Thuis ProductenNetwerktap

Gealigneerde Netwerktap Pakketmakelaar voor de Gegevenskwaliteit van de Meta-gegevensmaatregel

Gealigneerde Netwerktap Pakketmakelaar voor de Gegevenskwaliteit van de Meta-gegevensmaatregel

  • Gealigneerde Netwerktap Pakketmakelaar voor de Gegevenskwaliteit van de Meta-gegevensmaatregel
Gealigneerde Netwerktap Pakketmakelaar voor de Gegevenskwaliteit van de Meta-gegevensmaatregel
Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: NetTAP®
Certificering: CCC, CE, RoHS
Modelnummer: NT-ftap-32QCX
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Can Discuss
Verpakking Details: Buitenkarton plus Binnenschuim
Levertijd: 1-3 werkdagen
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100 Reeksen per Maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Toepassingen: Data Center Verwante Oplossingen: Netwerkzicht, Monitor, Veiligheid, Analytics, Data Center
Meta-gegevens: als intermediaire gegevens en aflossende gegevens Voordeel: sleutel tot een eenvoudiger programmeringsmodel
Zichtstoffen: IT Opertation en handhaaft Hulpmiddelen Netwerkhulpmiddelen: voor Out-of-band en Gealigneerde Netwerk Controle
Hoog licht:

gealigneerde netwerkkraan

Netwerktap Pakketmakelaar voor Meta-gegevens uit band en Gealigneerde Netwerk Controle

 

Meta-gegevens, ook als intermediaire gegevens en aflossende gegevens worden de bekend, verwijst naar gegevens over gegevens, die beschrijven hoofdzakelijk informatie over bezit van gegevens en gebruikt om functies te steunen zoals etc. het wijzen van opslag op plaats, historische gegevens, middelonderzoek, dossieropname die. De meta-gegevens is een soort elektronische folder, om het doel te bereiken om te catalogiseren, moeten de inhoud of de kenmerken van de gegevens beschrijven en verzamelen, en dan het doel bereiken om gegevensherwinning bij te staan. Dublin Core-de reeks (Dublin Core Metadata Initiative, DCMI) is een toepassing van de Meta-gegevens, was in Februari 1995 door het internationale bibliotheekComputercentrum (OCLC) en het National Center for Supercomputing Applications (National Center for Supercomputing Applications, NCSA) heeft gezamenlijk seminaries gesponsord, uitnodigend 52 van bibliothecarissen, computerdeskundigen, gezamenlijk ontwikkelt specificaties, creeert een reeks van beschrijving op de netwerkkenmerken van elektronische documenten.

De meta-gegevens is informatie over de organisatie van gegevens, gegevensdomeinen, en verhoudingen; in het kort, is de meta-gegevens gegeven over gegevens.

Gealigneerde Netwerktap Pakketmakelaar voor de Gegevenskwaliteit van de Meta-gegevensmaatregel 0

Bepaal

De meta-gegevens wordt gedefinieerd als gegevens die gegevens, beschrijvende informatie over gegevens en informatiemiddelen beschrijven.

De meta-gegevens is gegeven over andere gegevens, of gestructureerd die gegeven wordt gebruikt om informatie over een middel te verstrekken. De meta-gegevens is de gegevens die informatiemiddelen beschrijven of zoals gegevens bezwaar hebben. Evaluatie van middelen; Het volgen veranderingen in resourcegebruik; Eenvoudig en efficiënt beheer van een groot aantal genetwerkte gegevens; Om de efficiënte ontdekking te realiseren, van middelen voorzien het onderzoek en de integratie van informatie en efficiënt beheer van middelen. De basiskenmerken van meta-gegevens zijn als volgt:

A) de meta-gegevens, zodra gevestigd, kunnen Shared.The-structuur zijn en de integriteit van meta-gegevens hangt van het waarde en gebruiksmilieu van informatiemiddelen af. De meta-gegevensontwikkeling en het gebruiksmilieu zijn altijd het veranderen en een verdeeld milieu. No one formaat kan aan de behoeften van verschillende groepen volledig voldoen;

B) de meta-gegevens is vooral een coderingssysteem. De meta-gegevens wordt gebruikt om het coderingssysteem van digitale informatiemiddelen, vooral de middelen van de netwerkinformatie te beschrijven, dat tot het fundamentele verschil tussen meta-gegevens en traditioneel gegevenscoderingssysteem leidt. De belangrijkste eigenschap en de functie van meta-gegevens moeten een machine-begrijpelijk kader voor digitaal weergegeven informatiemiddelen scheppen.

