Thuis ProductenDPI Deep Packet Inspection

De Makelaar Open Source DPI Deep Packet Inspection van het netwerkpakket voor SDN met DPI

De Makelaar Open Source DPI Deep Packet Inspection van het netwerkpakket voor SDN met DPI

  • De Makelaar Open Source DPI Deep Packet Inspection van het netwerkpakket voor SDN met DPI
De Makelaar Open Source DPI Deep Packet Inspection van het netwerkpakket voor SDN met DPI
Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: NetTAP®
Certificering: CCC, CE, RoHS
Modelnummer: Matrijs-TCL-CG
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Can Discuss
Verpakking Details: Buitenkarton plus Binnenschuim
Levertijd: 1-3 werkdagen
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100 Reeksen per Maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
DPI: Deep Packet Inspection Zichtbaarheid: zie netwerkverkeer en toepassingen dat over verbindingen reizen
SDN: Software Bepaald Netwerk Openflow: gebrek aan de waarneming van het netwerkverkeer
Toepassingen: Big Data-Centrumgegevensopslag en analyse DPI-technologie: kan drie soorten opsporingsmethodes gebruiken
Hoog licht:

dpi in voorzien van een netwerk

,

dpinetwerk controle

De Makelaar Open Source DPI Deep Packet Inspection van het netwerkpakket voor SDN met DPI

 

Achtergrond

1- Er is een gebrek aan verkeerswaarneming van de toepassingslaag in Openflow, die niet aan de Qos-vereisten in het geval van beperkte netwerkcongestie resources.DPI kan voldoen wordt geïntroduceerd om een datatransportbesturingregeling voor te stellen, met inbegrip van stroomclassificatie en stroomgedrag aanpassing, die in het controlemechanisme geïntegreerd is. De introductie van stroomclassificatie en passend mechanisme in het middenapparaat, het gebruik van sommige wiskundige modellen om de prestaties van het kader te evalueren, en het gebruik van te verifiëren simulatieexperimenten, kunnen de productie verbeteren en de vertraging van begin tot eind verminderen.

2- SDN behandelt het netwerk als inzameling van apparaten, niet als geheel middel. De de verkeersmeting en controle hangen niet alleen van netwerkstaat maar ook van verkeersgedrag af. In het geval van netwerkcongestie en beperkte middelen, Qos-kunnen aan de vereisten niet worden voldaan. Een regeling van de verkeerscontrole wordt voorgesteld waarin zowel de netwerkstaat als het verkeersgedrag gebruikte mutually.DPI kunnen zijn, werden de pakketclassificatie en gedrag de aanpassing geïntroduceerd. De bar /sub werd op middenapparaten wordt gebaseerd gebouwd om netwerkproductie en latentie te analyseren die. De simulatieresultaten tonen aan dat het ontwerp productie kan verbeteren en de latentie van begin tot eind verminderen.

3- SDN breekt de traditionele OSI architectuur, API naar het zuiden, bepaalt Openflow de gegevensvliegtuig van de beveiligd kanaalverbinding en controlevliegtuig, het pakket van de pijpleidingsversnelling het door:sturen. Het meer verkeer wordt geïdentificeerd, kan meer korrelig de datatransportbesturingregels worden gecreeerd.

 

De Makelaar Open Source DPI Deep Packet Inspection van het netwerkpakket voor SDN met DPI 0

 

SDN profiteert als volgt:

No.1 - SDN verstrekt meer flexibiliteit voor netwerkgebruik, controle en hoe te om opbrengst te produceren.

No.2 - SDN versnelt de introductie van de nieuwe diensten. De netwerkexploitanten kunnen verwante eigenschappen door gecontroleerde software opstellen, eerder dan het wachten op een apparatenleverancier om een oplossing aan zijn merkgebonden materiaal toe te voegen.

No.3 - SDN drukt de verrichtingskosten en het foutenpercentage van het netwerk, omdat het de automatische plaatsing en verrichtings en onderhoudsfoutendiagnose van het netwerk realiseert en de handinterventie van het netwerk vermindert.

No.4 - SDN helpt om de virtualisatie van het netwerk te realiseren, waarbij de integratie van gegevensverwerking en opslag middelen van het netwerk wordt, en definitief het toelaten gerealiseerd van dat de controle en het beheer van het volledige netwerk worden gerealiseerd door de combinatie sommige eenvoudige softwarehulpmiddelen.

No.5 - SDN maakt het netwerk en alle die IT systemen beter aan bedrijfsdoelstellingen wordt georiënteerd.

