Thuis ProductenDe Herhaling van het netwerkverkeer

GE-Netwerktap die en voor Netwerk Controle en Veiligheid herhalen bijeenvoegen

GE-Netwerktap die en voor Netwerk Controle en Veiligheid herhalen bijeenvoegen

  • GE-Netwerktap die en voor Netwerk Controle en Veiligheid herhalen bijeenvoegen
GE-Netwerktap die en voor Netwerk Controle en Veiligheid herhalen bijeenvoegen
Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: NetTAP®
Certificering: CCC, CE, RoHS
Modelnummer: NT-iTAP-5GS-I/S
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Can Discuss
Verpakking Details: Buitenkarton plus Binnenschuim
Levertijd: 1-3 werkdagen
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100 Reeksen per Maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Toepassing: Telecommunicatie, het Uitzenden, Overheid, Financiën, Energie, Macht, Aardolie, het Ziekenhuis, Scho Verwante Oplossingen: OMLEIDINGSomschakeling
Kraan: Het Punt van de testtoegang TAP Functies: Replicatie, Samenvoegings, Omleidings en Matrijsschakelaar
TAP Plaatsing: Gealigneerde of SPANWIJDTE veelvoudige verbindingen Spanwijdte: De Analyse van de schakelaarhaven
Hoog licht:

de monitor van het Webverkeer

,

de hulpmiddelen van het netwerkverkeer

GE-Netwerktap die en voor Netwerk Controle en Veiligheid herhalen bijeenvoegen

 

TAP (het Punt van de Testtoegang), ook als de verdeler wordt bekend, is een populairdere methode van de netwerkgegevensverzameling, kan een uitvoerige visuele stroom van netwerkgegevens, de volledige snelheid van bidirectionele zitting nauwkeurige controle, en geen pakketverlies en vertraging verstrekken die. De totstandkoming van Kraan is een reusachtige revolutie op het gehele gebied van/netwerk die controleren controleren. Het verandert fundamenteel de toegangsmanier controle en analyse systeem en maakt het gehele controlesysteem een volledige en flexibele oplossing hebben.

De huidige technologische ontwikkelingen hebben tot een verscheidenheid van kranen, met inbegrip van regeneratiekraan geleid die veelvoudige verbindingen, omleidingskraan, de schakelaar van de matrijskraan kan etc. bijeenvoegen.

 

Het voordeel van Netwerktap
1 Vang 100% van het pakket, geen pakketverlies.
2 De onregelmatige gegevenspakketten kunnen worden ontdekt om het oplossen van problemen te vergemakkelijken.
3 nauwkeurige timestamp, geen vertraging en terugstellen.
4 Zodra de installatie, de analysator gemakkelijk kan worden betreden en worden bewogen.

 

Gemakkelijk te werken

Het apparaat wordt bevestigd met 1 In-line IN/OUT-haven, 2 eenrichtingsverkeerstroom controlehavens (TX/RX respectievelijk), en 1 de samenvoeging van de verkeersstroom controlehaven. De installatie kan volgens het havenpaneel, zonder enige verbindingsdraad of andere ingewikkelde configuratie worden voltooid.

Status controle. Het apparaat heeft 1 indicator van de systeemstatus, 1 machtsindicator, de statusindicator van het Verbindingstarief en LinkActivity-de indicator van de gegevensactiviteit op elke haven, die op de huidige werkende staat van het systeem kan duidelijk wijzen.

 

Netwerktap het Nadeel

1. Extra kosten om TAP te kopen, dat zeer duur is en rekruimte bezet

2. Slechts één verbinding kan tegelijkertijd worden bekeken.

Typisch gebruik van TAP

1. Zakenrelatie: deze verbindingen vereisen uiterst korte het oplossen van problementijd. Installeer hoger shunttap in deze verbindingen, en de netwerkingenieurs kunnen onverwachte problemen snel vinden en elimineren.

2. Kern of backboneverbindingen. Zij hebben hoog bandbreedtegebruik, en kunnen niet de verbinding breken wanneer het toegang tot van mobiele analyzer.TAP verzekeren 100%-gegevensopslag zonder pakketverlies, die prestatiesverzekering verstrekken voor nauwkeurige analyse van deze verbindingen.

