Thuis ProductenNetwerkpakket Sniffer

Van de Makelaarshttp van het netwerkpakket de Kopbal die van het Netwerksniffer VXLAN VXLAN-van het Door:sturen ontdoen

Van de Makelaarshttp van het netwerkpakket de Kopbal die van het Netwerksniffer VXLAN VXLAN-van het Door:sturen ontdoen

  • Van de Makelaarshttp van het netwerkpakket de Kopbal die van het Netwerksniffer VXLAN VXLAN-van het Door:sturen ontdoen
Van de Makelaarshttp van het netwerkpakket de Kopbal die van het Netwerksniffer VXLAN VXLAN-van het Door:sturen ontdoen
Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: NetTAP®
Certificering: CCC, CE, RoHS
Modelnummer: NT-ftap-32QCX
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Can Discuss
Verpakking Details: Buitenkarton plus Binnenschuim
Levertijd: 1-3 werkdagen
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100 Reeksen per Maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
VxLAN het Door:sturen: Gecentraliseerde en Verdeelde Gateway UDP-protocolkopbal: Het hoofd van UDP, IP en MAC-
VxLANnetwerken: VTEP-masseage door multicast Pakketheader het Ontdoen van: VxLAN, VLAN, en MPLS-kopballen
Toepassingen: Data Center van de kopbal van Telecommunicatievxlan het ontdoen van Verwante Oplossingen: Het netwerkzicht, Network Monitor, Netwerkbeveiliging, Netwerk Analytics, Data Center, Luchtverkeers
Hoog licht:

ethernet pakket sniffer

,

wireshark pakket sniffer

 

De Makelaarsvxlan Kopbal die van het netwerkpakket VXLAN-van het Door:sturen ontdoen 

 

VXLAN-Gateway

Er zijn drie belangrijke wijzen van communicatie tussen VMS: verschillend VMS onder VNI, dwars-netwerktoegang onder verschillende VNI, en toegang tussen vxlans en niet -niet-vxlans.

VXLAN-de gateway is verdeeld in twee laaggateway en drie laaggateway.

Voor eindgebruikermededeling die in hetzelfde netwerksegment wordt gevestigd, ontvangt de twee-laag gateway het gebruikersbericht en door:sturen het volgens BEDELAAR (uitzending & onbekend - unicast & multicast) of unicast gebaseerd op het type van bestemmingsmac in het bericht.

De gateways op drie niveaus worden gebruikt voor communicatie tussen eind - gebruikers niet over hetzelfde netwerksegment of tussen VXLAN en niet vxlan gebruikers.

 

Twee-laag Gateway

VXLAN-laag 2 gatewaywerkschema

Het werkschema van VXLAN-laaggateway is verdeeld in BEDELAARbericht door:sturen werkschema en VXLAN unicast door:sturen werkschema.

 

Werkschema van VXLAN-BEDELAARbericht het Door:sturen

Wanneer het BEDELAARbericht de VXLAN-tunnel ingaat, keurt de toegang VTEP de wijze van de uiteindereplicatie goed om het VXLAN-bericht in te kapselen. Het BEDELAARbericht gaat de VXLAN-tunnel, en afzetvtep unseals weg het bericht.

1- Switch_1 ontvangt het bericht van einda, verkrijgt het overeenkomstige twee-laag uitzendingsdomein volgens de de haven en VLAN-informatie die in het bericht wordt betreden, en bepaalt of bestemmingsmac van het bericht BEDELAARmac is.

● ja, uitzending in het overeenkomstige domein van de twee laaguitzending, en sprong aan 2).

● nr, door de bekende enige uitzendingstekst die proces door:sturen.

2- VTEP op Switch_1 verkrijgt de de tunnellijst van het kopbalexemplaar van het corresponderen VNI volgens het overeenkomstige twee-laag uitzendingsdomein, en voert dan berichtexemplaar en VXLAN-inkapseling volgens de verkregen tunnellist.vxlan kopbal uit en de buitenip informatie is ingekapseld en door:sturen van de uitgangshaven die op elke uitgangshaven en VXLAN-inkapselingsinformatie wordt gebaseerd.

3- Nadat VTEP op Switch_2/Switch_3 het VXLAN-pakket ontvangt, de geldigheid van het VXLAN-pakket beoordeeld=wordt= volgens het UDP-bestemmingspoortnummer, de bron/het bestemmingsip-adres en VNI. Volgens VNI, wordt het overeenkomstige twee-laag uitzendingsdomein verkregen, en dan is VXLAN open om binnen het twee-laag bericht te verkrijgen, om te bepalen of bestemmingsmac van het bericht BEDELAARmac is.

● ja, wordt de uitzendingsverwerking uitgevoerd aan de niet vxlan kant van het overeenkomstige twee-laag uitzendingsdomein.

● nr, bepaalt dan als het inheems MAC is.

-- ja, verzend het naar de belangrijkste machine voor verwerking.

-- nr, vindt de interface en inkapselingsinformatie in het overeenkomstige domein van de laaguitzending, en sprong aan 4).

