Bericht versturen
Thuis ProductenDe Monitor van het netwerkverkeer

API van het de Monitorpakket van het Netwerkverkeer de Gegevensmakelaar Geïntegreerde Application programming interface

API van het de Monitorpakket van het Netwerkverkeer de Gegevensmakelaar Geïntegreerde Application programming interface

  • API van het de Monitorpakket van het Netwerkverkeer de Gegevensmakelaar Geïntegreerde Application programming interface
API van het de Monitorpakket van het Netwerkverkeer de Gegevensmakelaar Geïntegreerde Application programming interface
Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: NetTAP®
Certificering: CCC, CE, RoHS
Modelnummer: Matrijs-TCL-CG
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Can Discuss
Verpakking Details: Buitenkarton plus Binnenschuim
Levertijd: 1-3 werkdagen
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100 Reeksen per Maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
API: De Interface van het toepassingsprogramma API systeem: de interface tussen gebruiker en computerhardware
Makelaar API: SDN-de interface van het de matrijsapparaat van de verkeersdistributie Netwerkaanval: De integratie van Cybercrime gebeurt elke dag
Toepassingen: Data Center van Telecommunicatie, het Uitzenden, Exploitanten Verwante Oplossingen: Het netwerkzicht, Network Monitor, Netwerkbeveiliging, Netwerk Analytics, Data Center, Luchtverkeers
Hoog licht:

Internet-verkeersmonitor

,

de monitor van het serververkeer

API de Gegevensmakelaar Geïntegreerde Application programming interface van het Netwerkpakket

 

Een application programming interface (API) is een reeks vooraf bepaalde functies of overeenkomsten die de verschillende componenten van een softwaresysteem aansluiten. Het doel is toepassingen en ontwikkelaars van de capaciteit te voorzien om tot een reeks die routines toegang te hebben op een stuk van software of hardware zonder het moeten worden gebaseerd tot de broncode toegang hebben of de details van de binnenwerkingen begrijpen.

 

API Application programming interfaceinleiding

Het besturingssysteem is de interface tussen de gebruiker en het systeem van de computerhardware. Met behulp van het besturingssysteem, kan de gebruiker snel, effectief, veilig en betrouwbaar allerlei middelen in het computersysteem manipuleren om zijn eigen programma te verwerken. om gebruikers te vergemakkelijken om het besturingssysteem te gebruiken, voorziet OS gebruikers van de volgende twee types van interfaces:

(1) gebruikersinterface: het besturingssysteem voorziet specifiek gebruikers van een „gebruiker-in werking stellende systeeminterface“, algemeen verwezen naar als gebruikersinterface. Deze interface laat interactie tussen de gebruiker en OS toe, waarin de gebruiker de specifieke dienst aan het OS verzoek verleent en het systeem het resultaat van de dienst naar de gebruiker terugkeert.

(2) programmainterface: het besturingssysteem voorziet programmeurs van „programma en besturingssysteeminterface“, verwezen die naar als programmainterface, ook als Application programming interface (API) wordt bekend. Deze interface moet voor programmeurs in programmering gebruiken. Door deze interface, kunnen het systeem en de toepassingen tot de middelen in het systeem toegang hebben en de diensten van OS verkrijgen tijdens uitvoering. Het is ook de enige manier dat het programma de diensten van het besturingssysteem kan verkrijgen. De programmeringsinterface van de meeste besturingssystemen bestaat uit een reeks systeemvraag, elk waarvan een subroutine is die een specifieke functie uitvoert.

De interface (API) van het toepassingsprogramma, ook als application programming interface (API) wordt bekend, is een reeks definities, programma's en protocollen, door de API interface tussen computersoftware om wederzijdse mededeling te bereiken die. Één van de belangrijkste functies van API moet een gemeenschappelijke reeks functies verstrekken. API is ook een middleware die gegevens het delen voor een verscheidenheid van platforms verstrekt. In de praktijk van programmering, zou het ontwerp van programmeringsinterface de verantwoordelijkheid van softwaresysteem verdeeld redelijk eerst moeten maken. Het goede interfaceontwerp kan de onderlinge afhankelijkheid van diverse delen van het systeem verminderen, de samenhang van componenteneenheden verbeteren, de graad van koppeling tussen componenteneenheden verminderen, zo verbeterend de houdbaarheid en scalability van het systeem.

