met inbegrip van twee schakelende groeven en vijf de dienstgroeven. Elke groef verstrekt 300W-het koelen capaciteit, het chassisgebruik een pull-type koelluchtleiding om de goede prestaties van de hittedissipatie voor de gehele machine te verstrekken. Backplane keurt een dubbel-sterarchitectuur goed, op voorwaarde dat 200Gbps-de full-duplex kanalen in elke schakelaargroef aan de de dienstgroef onderling verbond. Volledig uitgerust met twee schakelaar kunnen de kaarten 400G-backplane bandbreedte per de dienstgroef bereiken.

 

Ntca-chs-16U14S is een standaard het rekhoogte van 16U. Het chassis keurt de horizontale de groefwijze goed van de toevoegingsdienst. De gehele machine steunt 14 kaartgroeven, met inbegrip van 4 schakelende groeven en 10 de dienstgroeven. Elke groef verstrekt 300W-het koelen capaciteit, het chassisgebruik een pull-type koelluchtleiding om de goede prestaties van de hittedissipatie voor de gehele machine te verstrekken. Backplane keurt een dubbel-sterarchitectuur goed, die onafhankelijke 100Gbps-backplane bandbreedte verstrekken voor elke schakelaargroef aan de de dienstgroef. Volledig 4 schakelaarkaarten kunnen 400G-backplane de toepassing van de dwars-raadsbandbreedte per de dienstgroef verstrekken.

 

De Gegevensverzameling van NT-TCL-CG10 100G, Gegevens het Vangen en de Kaart van de Schakelaardienst/Module

Modulaire Ontworpen Opgeloste de Stroomkwestie van het Netwerkverkeer Analyse of Fysiek Probleem 0

Kaartinterface

De dienstinterface: Van 10*QSFP28 100G (compatibele 40G) de interface; De extra 10 interfaces van QSFP28 100GE of 24 interfaces van 10GE SFP+ kunnen via RTM-uitbreidingsraad worden uitgebreid.
Beheersinterface: 1*RJ45 interface
CONSOLEinterface: 1*RJ45 interface
BASISinterface: 2*1000MInter-board communicatie interface
STOFFENinterface: 4*100GService gegevens specifieke transmissieinterface
IPMC-interface: 1*RJ45 interface

 

Kaartfunctie en Eigenschap

 

NT-TCL-CG10 de ingebouwde krachtige gegevens met hoge capaciteit - de spaander van verwerkingsasic, die bedrijfsgegevenssamenvoeging en shunt tot de de hoofdfunctionaliteit en eigenschappen van 3.2Tbps.The kan voltooien zijn:

1- 10 QSFP28-het type 100G Ethernet zet op het voorpaneel om, dat kan 100G/40G- voltooienverbinding die en input of 100G/40G-de samenvoeging van het de dienstverkeer en gespleten output verdelen weerspiegelen.
2 - verstrekt 4*100GBASE-FABRIC-de transmissiekanalen van de dienstgegevens om krachtige transmissiekanalen voor de de uitwisselingsdiensten van dwars-raadsgegevens tussen de raad en de schakelaarraad te verstrekken.
3 - kaart van de de interfaceuitbreiding van het Steunen NT-TCL-rtm-CG10 breidt de achterpaneel, en extra 10 QSFP28-type 100G Ethernet interfaces uit. De uitbreidingsinterface kan 100G/40G-verbindingsaanwinst of gespleten output ook voltooien.
4 - kaart van de de interfaceuitbreiding van het Steunen NT-TCL-rtm-EXG24 breidt de achterpaneel, extra 24 SFP+-type 10GE Ethernet interfaces uit, en breidt de interface uit om 24 de aanwinst van de kanaal10g Ethernet verbinding of gespleten output te voltooien.
5 - de flexibele multi-groepsgebied passende het filtreren beleidsregels worden gebruikt om zwart-witte lijsten van verkeer vast te stellen die van belang voor gebruikers zijn, en buigzaam hen te combineren en te gebruiken aan filter en output bedrijfsgegevens zoals nodig. Het multi-groepsgebied behandelt de standaardgebieden van de pakketstroom, zoals vijf-tuple, fysiek haven, MAC-adres, vlan, en L3/L4-protocoldomein.
6 - Gebaseerd op het door de gebruiker gedefinieerd veld (UDF) die regel filtreren die, kan het UDF-douanedomein een douanegelijke van 128 bytes vóór het bericht steunen aanpassen. De typische toepassingen kunnen aan de pakketten van filterhttp GET/POST, op tunnel-gebaseerde pakket zeer belangrijke segment aanpassing, enz. worden gebruikt.
7 - nauwkeurige gebieds passende regels Met hoge capaciteit tot 128K, die gebruikers voorzien van onafhankelijke pakket filtrerende steun voor onafhankelijke IP/MAC/L4PORT-gebieden.
8 - voltooi de replicatie, de spleet, en de taakverdeling van de dienstgegevens in de de dienstkaart.
9 - zetten het Steunenbevel op lijn-gebaseerde CONSOLE/TELNET/SSH beheer, en ook het steunen grafisch-gebaseerde HTTP/WEB-configuratiebeheer met schakelbord om.
10 - voltooi de onafhankelijke update en de verbetering van de softwareversie van de kaart.


