Thuis ProductenNetwerktap

Multi van de het Apparatenuitwisseling van de Functienpb Ethernet Kraan TAP van het de Dienst Actief Netwerk

Multi van de het Apparatenuitwisseling van de Functienpb Ethernet Kraan TAP van het de Dienst Actief Netwerk

  • Multi van de het Apparatenuitwisseling van de Functienpb Ethernet Kraan TAP van het de Dienst Actief Netwerk
Multi van de het Apparatenuitwisseling van de Functienpb Ethernet Kraan TAP van het de Dienst Actief Netwerk
Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: NetTAP®
Certificering: CCC, CE, RoHS
Modelnummer: NT-TCL-SCG10
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Can Discuss
Verpakking Details: Buitenkarton plus Binnenschuim
Levertijd: 1-3 werkdagen
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100 Reeksen per Maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Drager-klasse: Geavanceerde PICMG 3,0 R2.0 RoHs, Ce, FCC, NEBS Niveau 3, Dubbele Dubbele Ster100g backplane De dienstinterface: 10*QSFP28 100G (compatibel met 40G)
Verkeersafbeelding: Aan diverse hulpmiddelen voor analytics, prestatiesverhoging en veiligheid BASISinterface: 13*1000Minter-board communicatie interface
Toepassingen: Big Data-Centrumgegevensopslag en analyse Stoffeninterface: 12*100G interface van de de dienst de gegevens specifieke transmissie
Hoog licht:

actieve netwerkkraan

,

actieve ethernetkraan

Multi van de het Pakketmakelaar van het functienetwerk het Netwerk Actief TAP van Exchange Service
 
Wat is het Netwerkzicht van de Makelaar van het Netwerkpakket?

Het netwerkzicht laat netwerkbeheerders toe om te vangen, te herhalen, bijeen te voegen, vooraf te gaan, door:sturen en, analyse netwerkverkeer en inschrijvingen te zien die over Brede Gebied en Local area networkverbindingen reizen. Zodra gevangen, kan het netwerkverkeer aan diverse hulpmiddelen voor analytics, prestatiesverhoging en veiligheid worden in kaart gebracht. Er zijn vele gespecialiseerde hulpmiddelen om deze functies uit te voeren dat allen met netwerkverbindingen moeten worden verbonden om verkeersgegevens aan hulpmiddelen te verstrekken. Deze connectiviteit is de stichting van zicht en kan in één van drie manieren worden beheerd. De directe verbinding is waar de hulpmiddelen direct om worden aangesloten te leven verbindingen. Dit staat het hulpmiddel toe om verkeer direct te zien en te manipuleren. Het wordt een integraal onderdeel van het netwerk en zal gegevens analyseren, gegevens kunnen blokkeren en pakketten terug in het netwerk verzenden. De primaire beperking van directe in-line verbinding is potentiële netwerkverstoring, als het hulpmiddel off-line zou moeten gaan wegens een machtsverstoring, onderhoud of een andere reden maakt neer het netwerk. Als het hulpmiddel daalt, daalt de verbinding. Als u veelvoudige hulpmiddelen op een verbinding hebt, dienovereenkomstig stijgt de waarschijnlijkheid voor verstoring. Er zijn ook financiële overwegingen met deze methode. In doelnetwerken, kan het financieel zwaar zijn om veelvoudige netwerkhulpmiddelen op elke verbinding op te stellen.

 
Matrijs-TCL-CG is een apparaat van de de visualisatiecontrole van netwerkgegevens voor hoogte - dichtheid en grote stroom van 10G/40G/100G.
Matrijs-TCL-CG wordt speciaal voor de gegevensverzameling van de verbindingen van 10GE ontworpen 40GE en 100GE-in uitvoer van exploitanten de mobiele Internet, IDC-de uitvoer, provinciale netwerk en backbone intensief worden verdeeld die.
Gebaseerd op ATCA standaardarchitectuur, heeft matrijs-TCL-CG hoge drager-vlakke betrouwbaarheid en sterke expansibility die de functionele raadskaarten kunnen regelmatig vormen om aan de scenario's van de havenvraag van diverse specificaties en grootte het hoofd te bieden.

Ntca-chs-7U7S is een standaard het rekhoogte van 7U. Het chassis keurt de horizontale de groefwijze goed van de groefdienst. Het apparaat steunt een totaal van zeven groeven, met inbegrip van twee schakelende groeven en vijf de dienstgroeven. Elke groef verstrekt 300W-het koelen capaciteit, het chassisgebruik een pull-type koelluchtleiding om de goede prestaties van de hittedissipatie voor de gehele machine te verstrekken. Backplane keurt een dubbel-sterarchitectuur goed, op voorwaarde dat 200Gbps-de full-duplex kanalen in elke schakelaargroef aan de de dienstgroef onderling verbond. Volledig uitgerust met twee schakelaar kunnen de kaarten 400G-backplane bandbreedte per de dienstgroef bereiken.