4- Switch_2/voegt Switch_3 een VLAN-Markering aan het pakket volgens de uitgaande interface en pakket gevonden informatie toe, en door:sturen het aan het corresponderen eindb/c.

Eindb/c antwoordt aan het bericht van einda en door:sturen het volgens het het door:sturen proces van het uitzendingsdocument.

 

VXLAN Bekende Unicast die Werkschema door:sturen

1- Switch_1 ontvangt het bericht van einda, verkrijgt het overeenkomstige twee-laag uitzendingsdomein volgens de de haven en VLAN-informatie die in het bericht wordt betreden, en bepaalt of bestemmingsmac van het bericht bekend unicast MAC is.

● ja, bepaal dan of het inheems MAC is.

-- ja, verzend het naar de belangrijkste machine voor verwerking.

-- nr, vindt de interface en inkapselingsinformatie in het overeenkomstige domein van de laaguitzending, en sprong aan 2).

● nr, uitzending in overeenkomstige laag 2 uitzendingsdomein en sprong aan 2).

2- VTEP op witch_1 voert VXLAN-inkapseling en bericht door:sturen uit die op de uitgaande interface en inkapselings gevonden informatie wordt gebaseerd.

3- Na het ontvangen van het VXLAN-pakket bij VTEP op Switch_2, de geldigheid van het VXLAN-pakket beoordeeld=wordt= volgens het UDP-bestemmingspoortnummer, de bron/het bestemmingsip-adres en VNI. Volgens VNI, wordt het overeenkomstige twee-laag uitzendingsdomein verkregen, en dan is VXLAN open om binnen het twee-laag bericht te verkrijgen, om te bepalen of bestemmingsmac van het bericht bekend enig uitzendingsmac is.

● ja, vind de interface en inkapselingsinformatie in het overeenkomstige domein van de laaguitzending, en sprong aan 4).

● nr, bepaalt dan als het inheems MAC is.

-- ja, verzend het naar de belangrijkste machine voor verwerking.

-- nr, door het BEDELAARbericht die proces door:sturen.

4- Switch_2 voegt een VLAN-Markering aan het pakket volgens de uitgaande interface en inkapselings gevonden informatie toe en door:sturen het aan overeenkomstig eindb.

 

VLAN die VxLAN vergelijken

Van de Makelaarshttp van het netwerkpakket de Kopbal die van het Netwerksniffer VXLAN VXLAN-van het Door:sturen ontdoen 0

Drie Lagen Gateway

De communicatie tussen vxlans van verschillende netwerksegmenten, en de communicatie tussen vxlans en niet -niet-vxlans, moeten door IP het verpletteren worden gerealiseerd.

BD werd gecreeerd op de drie-laag gateway, en VNI werd in kaart gebracht aan BD in a1: 1 manier. BDIF-interface werd gecreeerd gebaseerd op BD, en het IP-adres werd gevormd door de BDIF-interface om de communicatie tussen vxlans van verschillende netwerksegmenten, evenals tussen VXLAN te realiseren en niet vxlan.

De BDIF-interface is gelijkaardig aan de VLANIF-interface.

 

Drie van de Gatewaylagen Classificatie

L3 is de gateway verdeeld in gecentraliseerde gateway en verdeelde gateway.

Gecentraliseerde Gateway

Alle netwerkgateways worden centraal opgesteld op één enkel apparaat, en alle stromen van de dwars-netwerktoegang moeten door een gecentraliseerde gateway gaan. Het noord-zuid/oost-west verkeer moet door de gateway gaan, en het lokale dwars-subnetverkeer door:sturen door de gecentraliseerde gateway, met verkeersomweg.

Van de Makelaarshttp van het netwerkpakket de Kopbal die van het Netwerksniffer VXLAN VXLAN-van het Door:sturen ontdoen 1

Verdeelde Gateway

Het dwars-subnetverkeer is ook de optimale weg door:sturen, slechts noord-zuid stroomdruk, geen oost-west stroomdruk. In een typische rotatie-blad voorzien van een netwerkplaatsing, kunnen de gateways over alle bladknooppunten worden verdeeld om het probleem van gecentraliseerde gateways op te lossen.

Van de Makelaarshttp van het netwerkpakket de Kopbal die van het Netwerksniffer VXLAN VXLAN-van het Door:sturen ontdoen 2

Adviseer de Makelaar van het Netwerkpakket voor VXLAN-Kopbal het Ontdoen van in Origineel Pakket en Meta-gegevens

 

Van de Makelaarshttp van het netwerkpakket de Kopbal die van het Netwerksniffer VXLAN VXLAN-van het Door:sturen ontdoen 3

 

Van de Makelaarshttp van het netwerkpakket de Kopbal die van het Netwerksniffer VXLAN VXLAN-van het Door:sturen ontdoen 4NT-ftap-32QCX Netwerktap NPB.pdf

Contactgegevens
Chengdu Shuwei Communication Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Jerry

Tel.: +86-13679093866

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten
Google Analytics -->