Het meta-gegevenssysteem construeert het logische kader en het basismodel van eGovernment, dat de functionele kenmerken, de verrichtingswijze en de algemene prestaties van het systeem bepaalt. De verrichting van eGovernment is gebaseerd op meta-gegevens. Zijn hoofdfuncties zijn: de beschrijvingsfunctie, de integratiefunctie, de controlefunctie en de volmacht functioneren.

Omdat de meta-gegevens gegeven is, kan het in een database op een gegeven-als manier worden opgeslagen en worden teruggewonnen. Als de organisatie die het gegevenselement ook verschaft de meta-gegevens verstrekt dat het gegevenselement beschrijft, zal het het gebruik van het gegevenselement nauwkeurig en efficiënt maken. Wanneer het gebruiken van gegevens, kunnen de gebruikers eerst bekijken hun meta-gegevens zodat zij de informatie kunnen krijgen die zij hebben vereist.

Gealigneerde Netwerktap Pakketmakelaar voor de Gegevenskwaliteit van de Meta-gegevensmaatregel 1

Datawarehouse

In het domein van het gegevenspakhuis, wordt de meta-gegevens verdeeld in technische meta-gegevens en bedrijfsmeta-gegevens door doel. Eerst, kunnen de meta-gegevens op gebruiker-gebaseerde informatie, zoals meta-gegevens verstrekken die bedrijfsbeschrijvingsinformatie voor gegevensitems registreert om gebruikers te helpen de gegevens gebruiken. Ten tweede, kunnen de meta-gegevens het systeem steunen om de gegevens te beheren en te handhaven. Bijvoorbeeld, kunnen de meta-gegevens over de opslagmethode van gegevensitems het systeem steunen om tot de gegevens op de meest efficiënte manier toegang te hebben. Specifiek, in het systeem van het gegevenspakhuis, steunt het meta-gegevensmechanisme hoofdzakelijk de volgende vijf soorten systeembeheersingsfuncties:

(1) beschrijf welke gegevens in het gegevenspakhuis zijn;

(2) bepaal de gegevens dat die in het gegevenspakhuis zijn moeten ingegaan en de gegevens van het gegevenspakhuis worden geproduceerd;

(3) die registreer het het werkprogramma uit de gegevens na het voorkomen van zakelijke gebeurtenissen wordt gehaald;

(4) registreer en test de vereisten en de implementatie van de consistentie van systeemgegevens;

(5) de kwaliteit van maatregelengegevens.

Softwarebouw

De definitie van het domein van softwarebouw op het gebied van softwarebouw, wordt meta-gegevens gedefinieerd als gegevens die het gedrag van een programma door zijn waarde te veranderen in plaats van het zijn een verwerkt voorwerp in het programma veranderen. Het speelt een interpretive rol in het controleren van programmagedrag tijdens verrichting. Door meta-gegevens met verschillende waarden in het programma op verschillende plaatsen te vormen, krijgt u hetzelfde programmagedrag zoals voordien.

Boekinformatie

In de bibliotheek en de informatiewereld, wordt de meta-gegevens gedefinieerd als het verstrekken van informatie over middelen

Meta-gegevens en bibliotheekboeken

Meta-gegevens en bibliotheekboeken

Een gestructureerde vorm van gegevens, een gestructureerde beschrijving van informatie van middelen voorziet. Zijn functies zijn: de kenmerken en de attributen van informatie van middelen voorziet beschrijven of gegevens zelf, om de organisatie van digitale informatie, met functies zoals plaats, ontdekking, bewijs, evaluatie en selectie te specificeren.