 

Ntca-chs-16U14S is een standaard het rekhoogte van 16U. Het chassis keurt de horizontale de groefwijze goed van de toevoegingsdienst. De gehele machine steunt 14 kaartgroeven, met inbegrip van 4 schakelende groeven en 10 de dienstgroeven. Elke groef verstrekt 300W-het koelen capaciteit, het chassisgebruik een pull-type koelluchtleiding om de goede prestaties van de hittedissipatie voor de gehele machine te verstrekken. Backplane keurt een dubbel-sterarchitectuur goed, die onafhankelijke 100Gbps-backplane bandbreedte verstrekken voor elke schakelaargroef aan de de dienstgroef. Volledig 4 schakelaarkaarten kunnen 400G-backplane de toepassing van de dwars-raadsbandbreedte per de dienstgroef verstrekken.

 

100G gegevensverzameling, Gegevens het Vangen en de Kaart van de Schakelaardienst/Module

Multi van de het Apparatenuitwisseling van de Functienpb Ethernet Kraan TAP van het de Dienst Actief Netwerk 0

Kaartinterface

De dienstinterface: Van 10*QSFP28 100G (compatibel met 40G) de interface
Beheersinterface: 1*RJ45 interface
CONSOLEinterface: 1*RJ45 interface
BASISinterface: 13*1000Minter-board communicatie interface
STOFFENinterface: 12*100G interface van de de dienst de gegevens specifieke transmissie
IPMC-interface: 1*RJ45 interface

 

Het Overzicht van de kaartfunctie

NT-TCL-SCG10 is een multifunctionele kaart van de uitwisselingsdienst die van de van de datadienstinzameling, samenvoeging en distributie output, en datadienstuitwisseling tussen kaarten integreert. Kaartsteunen:

40G/100G verbindingentoegang en aanwinst
40G/100G verbindingen samenvoeging, het filtreren, en het afleiden
40G/100G de nauwkeurige identificatie van verbindingengegevens
40G/100G de Markering van verbindingenpakketten
Volledige gegevensuitwisseling tussen gegevens samenvoeging, distributie, en het filtreren de diensten over raad
Ingebouwde eenvoudige ShMC kan de temperatuur van de gehele chassis en de temperatuur van de raad controleren. Tegelijkertijd, wordt de koelventilator van de chassis in werking gesteld voor gecentraliseerde controle en het hittebeheer om het gehele systeem te verzekeren is in een goede werkomgeving.
De belangrijkste de controleeenheid van het verkiezingssysteem voert verenigd beheer op de gegevens uit - verwerkingsstrategieën van elke raad in het volledige systeem.
De belangrijkste de controleeenheid van het verkiezingssysteem beheert de softwareversies van elke raad in het volledige systeem.
 

Leef de passen van het netwerkverkeer door TAP, direct in het actieve hulpmiddel en terug in het netwerk in realtime. Dit staat het hulpmiddel toe om het verkeer te analyseren, pakketten te manipuleren, verdachte pakketten tegen te houden en directe actie betreffende de verbinding te voeren om kwaadwillig verkeer te blokkeren. Deze hulpmiddelen omvatten Actieve Firewall en Binnendringenpreventiesystemen (IPS/NGFW). TAP in de actieve stapel heeft unieke omleidingstechnologie die een hartslag naar het actieve hulpmiddel verzendt. Als het hulpmiddel offline om welke reden ook gaat, kan TAP het hulpmiddel mijden die het levende netwerkverkeer stromen houden. Wanneer de hartslag terugkeert, keert het verkeer automatisch naar normale bedrijfsvoering terug die door het hulpmiddel vloeien. Het beheren van en het beschermen van netwerkinfrastructuur en informatie vereisen nadruk. Elk van deze apparaten specialiseert zich op een zeer strakke functionele waaier. Het voorbeeld is hierboven in geen geval een volledige lijst van van de netwerk controle, beheer en veiligheid hulpmiddelopties. Er zijn vele speciaal gebouwde hulpmiddelen voor toepassingen zoals de Bescherming van het Gegevensverlies (DLP), het Beheer van de Klantenervaring (CEM), en het Beheer van de Identiteitstoegang (ik BEN). Een eenvoudig Webonderzoek zal een grote verscheidenheid van apparaten verschijnen die aan deze die verbindingen kan worden toegevoegd bij specifieke bedreigingen of de vereiste analyse worden gebaseerd. Het hebben van een veelvoudige haventap stichting staat hulpmiddelen aan toe gemakkelijk en veilig wordt toegevoegd, repurposed of veranderde afhankelijk van de directe behoeften van het netwerk. Er is een logische geleidelijke stroom wanneer het ontwikkelen van een zichtstrategie; de toegang, vangt indien nodig, analyseert, beveiligt en remediate. Ideaal gezien, als de juiste strategie en de hulpmiddelen op zijn plaats samen met andere organisatorische invloeden zijn later te bespreken, zal de saneringsstap hopelijk niet vereist worden. Nochtans, zoals vaak wordt gezegd, treft het plan voor het beste maar voor het slechtst voorbereidingen.


