Thuis ProductenNetwerkpakket Sniffer

De Analyse van het Wiresharkpakket VERSUS Netwerkpakket Sniffer vangt Analyse en het Oplossen van problemen

De Analyse van het Wiresharkpakket VERSUS Netwerkpakket Sniffer vangt Analyse en het Oplossen van problemen

  • De Analyse van het Wiresharkpakket VERSUS Netwerkpakket Sniffer vangt Analyse en het Oplossen van problemen
De Analyse van het Wiresharkpakket VERSUS Netwerkpakket Sniffer vangt Analyse en het Oplossen van problemen
Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: NetTAP®
Certificering: CCC, CE, RoHS
Modelnummer: NT-TCL-XG24
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Can Discuss
Verpakking Details: Buitenkarton plus Binnenschuim
Levertijd: 1-3 werkdagen
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100 Reeksen per Maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Pakket Sniffer: luister op verkeer af die tussen genetwerkt materiaal reizen Pakketanalysator: bekijkt pakketten en wat zij bevatten
Verkeersafbeelding: Aan diverse hulpmiddelen voor analytics, prestatiesverhoging en veiligheid Wireshark: Een netwerkpakket Sniffer?
Beheer: Het Zicht en Matrijs NetInsight™ van het NetTAP®netwerk analyse: voor het uw netwerkoplossen van problemen
Hoog licht:

ethernet pakket sniffer

,

wireshark pakket sniffer

De Analysator van het Wiresharkpakket VERSUS Netwerkpakket Sniffer vangt Analyse en het Oplossen van problemen 

 

Wat is het Netwerkpakket Sniffer om te doen?

Het netwerkpakket Sniffer is een apparaat dat toestaat de gebruiker om op verkeer af te luisteren die tussen genetwerkt materiaal reizen. Het programma zal gegeven vangen dat wordt gericht aan andere machines, bewarend het voor recentere analyse. Al informatie die over een netwerk reist wordt verzonden in „pakketten.“ Bijvoorbeeld, wanneer een e-mail van één computer naar een andere wordt verzonden, wordt het eerst verdeeld in kleinere segmenten. Elk segment heeft het bestemmingsadres in bijlage, het bronadres, en andere informatie zoals het aantal pakketten en hermontageorde. Zodra zij bij de bestemming aankomen, zijn de kopballen en footers van het pakket weg gestript, en de pakketten worden opnieuw samengesteld. Het netwerkpakket Sniffer is verschillend van pakketanalysator, a-bekijkt de pakketanalysator pakketten en probeert om sommige gevolgtrekkingen te maken over wat zij bevatten.

 

Maar het Netwerkpakket Sniffer is niet alleen het hulpmiddel van een hakker. Het kan voor het netwerkoplossen van problemen en andere nuttige doeleinden worden gebruikt. In de verkeerde handen, echter, kan deze software gevoelige persoonlijke informatie vangen die tot invasie van privacy, identiteitsdiefstal, en andere ernstige problemen kan leiden. En heel wat sniffers van het netwerkpakket (met inbegrip van de originele Sniffer-software die op Dos liepen, en zijn Venstersopvolger, evenals tcpdump, Wireshark, snoop, Microsoft Network Monitor, etc.) zijn zowel sniffers (in zoverre dat zij netwerkverkeer) kunnen vangen en analysatoren (aangezien zij pakketten kunnen ontleden en hen) analyseren.

 

 

De Makelaar van het netwerkpakket voor uw Systeemwaarde

No.1 vang, herhaal, Filter, Complex en lading-Saldo verkeer door Intelligente Kranen over uw Netwerk in realtime wordt verzameld die.

Van de het Netwerkzicht en Matrijs van No.2nettap ® de Interface van NetInsight™ voor eenvoudige, intelligente haven-afbeelding en al beheer.

No.3 stel met uiteindelijke scalability op, gebruikend een volledig-modulair uit te breiden ontwerp zich aangezien uw infrastructuur evolueert.

 
Matrijs-TCL-CG is een apparaat van de de visualisatiecontrole van netwerkgegevens voor hoogte - dichtheid en grote stroom van 10G/40G/100G.
Matrijs-TCL-CG wordt speciaal voor de gegevensverzameling van de verbindingen van 10GE ontworpen 40GE en 100GE-in uitvoer van exploitanten de mobiele Internet, IDC-de uitvoer, provinciale netwerk en backbone intensief worden verdeeld die.
Gebaseerd op ATCA standaardarchitectuur, heeft matrijs-TCL-CG hoge drager-vlakke betrouwbaarheid en sterke expansibility die de functionele raadskaarten kunnen regelmatig vormen om aan de scenario's van de havenvraag van diverse specificaties en grootte het hoofd te bieden.

