Thuis ProductenOmleidingsschakelaar

Het gealigneerde Omleidingstap Netwerk en de Wolk van de Bedreigingspreventie Virtuele of Fysieke uit Band

Het gealigneerde Omleidingstap Netwerk en de Wolk van de Bedreigingspreventie Virtuele of Fysieke uit Band

  • Het gealigneerde Omleidingstap Netwerk en de Wolk van de Bedreigingspreventie Virtuele of Fysieke uit Band
Het gealigneerde Omleidingstap Netwerk en de Wolk van de Bedreigingspreventie Virtuele of Fysieke uit Band
Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: NetTAP®
Certificering: CCC, CE, RoHS
Modelnummer: NT-iTAP-5GS-I/S
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Can Discuss
Verpakking Details: Buitenkarton plus Binnenschuim
Levertijd: 1-3 werkdagen
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100 Reeksen per Maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Toepassing: Bedreigingspreventie Netwerk: Virtueel, Fysiek, Gealigneerd, Out-of-Band Wolk,
optimaliseer: Controle, die inzichtsit Hulpmiddelen krijgen TAP Functies: Herhaling, Complex, Omleiding
TAP Plaatsing: Gealigneerde of SPANWIJDTE veelvoudige verbindingen Depoynetwerk: Ethernetnetwerk
Hoog licht:

gealigneerde omleidingskraan

,

Fysiek TAP van de Netwerk Gealigneerd Omleiding

,

Virtueel TAP van de Netwerk Gealigneerd Omleiding

Gealigneerde Omleidingstap Bedreigingspreventie uw Virtuele of Fysieke Netwerk en Wolk uit Band

 

TAP (het Punt van de Testtoegang), ook als de verdeler wordt bekend, is een populairdere methode van de netwerkgegevensverzameling, kan een uitvoerige visuele stroom van netwerkgegevens, de volledige snelheid van bidirectionele zitting nauwkeurige controle, en geen pakketverlies en vertraging verstrekken die. De totstandkoming van Kraan is een reusachtige revolutie op het gehele gebied van/netwerk die controleren controleren. Het verandert fundamenteel de toegangsmanier controle en analyse systeem en maakt het gehele controlesysteem een volledige en flexibele oplossing hebben.

De huidige technologische ontwikkelingen hebben tot een verscheidenheid van kranen, met inbegrip van regeneratiekraan geleid die veelvoudige verbindingen, omleidingskraan, de schakelaar van de matrijskraan kan etc. bijeenvoegen.

 

Het voordeel van Netwerktap
1 Vang 100% van het pakket, geen pakketverlies.
2 De onregelmatige gegevenspakketten kunnen worden ontdekt om het oplossen van problemen te vergemakkelijken.
3 nauwkeurige timestamp, geen vertraging en terugstellen.
4 Zodra de installatie, de analysator gemakkelijk kan worden betreden en worden bewogen.

 

Gemakkelijk te werken

Het apparaat wordt bevestigd met 1 In-line IN/OUT-haven, 2 eenrichtingsverkeerstroom controlehavens (TX/RX respectievelijk), en 1 de samenvoeging van de verkeersstroom controlehaven. De installatie kan volgens het havenpaneel, zonder enige verbindingsdraad of andere ingewikkelde configuratie worden voltooid.

Status controle. Het apparaat heeft 1 indicator van de systeemstatus, 1 machtsindicator, de statusindicator van het Verbindingstarief en LinkActivity-de indicator van de gegevensactiviteit op elke haven, die op de huidige werkende staat van het systeem kan duidelijk wijzen.

 

Netwerktap het Nadeel

1. Extra kosten om TAP te kopen, dat zeer duur is en rekruimte bezet

2. Slechts één verbinding kan tegelijkertijd worden bekeken.

Typisch gebruik van TAP

1. Zakenrelatie: deze verbindingen vereisen uiterst korte het oplossen van problementijd. Installeer hoger shunttap in deze verbindingen, en de netwerkingenieurs kunnen onverwachte problemen snel vinden en elimineren.