De Makelaar Specification van het netwerkpakket en Moduletype

Componententype Productmodel Basisparameter Opmerkingen
De dienstkaart NT-TCL-SCG10 100G uitwisselingskaart, 10*QSFP28-interface Kies volgens daadwerkelijke bedrijfsbehoeften
NT-TCL-CG10 100G de dienstkaart, 10*QSFP28-interface
NT-TCL-XG24 10G de dienstkaart, 24*SFP+-interface
NT-TCL-rtm-CG10 100G RTM-kaart, 10*QSFP28-interface
NT-TCL-rtm-EXG24 10G RTM-kaart, 24*SFP+-interface
   
Het Ingebedde softwaresysteem van het TCL Zicht NT-TCL-SOFT-PKG   moet

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Punten Specificatie
Kaartnaam De kaart van de de dienstuitwisseling van NT-TCL-SCG10 100G
Interfacetype Steun10*qsfp28 100GE/40GE interface
Extra die steun10*qsfp28 100GE/40GE interface (met RTM-kaart wordt gebruikt)
uitwisselingscapaciteit 3.2Tbps (met inbegrip van de uitwisselingsvermogen van de dwars-Raadsdienst)
Plaatsingswijze Steun het optische verdelen/spiegelspanwijdte
gegevens - verwerkingscapaciteit steun replicatie/samenvoeging/het filtreren
steun dynamische taakverdeling
Steunip/protocol/port zeven-tuple verkeersidentificatie het filtreren
Het gecompenseerde passende filtreren van steunudf douane
Steun voor binnen en buitendieidentificatie in tunnelprotocollen wordt verdeeld
Steun voor Ethernet-de steun van de inkapselingsonafhankelijkheid
Steun meer dan 1 miljoen basisipv4-zeven-tuple regels
De identificatie van het de laagprotocol van steunethernet L2-L4
Steungegevens die tussen kaarten door:sturen
systeembeheersingscapaciteit Steun verenigd toezicht en beheer op de gehele machine werkomgeving
Steun verenigd beheer van gegevens - verwerkingsstrategieën
Steun verenigd beheer van softwareversie van de gehele machine
Steun het gehele beheer van de de raadsverkiezing van de machinecontrole
Het beheer van de steunconsole
Steunip/web beheer
Het beheer van steunsnmp
Steuntelnet/ssh beheer
Steun SYSLOG
 
Machinespecificatie
Punten Specificaties
Chassisgrootte Ntca-chs-7u7s-gelijkstroom: 310.45mm (H) × 482.6mm (W) × 443.6mm (D)
Ntca-chs-7u7s-AC: 310.45mm (H) × 482.6mm (W) × 443.6mm (D)
Ntca-chs-16u14s-gelijkstroom: 708,35 mm (H) × 482.6mm (W) × 502.15mm (D)
Ntca-chs-16u14s-AC: 708,35 mm (H) × 482.6mm (W) × 502.15mm (D)
Adapterchassis en macht Voeding
Ntca-chs-7u7s-gelijkstroom: Hoogspanning gelijkstroom (240VDC~280VDC)
Ntca-chs-7u7s-AC: 220V AC
Ntca-chs-16u14s-gelijkstroom: Hoogspanning gelijkstroom (240VDC~280VDC)
Ntca-chs-16u14s-AC: 220V AC
Macht:
Ntca-chs-7u7s-gelijkstroom: De volledige consumptie van de configuratie maximummacht < 3000W="">
Ntca-chs-7u7s-AC: De volledige consumptie van de configuratie maximummacht < 3000W="">
Ntca-chs-16u14s-gelijkstroom: De volledige consumptie van de configuratie maximummacht < 5000W="">
Ntca-chs-16u14s-AC: De volledige consumptie van de configuratie maximummacht < 5000W="">
Milieuvereiste Het werk temperatuur: 0℃~50℃
Opslagtemperatuur: - 20℃~80℃
Het werk vochtigheid: 5%~95%, niet-Condensatie
Standaardcertificatie Advanced®specification PICMG® 3,0 R2.0
RoHs, voor Ce, FCC, NEBS Niveau 3 wordt ontworpen die
 

Contactgegevens
Chengdu Shuwei Communication Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Jerry

Tel.: +86-13679093866

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten
Google Analytics -->