Men gelooft over het algemeen dat de meta-gegevens gegeven over gegevens, of gestructureerd gegeven over gegevens is. Van de bestaande conclusies, wordt de betekenis van meta-gegevens geleidelijk aan ontwikkeld. De term meta-gegevens, in het vroege stadium, verwijst hoofdzakelijk naar de beschrijvende die gegevens van netwerkbronnen, voor de organisatie van de middelen van de netwerkinformatie worden gebruikt; Na dat, breidt het zich geleidelijk aan aan de beschrijvingsgegevens uit van diverse informatiemiddelen in elektronisch formulier. De term meta-gegevens wordt eigenlijk gebruikt om verslagen van diverse types van informatiemiddelen te beschrijven.

Bovendien heeft de meta-gegevens ook zijn overeenkomstige definitie en toepassing op aardrijkskunde, het levenswetenschap en andere gebieden.

Kenmerken

1. De meta-gegevens is gestructureerd gegeven over gegevens. Het is niet noodzakelijk in digitale vorm, maar kan uit verschillende middelen komen.

2. De meta-gegevens is de gegevens met betrekking tot voorwerpen, die het voor potentiële gebruikers om een volledig inzicht in het bestaan en de kenmerken van deze voorwerpen te hebben onnodig maken.

3. De meta-gegevens is de beschrijving van de code van het Informatiepakket.

4. De meta-gegevens bevat een reeks gegevenselementen worden gebruikt om de inhoud en de plaats van informatievoorwerpen te beschrijven, die de ontdekking en de herwinning van informatievoorwerpen in het netwerkmilieu dat bevordert.

5. De meta-gegevens niet alleen beschrijft informatievoorwerpen, maar ook beschrijft het gebruiksmilieu, het beheer, de verwerking, de opslag en het gebruik van middelen.

6. Voeg natuurlijk meta-gegevens aan de het levenscyclus van toe een een informatievoorwerp of systeem.

7. In de conventionele definitie van meta-gegevens, de „gegevens“ verwijzen naar het symbool die de transactieaard, de numerieke waarde waarop allerlei statistieken, berekeningen, wetenschappelijk onderzoek en technisch ontwerp gebaseerd zijn vertegenwoordigen, of gedigitaliseerd, geformuleerd, gecodeerd en diagonalized informatie

Voordelen

De meta-gegevens is zeer belangrijk aan een eenvoudiger programmeringsmodel dat interface definition language (IDL) dossiers, niet meer kopballen, of om het even welke externe componentenreferentiemethoden vereist. De meta-gegevens staat the.net-taal toe om op een niet-taal-specifieke manier automatisch te beschrijven die aan zowel ontwikkelaars als gebruikers onzichtbaar is. Bovendien kunnen de meta-gegevens worden uitgebreid door eigenschappen te gebruiken. De meta-gegevens heeft de volgende belangrijkste voordelen:

Sinds de beschrijving

De de common language runtimemodules en assemblage zelf-beschrijven. De meta-gegevens van een module bevat al informatie nodig om met een andere module in wisselwerking te staan. De meta-gegevens verstrekt automatisch de functionaliteit die van IDL in Com, een dossier toelaten om voor zowel definitie als implementatie worden gebruikt. Runtime de modules en de assemblage moeten zelfs niet met het besturingssysteem worden geregistreerd. Dientengevolge, wijzen de instructies door runtime worden altijd op de daadwerkelijke code in het gecompileerde dossier, waarbij de betrouwbaarheid van de toepassing wordt verbeterd gebruikt die.

Ontwerp

De meta-gegevens verstrekt al noodzakelijke informatie over gecompileerde code voor u die klassen van PE-bestanden te erven in verschillende talen worden geschreven. U kunt instanties van om het even welke die klasse tot stand brengen in om het even welke beheerde taal (om het even welke taal voor het commone language runtime) wordt geschreven zonder zich het ongerust maken over de expliciete rangschikkende of gebruikende code van de douaneinteroperabiliteit.