2. Kern of backboneverbindingen. Zij hebben hoog bandbreedtegebruik, en kunnen niet de verbinding breken wanneer het toegang tot van mobiele analyzer.TAP verzekeren 100%-gegevensopslag zonder pakketverlies, die prestatiesverzekering verstrekken voor nauwkeurige analyse van deze verbindingen.

3. VoIP en QoS: de nauwkeurige jitter en pakketmeting van het verliestarief wordt vereist voor VoIP-kwaliteit van de dienst test.TAP waarborgt volledig deze tests, maar de spiegelhaven verandert de jitterwaarde en verstrekt een onrealistisch verliestarief.

4. Het oplossen van problemen: zorg ervoor dat de onregelmatige gegevenspakketten en de verkeerde gegevenspakketten kunnen worden ontdekt. De filters van de spiegelhaven uit elk van deze pakketten, zodat het voorziet niet de ingenieur van belangrijke en volledige gegevensinformatie voor het oplossen van problemen.

IDS-toepassing: IDS baseert zich op volledige gegevensinformatie om binnendringenpatronen te identificeren, kan TAP betrouwbare en volledige gegevensstroom aan het systeem van de binnendringenopsporing verstrekken.

6. Serverfarm: de multi-havenverdeler kan 8/12 verbinden verbindingen tegelijkertijd, die verre vrije schakelaar kunnen realiseren, geschikt voor op elk ogenblik controle en analyse.

 

De Toepassing van de gegevenssamenvoeging als volgende (I-type)

 

NT-iTAP-5GS/I is een slimme die het verkeersreplicatie/een aggregator van gigabitethernet NetTAP wordt ontwikkeld om de groeiende vraag te ontmoeten naar het luisteren op veilige omleidingsapparaten. NT-iTAP-5GS/I kan online plaatsing steunen aan de verbindingen van gigabitethernet, en gegevensscheiding controle en bidirectionele gegevenssamenvoeging controle uitvoeren. Het kan aan de plaatsingsvereisten van diverse omleiding het luisteren apparaten buigzaam voldoen.

 

 

Het gealigneerde Omleidingstap Netwerk en de Wolk van de Bedreigingspreventie Virtuele of Fysieke uit Band 0

 

 

De SPANWIJDTE (de Analyse van de Schakelaarhaven) is ook genoemd geworden spiegelhaven. De geavanceerde schakelaars kunnen pakketten van één of meerdere havens aan een gespecificeerde Haven kopiëren, die „spiegelhaven“ of „bestemmingshaven“ wordt genoemd. De analysator kan gegevens van de spiegel Port.However ontvangen, kan deze eigenschap de prestaties van de schakelaar beïnvloeden en pakketverlies veroorzaken wanneer het gegeven wordt overbelast.

 

NT-iTAP-5GS/I het gebruiken van ASIC-van de de lijnsnelheid van de spaander het zuivere hardware verkeer van Ethernet, zelfs als alle havens draadsnelheid gebruikten, kan tegelijkertijd geen pakketverlies bereiken, effectief uw binnendringenopsporing, defensiesysteem, beveiligingscontrolesysteem, protocolanalysator maken, RMON-kunnen de sondes en ander de plaatsingsapparaat van de veiligheidsomleiding gegevensstroom controle voltooien, beter de veiligheid van uw netwerk verzekeren.

 

NT-iTAP-5GS/I heeft flexibele TX/RX-stroomreplicatie of het mengen van samenvoegingsmogelijkheden. Het apparaat kan niet alleen output twee TX en RX-stromen scheiden, om ervoor te zorgen dat de bidirectionele stroom onder het hoogtepunt - de duplex1g-verbinding wordt volledig gecontroleerd; Het TX/RX-verkeer kan ook worden gemengd om aan het vereiste te voldoen om bidirectioneel gegevensverkeer te controleren wanneer sommige het luisteren apparaten slechts één enkele het luisteren haven hebben.