API van het de Monitorpakket van het Netwerkverkeer de Gegevensmakelaar Geïntegreerde Application programming interface 0

 

100G gegevensverzameling, Gegevens het Vangen en de Kaart van de Schakelaardienst/het Pakketmakelaars van het Modulenetwerk met API (Application programming interface)

API van het de Monitorpakket van het Netwerkverkeer de Gegevensmakelaar Geïntegreerde Application programming interface 1

Flexibele derdeapi interfaces die gemakkelijk zijn om in de veiligheid plaatsvoorlichtingsplatform te integreren

Gebaseerd op de open J2EE-platformarchitectuur, MATRIJS kan het de visualisatiesysteem van het controleverkeer diverse vormen van de interfaceuitvoer naar het het beheersplatform van de derdeveiligheid of situatie controleplatform voor verenigde presentatie of integratie buigzaam steunen. De gesteunde vormen van de interfaceintegratie omvatten maar zijn niet beperkt tot de volgende manieren:

1- Het matrijssysteem voert de belangrijkste informatie van de staat uit en verkrijgt/kwesties API voor het derdeplatform om strakke integratie te vragen. De interfacevorm van API kan Webservice of contactdoos zijn, of andere interfacevormen kunnen door douaneontwikkeling worden gesteund.

2- De interface-vlakke integratie tussen het matrijssysteem en het derdeplatform wordt bereikt door de SSO-eenmalige aanmeldinginterface gebruikend de kader pagina-vlak ingebed presentatie.

 

API de Integratie van Niveaugegevens

Wanneer het platform van het de verrichtingscentrum van het veiligheidsbeheer beter vertoningseffect en verenigde vertoningsstijl vergt, kan het matrijs-NetInsight systeem van de stroomvisualisatie de functioneel-vlakke API interface van de gegevensintegratie ook verstrekken om gegevens voor verenigde vertoning aan het verrichtingsplatform te verstrekken. De belangrijkste types van API gegevensinterface omvatten maar zijn niet beperkt tot het volgende:

SDN-van het de matrijsapparaat van de verkeersdistributie de klasseninterface van de staat

SDN-van het de matrijsapparaat van de verkeersdistributie van de gegevensstatistieken de klassen interactieve interface

SDN-van het de matrijsapparaat van de verkeersdistributie van de het beleidsklasse de interactieinterface

De interactieinterface van de momentopnamegebeurtenis

Van de de inhoudszitting van het netwerkverkeer de interface van de de gegevensvraag

De gegevens interactieve interface in real time van het netwerkverkeer.

Het platform kan één of meerdere types van interfaces gebruiken om gegevensintegratie en vertonings of kwestiebeleid volgens de vertoningsbehoeften uit te voeren.

 

Uw netwerk is onder Aanval? De integratie van Cybercrime gebeurt elke dag.

Neem controle en los sneller problemen op; 

Ervaar het Zicht en het Oplossen van problemen van Next Generation; 

Het bereiken de Dienstverzekering over multi-Wolkenmilieu's;

De slimme Veiligheid is hier!

Contacteer ons team vandaag, zie wat niet anderen kunnen, ons laten een partner zijn, moeten wij hier Uw NFV-Reis versnellen!

 

API van het de Monitorpakket van het Netwerkverkeer de Gegevensmakelaar Geïntegreerde Application programming interface 2

 

Het de inzamelings visuele beheersysteem van het MATRIJSverkeer kan worden voltooid door op te stellen:

1- De topologie van het de aanwezigheidsnetwerk van de eGovernmentwolk, de verhouding tussen de plaats van het inzamelingspunt en de topologie van het aanwezigheidsnetwerk, de topologie van het inzamelingsnetwerk zelf, het materiaal van de veiligheidsanalyse (binnendringenopsporing, controle, FLOWEYE, enz.) en ander algemeen materiaal betrokken bij de gehele de aanwinst en de analyseketen van de controlestroom voor verenigde visuele vertoning en controle.