Ntca-chs-7U7S is een standaard het rekhoogte van 7U. Het chassis keurt de horizontale de groefwijze goed van de groefdienst. Het apparaat steunt een totaal van zeven groeven, met inbegrip van twee schakelende groeven en vijf de dienstgroeven. Elke groef verstrekt 300W-het koelen capaciteit, het chassisgebruik een pull-type koelluchtleiding om de goede prestaties van de hittedissipatie voor de gehele machine te verstrekken. Backplane keurt een dubbel-sterarchitectuur goed, op voorwaarde dat 200Gbps-de full-duplex kanalen in elke schakelaargroef aan de de dienstgroef onderling verbond. Volledig uitgerust met twee schakelaar kunnen de kaarten 400G-backplane bandbreedte per de dienstgroef bereiken.

 

Ntca-chs-16U14S is een standaard het rekhoogte van 16U. Het chassis keurt de horizontale de groefwijze goed van de toevoegingsdienst. De gehele machine steunt 14 kaartgroeven, met inbegrip van 4 schakelende groeven en 10 de dienstgroeven. Elke groef verstrekt 300W-het koelen capaciteit, het chassisgebruik een pull-type koelluchtleiding om de goede prestaties van de hittedissipatie voor de gehele machine te verstrekken. Backplane keurt een dubbel-sterarchitectuur goed, die onafhankelijke 100Gbps-backplane bandbreedte verstrekken voor elke schakelaargroef aan de de dienstgroef. Volledig 4 schakelaarkaarten kunnen 400G-backplane de toepassing van de dwars-raadsbandbreedte per de dienstgroef verstrekken.

 

De Gegevensverzameling van NT-TCL-XG24 10G, Gegevens het Vangen en de Kaart van de Schakelaardienst/Module

De Analyse van het Wiresharkpakket VERSUS Netwerkpakket Sniffer vangt Analyse en het Oplossen van problemen 0

Kaartinterface

De dienstinterface: Van 24*SFP+ 10G (compatibel met 1G) de interface.
Beheersinterface: 1*RJ45 interface
CONSOLEinterface: 1*RJ45 interface
BASISinterface: 2*1000MInter-board communicatie interface
STOFFENinterface: 4*100G specifieke de transmissieinterface van de dienstgegevens backplane
IPMC-interface: 1*RJ45 interface

 

Het Overzicht van de kaartfunctie

NT-TCL-XG24 is een multifunctionele de dienstkaart met geïntegreerde 10G-interface voor geïntegreerde datadienstinzameling en samenvoeging van gespleten output. De kaartsteunen:

1- 1G/10G verbindingentoegang en aanwinst
2 - 1G/10G-, en verbindingen die afleiden filtreren bijeenvoegen
3 - 1G/10G-de nauwkeurige identificatie van verbindingengegevens
4 - 1G/10G-de markering van het verbindingenpakket
5 - Ingebouwde eenvoudige ShMC controleert de werkende temperatuur van de raad.
6 - voltooi de gegevens - de configuratie van het verwerkingsbeleid en uitvoering van deze raad.
7 - RTM kan 24*10GE-interfaces steunen om de aanwinst of de samenvoeging van de 1G/10G-verbinding te voltooien.
8 - 4*100GBASE-KR-backplane de interface kan de Invoer en output van de dwars-raadsdiensten voltooien.

 

Kaartfunctie en Eigenschap

NT-TCL-XG24 de ingebouwde krachtige gegevens met hoge capaciteit - de spaander van verwerkingsasic, die bedrijfsgegevenssamenvoeging en shunt tot de de hoofdfunctie en eigenschappen van 880Gbps.The kan voltooien zijn:

1- 24 SFP+10G Ethernet zet op het voorpaneel om, dat 1G/10G-verbinding het verdelen en van de beeldaanwinst input of 1G/10G-de convergentie van het de dienstverkeer en gespleten output kan voltooien.
2 - verstrekt vier van 100gbase-STOF de transmissiekanalen de dienstgegevens om krachtige transmissiekanalen voor de de uitwisselingsdiensten van dwars-raadsgegevens tussen de raad en de schakelaarraad te verstrekken.
3 - de interface scalable kaart van het Steunen NT-TCL-rtm-EXG24 breidt de achterpaneel, en extra 24 SFP+-type 10G Ethernet interfaces uit. De scalable interface kan 1G/10G-verbindingsaanwinst of gespleten output ook voltooien.
4 - de flexibele multi-groepsgebied passende het filtreren beleidsregels worden gebruikt om zwart-witte lijsten van verkeer vast te stellen die van belang voor gebruikers zijn, en buigzaam hen te combineren en te gebruiken aan filter en output bedrijfsgegevens zoals nodig. Het multi-groepsgebied behandelt de standaardgebieden van de pakketstroom, zoals vijf-tuple, fysiek haven, MAC-adres, vlan, en L3/L4-protocoldomein.
5 - Gebaseerd op het door de gebruiker gedefinieerd veld (UDF) die regel filtreren die, kan het UDF-douanedomein een douanegelijke van 128 bytes vóór het bericht steunen aanpassen. De typische toepassingen kunnen aan de pakketten van filterhttp GET/POST, op tunnel-gebaseerde pakket zeer belangrijke segment aanpassing, enz. worden gebruikt.
6 - tot nauwkeurige het gebieds passende regels Met hoge capaciteit van 128K, die gebruikers voorzien van onafhankelijke pakket filtrerende steun voor onafhankelijke IP/MAC/L4PORT-gebieden.
7 - voltooi de replicatie, de spleet, en de taakverdeling van de dienstgegevens in de de dienstraad.
8 - zetten het Steunenbevel op lijn-gebaseerde CONSOLE/TELNET/SSH beheer, en ook het steunen grafisch-gebaseerde HTTP/WEB-configuratiebeheer met schakelbord om.
9 - Steun onafhankelijke update en verbetering van de softwareversie van deze dienstraad.