 

NT-iTAP-5GS/I keurt intelligente OMLEIDINGStechnologie goed, die geschikt om en geschikt rapport de mislukking van havenverbinding aan de opstraalverbindingshaven in het geval van mislukking van de verbinding van de neerstraalverbindingshaven te ontdekken kan, en intelligent de verbinding van de opstraalverbindingshaven sluiten zodat de opstraalverbindingshaven van SW1 geschikt om de mislukking van interconnect haven van SW3.It waar te nemen kan overtollig materiaal en het verpletteren van mechanisme snel toelaten om de snelle omschakeling van verkeer te bereiken, effectief de terugwinningstijd van netwerkmislukking verkorten en de betrouwbaarheid van het netwerk verbeteren kan.

 

De Omleidingstap van de omleidingsschakelaar Technische Kenmerken

SpecFlow/FullLink Bescherming

 

NetTAP® „Gealigneerde Omleidingstap Bedreigingspreventie uw Virtuele of Fysieke Netwerk en Wolk uit Band“ steunt periodieke bescherming voor volledig verbindingsverkeer en een periodieke beschermingswijze voor een specifiek verkeerstype. De gebruikers kunnen de aangewezen plaatsingswijze volgens de plaatsingsvereisten van verschillende veiligheidsvoorzieningen kiezen.

De wijze van de FullLinkbescherming. Op deze wijze, door:sturen de de Tractiebeschermer van het Beleidsverkeer al verkeer van de opgestelde verbinding aan de veiligheidsvoorziening en voert toezicht in real time op de staat van de veiligheidsvoorziening uit. Als het statuut van de veiligheidsvoorziening abnormaal is, zal de beschermer automatisch op de omleidingsstaat verzekert netwerkbeschikbaarheid overschakelen.

De wijze van de SepcFlowbescherming. Op deze wijze, door:sturen de de Tractiebeschermer van het Beleidsverkeer enkele user-specified verkeerstypes in de plaatsingsverbinding aan de veiligheidsvoorziening voor verwerking. Het resterende verkeer wordt automatisch gemeden zonder het overgaan door de veiligheidsvoorziening. Terwijl de beschermer op de staat van het veiligheidsapparaat om controle in real time uit te voeren, zodra de veiligheidsapparaatstatus abnormaal is, de beschermer automatisch zal schakelen om staat te mijden om de beschikbaarheid van het netwerk te verzekeren.

 

Specificaties:

 

Het Pakketmakelaar van het NetTAP® Netwerk (NPB/TAP) Ik typ S Type
Interfacetype Netwerkhaven GE-Haven (A/B)

GE-Haven

(GE0-GE4)

Monitorhaven GE-Haven (A/B/AB)
Functie Max Ports 5 havens 5 havens
Verkeersreplicatie Steun 1->4 Steun 1 - > 4
Verkeer Max Speed 1G 1G
Samenvoeging TX/RX Steun -
Monitor TX/RX Steun -
Omleiding TX/RX Steun -
Elektrisch Voeding 12v-gelijkstroom
Frequentie -
Huidig 1A
Macht <10w>
Milieu's Het werktemperatuur 0-50℃
Opslagtemperatuur 20-70℃
Het werkvochtigheid 10%-95%, Geen Condensatie
Grootte L (mm) *W (mm) *H (mm) 180mm*140mm*35mm

 

Het gealigneerde Omleidingstap Netwerk en de Wolk van de Bedreigingspreventie Virtuele of Fysieke uit Band 1NT-iTAP-5GS Intelligent Netwerktap Datasheet.pdf

 

Tevreden om NetTAP® direct te contacteren om uw Netwerk nu te optimaliseren!

Contactgegevens
Chengdu Shuwei Communication Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Jerry

Tel.: +86-13679093866

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten
Google Analytics -->