3. VoIP en QoS: de nauwkeurige jitter en pakketmeting van het verliestarief wordt vereist voor VoIP-kwaliteit van de dienst test.TAP waarborgt volledig deze tests, maar de spiegelhaven verandert de jitterwaarde en verstrekt een onrealistisch verliestarief.

4. Het oplossen van problemen: zorg ervoor dat de onregelmatige gegevenspakketten en de verkeerde gegevenspakketten kunnen worden ontdekt. De filters van de spiegelhaven uit elk van deze pakketten, zodat het voorziet niet de ingenieur van belangrijke en volledige gegevensinformatie voor het oplossen van problemen.

IDS-toepassing: IDS baseert zich op volledige gegevensinformatie om binnendringenpatronen te identificeren, kan TAP betrouwbare en volledige gegevensstroom aan het systeem van de binnendringenopsporing verstrekken.

6. Serverfarm: de multi-havenverdeler kan 8/12 verbinden verbindingen tegelijkertijd, die verre vrije schakelaar kunnen realiseren, geschikt voor op elk ogenblik controle en analyse.

 

GE-Netwerktap die en voor Netwerk Controle en Veiligheid herhalen bijeenvoegen 0

 

De SPANWIJDTE (de Analyse van de Schakelaarhaven) is ook genoemd geworden spiegelhaven. De geavanceerde schakelaars kunnen pakketten van één of meerdere havens aan een gespecificeerde Haven kopiëren, die „spiegelhaven“ of „bestemmingshaven“ wordt genoemd. De analysator kan gegevens van de spiegel Port.However ontvangen, kan deze eigenschap de prestaties van de schakelaar beïnvloeden en pakketverlies veroorzaken wanneer het gegeven wordt overbelast.

 

Het voordeel van de SPANWIJDTE

1. Economisch, geen extra vereist materiaal.

2, kunnen gelijktijdig controleren inschakelen VLAN al verkeer.

3. Één analysator kan veelvoudige verbindingen controleren.

 

Het SPANWIJDTEnadeel

1. Het multi-havenverkeer is weerspiegeld aan één haven, die geheim voorgeheugenoverbelasting en pakketverlies kan veroorzaken.

2. Wanneer de gegevenspakketten door het geheime voorgeheugen overgaan, zullen zij re-timed, zodat is het onmogelijk de tijdschaal, zoals jitter, het intervalanalyse van het gegevenspakket en vertraging nauwkeurig om te bepalen.

3. OSI laag 1,2 foutenpakketten kan niet worden gecontroleerd. De meeste gegevens weerspiegelen onregelmatige de gegevenspakketten van de havensfilter uit, die geen gedetailleerde en nuttige gegevensinformatie voor het oplossen van problemen kunnen verstrekken.

4. Het verkeer van de spiegelhaven verhoogt de cpu-lading van de schakelaar, die zal leiden tot de daling van de prestaties van de schakelaar.

 

Typische Gebruik of Toepassing van SPANWIJDTE

1, in de lage bandbreedte en kan een spiegelverbinding vrij hebben, kan multi-havenspiegel aan flexibele analyse, controle uitvoeren.

2. Tendens die controleren: het vergt nauwkeurige controle, maar geen onregelmatige gegevensstatistieken.

3. Protocol en toepassingsanalyse: het is geschikt en economisch om relevante gegevensinformatie van een spiegelhaven te verstrekken

4, geheel VLAN die controleren: het gebruik van de technologie van de multi-havenspiegel kan geschikt zijn om te controleren inschakelt VLAN allen.

 

GE-Netwerktap die en voor Netwerk Controle en Veiligheid herhalen bijeenvoegen 1NT-iTAP-5GS Intelligent Netwerk TAP.pdf

 

Plz contact NetTAP® direct om uw Netwerk nu te optimaliseren!

Contactgegevens
Chengdu Shuwei Communication Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Jerry

Tel.: +86-13679093866

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten
Google Analytics -->