De Makelaarsspecificatie van het netwerkpakket en Moduletype

Componententype Productmodel Basisparameter Opmerkingen
De dienstkaart NT-TCL-SCG10 100G uitwisselingskaart, 10*QSFP28-interface Kies volgens daadwerkelijke bedrijfsbehoeften
NT-TCL-CG10 100G de dienstkaart, 10*QSFP28-interface
NT-TCL-XG24 10G de dienstkaart, 24*SFP+-interface
NT-TCL-rtm-CG10 100G RTM-kaart, 10*QSFP28-interface
NT-TCL-rtm-EXG24 10G RTM-kaart, 24*SFP+-interface
   
Het Ingebedde softwaresysteem van het TCL Zicht NT-TCL-SOFT-PKG   moet

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Punten Specificatie
Kaartnaam De kaart van de de dienstuitwisseling van NT-TCL-SCG10 100G
Interfacetype Steun10*qsfp28 100GE/40GE interface
Extra die steun10*qsfp28 100GE/40GE interface (met RTM-kaart wordt gebruikt)
uitwisselingscapaciteit 3.2Tbps (met inbegrip van de uitwisselingsvermogen van de dwars-Raadsdienst)
Plaatsingswijze Steun het optische verdelen/spiegelspanwijdte
gegevens - verwerkingscapaciteit steun replicatie/samenvoeging/het filtreren
steun dynamische taakverdeling
Steunip/protocol/port zeven-tuple verkeersidentificatie het filtreren
Het gecompenseerde passende filtreren van steunudf douane
Steun voor binnen en buitendieidentificatie in tunnelprotocollen wordt verdeeld
Steun voor Ethernet-de steun van de inkapselingsonafhankelijkheid
Steun meer dan 1 miljoen basisipv4-zeven-tuple regels
De identificatie van het de laagprotocol van steunethernet L2-L4
Steungegevens die tussen kaarten door:sturen
systeembeheersingscapaciteit Steun verenigd toezicht en beheer op de gehele machine werkomgeving
Steun verenigd beheer van gegevens - verwerkingsstrategieën
Steun verenigd beheer van softwareversie van de gehele machine
Steun het gehele beheer van de de raadsverkiezing van de machinecontrole
Steun CONSOLEbeheer
Steun IP/WEB-beheer
Steun SNMP-beheer
Steun TELNET/SSH-beheer
Steun SYSLOG
 
Machinespecificatie
Punten Specificaties
Chassisgrootte Ntca-chs-7u7s-gelijkstroom: 310.45mm (H) × 482.6mm (W) × 443.6mm (D)
Ntca-chs-7u7s-AC: 310.45mm (H) × 482.6mm (W) × 443.6mm (D)
Ntca-chs-16u14s-gelijkstroom: 708,35 mm (H) × 482.6mm (W) × 502.15mm (D)
Ntca-chs-16u14s-AC: 708,35 mm (H) × 482.6mm (W) × 502.15mm (D)
Adapterchassis en macht Voeding
Ntca-chs-7u7s-gelijkstroom: Hoogspanning gelijkstroom (240VDC~280VDC)
Ntca-chs-7u7s-AC: 220V AC
Ntca-chs-16u14s-gelijkstroom: Hoogspanning gelijkstroom (240VDC~280VDC)
Ntca-chs-16u14s-AC: 220V AC
Macht:
Ntca-chs-7u7s-gelijkstroom: De volledige consumptie van de configuratie maximummacht < 3000W="">
Ntca-chs-7u7s-AC: De volledige consumptie van de configuratie maximummacht < 3000W="">
Ntca-chs-16u14s-gelijkstroom: De volledige consumptie van de configuratie maximummacht < 5000W="">
Ntca-chs-16u14s-AC: De volledige consumptie van de configuratie maximummacht < 5000W="">
Milieuvereiste Het werk temperatuur: 0℃~50℃
Opslagtemperatuur: - 20℃~80℃
Het werk vochtigheid: 5%~95%, niet-Condensatie
Standaardcertificatie Advanced®specification PICMG® 3,0 R2.0
RoHs, voor Ce, FCC, NEBS Niveau 3 wordt ontworpen die
 

Contactgegevens
Chengdu Shuwei Communication Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Jerry

Tel.: +86-13679093866

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten
Google Analytics -->