2- toezicht en inzameling in real time op de gezonde informatie van de verrichtingsstatus van de verbinding, met inbegrip van vertoning in real time van de huidige kromme van het stroomtarief; Onderzoek en vertoning van de historische kromme van het stroomtarief; De verbindingen worden gebaseerd op verschillende de distributiemodellen van de pakketlengte getoond om op de kenmerken van de berichttoepassing te wijzen. De verbindingen worden gebaseerd op de distributiemodellen van verschillende unicast/multicast/uitgezonden berichten voorgesteld om op het profiel van de netwerkgezondheid te wijzen.

3- Toezicht in real time op de informatieoutput van de verkeersstatus aan verschillende de analysesystemen van de achterste deelveiligheid. Gebaseerd op het feit dat de verschillende systemen zich van de veiligheidsanalyse op verschillende soorten verkeersgegevens kunnen concentreren, kan het MATRIJSsysteem de status van de stroomkromme en de statistiekenoutput aan elk analysesysteem in realtime controleren.

4- Toezicht het in real time van de staat op de aanwinstenverbinding/de verbinding van de stroomoutput. In het geval van verbindingsanomalieën of significante anomalieën in het stroommodel, kan het systeem waarschuwingen en output hen aan het de voorlichtingsplatform van de veiligheidssituatie door de interface voor verenigde presentatie produceren. De gebruikers kunnen de anomalieën tijdig verder verwerken om de beschikbaarheid van het gehele systeem te verbeteren.

5 - Kan het de aanwinsten visuele beheersysteem van de MATRIJSstroom om bemonsteringsmatrijs in elke die visualisatie van de materiaaleenheid van de strategiebeheer uit te voeren van de stroomdistributie, op de huidige mening van de netwerktopologie wordt gebaseerd en in de toepassing van zijstroomclassificatie beschreven strategie diep te gaan meer duidelijke beschrijving van de volledige configuratie van de stroomdistributie zijn, zeer het luchtverkeersbeheerstrategieën van de onderhoudsmoeilijkheid verminderen.

Het de inzamelings visuele beheersysteem van het 6 matrijsverkeer kan niet alleen een visuele WEBinterface onafhankelijk verstrekken, maar ook WEBSERVICE, contactdoos en andere types van API interface verstrekken om met het platform van het veiligheidsbeheer te integreren, en het verenigde gecentraliseerde beheer van het platform van het veiligheidsbeheer ermee instemmen om een verenigde beheersmening aan gebruikers voor te stellen.

Om, door de plaatsing van SDN-van de stroominzameling en distributie MATRIJS en van de MATRIJSstroom samen te vatten verenigden de inzameling en de distributie van visuele beheersysteemcomponenten aan het beheer van de wolkenveiligheid eGovernmentplatform en integreerden strak met platformbouw, bereiken de basis van het verenigde beleid van van het netwerkverkeersgegevens van de eGovernmentwolk het beheerseffect, voor de analyse van netwerkbeveiliging en veiligheids verleent het plaatsvoorlichtingssysteem sterke steun.

 

De Makelaarsparameters van het netwerkpakket:

 

Componententype Productmodel Basisparameter Opmerkingen
De dienstkaart NT-TCL-SCG10 100G uitwisselingskaart, 10*QSFP28-interface Kies volgens daadwerkelijke bedrijfsbehoeften
NT-TCL-CG10 100G de dienstkaart, 10*QSFP28-interface
NT-TCL-XG24 10G de dienstkaart, 24*SFP+-interface
NT-TCL-rtm-CG10 100G RTM-kaart, 10*QSFP28-interface
NT-TCL-rtm-EXG24 10G RTM-kaart, 24*SFP+-interface
   
Het Ingebedde softwaresysteem van het TCL Zicht NT-TCL-SOFT-PKG   moet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens
Chengdu Shuwei Communication Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Jerry

Tel.: +86-13679093866

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten
Google Analytics -->