Attributen

The.net-het Kader staat u toe om bepaalde soorten meta-gegevens (genoemd eigenschappen) te verklaren in een compilatiedossier. De eigenschappen worden gevonden door the.net-Kader om meer bepaald te controleren hoe uw programma bij runtime werkt. Bovendien kunt u uw eigen douanemeta-gegevens naar the.net-Kaderdossier door user-defined gepaste eigenschappen verzenden. Voor meer informatie, zie het uitbreiden van meta-gegevens met eigenschappen.

 

Betekenis

De betekenis van meta-gegevens kan in termen van zijn toepassingsdoel worden verklaard. Hoewel het noodzakelijk is om meta-gegevens evenals technische en bedrijfsmeta-gegevens te roepen wanneer het doen van gegevenspakhuis, wat wordt het gebruikt voor? Verlatend het doel om over meta-gegevens te spreken, blijkt het dat de meta-gegevens teveel materiaal bevat omdat het de gegevens is die de gegevens beschrijven.

Neem nog het te vergelijken klantrelatiesysteem, handhaaft dit systeem de klanteninformatie zeker het doel, is heeft deze informatie te gebruiken om wat automatische procesverwerking te dragen, om één of andere klant op te graven de potentiële waarde, de klantenservice voltooit. Natuurlijk, is er geen behoefte om essentiële informatie over klanten, zoals vingerafdrukken te handhaven en de misdadige geschiedenis, die niet relevant voor de doelstellingen van CRM.Metadata is, u kan alle gegevensstructuur, grootte vergen en hoe laat om te creëren, hoe laat om te sterven, etc. wordt gebruikt door mensen, deze informatie kan te wijd worden uitgebreid, als ongeacht het doel, en proberen om zeer perfect te bouwen het meta-gegevensbeheersysteem, en dit zijn een absolute „top-down“ benadering, van mislukking.

 

Gealigneerde Netwerktap Pakketmakelaar voor de Gegevenskwaliteit van de Meta-gegevensmaatregel 2

 

De Stoffenit Opertation van het netwerkzicht en handhaaft Hulpmiddelen in de Makelaar van het Netwerkpakket

Deze pakketmanipulatie is vaak essentieel voor het juiste functioneren van de hulpmiddelen van netwerkverrichtingen, out-of-band veiligheidshulpmiddelen, en gealigneerde veiligheidssystemen.

De Verrichtingshulpmiddelen van het NPBsnetwerk voor Out-of-band en Gealigneerde Netwerk Controle

- Decryptie voor out-of-band hulpmiddelen

- Taakverdeling op buitenlaag 2-4 over veelvoudige analysatoren/monitors

- Tijd stampin

- Taakverdeling op binnen/ingekapselde laag 2-4

- Over veelvoudige analysatoren/monitors

- Uitgaande laag 2-4 en laag 7 die, Binnenkomende laag 2-4 filterin filtreert

- Pakket het snijden

- Meta-gegevenstoepassing

- Gegevensgeneratie, verkeersgeneratie

- Intelligente gegevensdeduplication, Basispakketdeduplication (laag 2/3)

- Een tunnel gravend protocol

- Het geavanceerde kopbal ontdoen van (MPLS, GRE, VxLAN)

- Kopbal het ontdoen van (DE-inkapseling)

- Gegevens het Maskeren

- Verbindingssamenvoeging zonder VLAN-het etiketteren

 

Gealigneerde Netwerktap Pakketmakelaar voor de Gegevenskwaliteit van de Meta-gegevensmaatregel 3NT-ftap-32QCX Netwerktap NPB.pdf

 

Tevreden om NetTAP® direct te contacteren om uw Netwerk nu te optimaliseren!

Contactgegevens
Chengdu Shuwei Communication Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Jerry

Tel.: +86-13679093866

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten
Google Analytics -->