De Makelaarsspecificatie van het netwerkpakket en Moduletype

Componententype Productmodel Basisparameter Opmerkingen
De dienstkaart NT-TCL-SCG10 100G uitwisselingskaart, 10*QSFP28-interface Kies volgens daadwerkelijke bedrijfsbehoeften
NT-TCL-CG10 100G de dienstkaart, 10*QSFP28-interface
NT-TCL-XG24 10G de dienstkaart, 24*SFP+-interface
NT-TCL-rtm-CG10 100G RTM-kaart, 10*QSFP28-interface
NT-TCL-rtm-EXG24 10G RTM-kaart, 24*SFP+-interface
   
Het Ingebedde softwaresysteem van het TCL Zicht NT-TCL-SOFT-PKG   moet

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Punten Specificatie
Kaartnaam De kaart van de de dienstuitwisseling van NT-TCL-SCG10 100G
Interfacetype Steun10*qsfp28 100GE/40GE interface
Extra die steun10*qsfp28 100GE/40GE interface (met RTM-kaart wordt gebruikt)
uitwisselingscapaciteit 3.2Tbps (met inbegrip van de uitwisselingsvermogen van de dwars-Raadsdienst)
Plaatsingswijze Steun het optische verdelen/spiegelspanwijdte
gegevens - verwerkingscapaciteit steun replicatie/samenvoeging/het filtreren
steun dynamische taakverdeling
Steunip/protocol/port zeven-tuple verkeersidentificatie het filtreren
Het gecompenseerde passende filtreren van steunudf douane
Steun voor binnen en buitendieidentificatie in tunnelprotocollen wordt verdeeld
Steun voor Ethernet-de steun van de inkapselingsonafhankelijkheid
Steun meer dan 1 miljoen basisipv4-zeven-tuple regels
De identificatie van het de laagprotocol van steunethernet L2-L4
Steungegevens die tussen kaarten door:sturen
systeembeheersingscapaciteit Steun verenigd toezicht en beheer op de gehele machine werkomgeving
Steun verenigd beheer van gegevens - verwerkingsstrategieën
Steun verenigd beheer van softwareversie van de gehele machine
Steun het gehele beheer van de de raadsverkiezing van de machinecontrole
Steun CONSOLEbeheer
Steun IP/WEB-beheer
Steun SNMP-beheer
Steun TELNET/SSH-beheer
Steun SYSLOG
 
Machinespecificatie
Punten Specificaties
Chassisgrootte Ntca-chs-7u7s-gelijkstroom: 310.45mm (H) × 482.6mm (W) × 443.6mm (D)
Ntca-chs-7u7s-AC: 310.45mm (H) × 482.6mm (W) × 443.6mm (D)
Ntca-chs-16u14s-gelijkstroom: 708,35 mm (H) × 482.6mm (W) × 502.15mm (D)
Ntca-chs-16u14s-AC: 708,35 mm (H) × 482.6mm (W) × 502.15mm (D)
Adapterchassis en macht Voeding
Ntca-chs-7u7s-gelijkstroom: Hoogspanning gelijkstroom (240VDC~280VDC)
Ntca-chs-7u7s-AC: 220V AC
Ntca-chs-16u14s-gelijkstroom: Hoogspanning gelijkstroom (240VDC~280VDC)
Ntca-chs-16u14s-AC: 220V AC
Macht:
Ntca-chs-7u7s-gelijkstroom: De volledige consumptie van de configuratie maximummacht < 3000W="">
Ntca-chs-7u7s-AC: De volledige consumptie van de configuratie maximummacht < 3000W="">
Ntca-chs-16u14s-gelijkstroom: De volledige consumptie van de configuratie maximummacht < 5000W="">
Ntca-chs-16u14s-AC: De volledige consumptie van de configuratie maximummacht < 5000W="">
Milieuvereiste Het werk temperatuur: 0℃~50℃
Opslagtemperatuur: - 20℃~80℃
Het werk vochtigheid: 5%~95%, niet-Condensatie
Standaardcertificatie Advanced®specification PICMG® 3,0 R2.0
RoHs, voor Ce, FCC, NEBS Niveau 3 wordt ontworpen die
 

Contactgegevens
Chengdu Shuwei Communication Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Jerry

Tel.: +86-13679093866

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten
Google Analytics -->