De Makelaar Open Source DPI Deep Packet Inspection van het netwerkpakket voor SDN met DPI 1

 
Inleiding aan DPI-Technologie

Wat is DPI?

De technologie van DPI (Deep Packet Inspection) is gebaseerd op de traditionele IP technologie van de Pakketinspectie (opsporing en analyse van Pakketelementen bevat tussen OSI l2-l4), die de erkenning van het toepassingsprotocol, de opsporing van de Pakketinhoud en diepte het decoderen van de gegevens van de toepassingslaag toevoegt.

De Makelaar Open Source DPI Deep Packet Inspection van het netwerkpakket voor SDN met DPI 2

Door de originele pakketten van netwerkmededeling te vangen, DPI-kan de technologie drie soorten opsporingsmethodes gebruiken: „eigenwaarde“ opsporing op toepassingsgegevens wordt gebaseerd, erkenningsopsporing op het protocol van de toepassingslaag wordt gebaseerd, en gegevensopsporing op gedragspatroon dat wordt gebaseerd. Volgens verschillende opsporingsmethodes, pak en analyseer de abnormale gegevens uit die in het communicatie pakket kunnen worden bevat één voor één om de subtiele gegevensveranderingen in de macrogegevensstroom bloot te leggen.

 

DPI steunt de volgende toepassingen:

• de capaciteit om verkeer te leiden, of de toepassingen van de controleeindgebruiker zoals punt om toepassingen te richten

• veiligheid, middelen, en verlenen van vergunningen controle

• van de beleidshandhaving en dienst verhogingen, zoals verpersoonlijking van het tevreden of inhoud filtreren

De voordelen omvatten verhoogd zicht in netwerkverkeer, dat netwerkexploitanten toestaat om gebruikspatronen en de prestatiesinformatie van het verbindingsnetwerk aan te begrijpen het verstrekken van gebruiksbasis het factureren en zelfs aanvaardbare gebruik controle.

DPI kan de totale kost van het netwerk ook verminderen door exploitatiekosten (OpEx) en kapitaalinvesteringen (CapEx) te verminderen door een vollediger beeld van te verstrekken hoe het netwerk werkt en de capaciteit om intelligent aan verkeer te leiden of voorrang te geven.

 

Wat is de het Pakketmakelaar van het Matrijs Modulaire Ontworpen Insteeknetwerk om te doen?
Met de versnelling van drager breedbandbouw en de snelle ontwikkeling van de netwerken van 3G, van 4G, en 5G-, en met de populariteit en de ontwikkeling van grote gegevens en wolken gegevensverwerkingstechnologieën, groeit het gegevensverkeer, en de bandbreedteeisen ten aanzien van backbonenetwerken en kernnetwerken stijgen. Sinds 2013, zijn de belangrijkste exploitanten begonnen het backbonenetwerk geleidelijk aan te bevorderen. De van de het netwerktransmissie van de kernbackbone de verbindingsmedia beginnen om van de verbindingen van 10GPOS en 40GPOS-aan de verbindingen van 100G worden uitgebreid Ethernet. Het zal onvermijdelijk leiden tot het ononderbroken bijwerken van grote gegevensverzameling en analysetechnologie. In aanwezigheid van 100GE-verbindingsmilieu met hoge bandbreedtecapaciteit, hoe te aan de vereisten van diverse nationale veiligheid, netwerkbeveiliging controle, analyse van de exploitant zullen de de intelligente pijpleiding effectief om te voldoen DPI gegevensverzameling en een hotspot op het gebied van gegevensverzameling en analyse worden.
De Mededeling van Chengdushuwei volgt de ontwikkelingsrichting van Internet en ontwikkelt het matrijs-TCL-CG het Zichtsysteem van de Verkeersaanwinst (Verkeersvangst), en specifiek aan de verkeersinzameling en de visuele vereisten van de analysetoepassing op de verbindingen van 1GE, van 10GE, van 10G/40G POS, van 40GE en 100GE-. Matrijs-TCL-CG integreert vrij-stuurt outputfuncties zoals de inzameling/de aanwinst, de samenvoeging, het filtreren, het door:sturen/de distributie, en de taakverdeling van de netwerkstroom en verstrekt een efficiënte oplossing voor de stroomanalyse.
 
Matrijs-TCL-CG is een apparaat van de de visualisatiecontrole van netwerkgegevens voor hoogte - dichtheid en grote stroom van 10G/40G/100G.
Matrijs-TCL-CG wordt speciaal voor de gegevensverzameling van de verbindingen van 10GE ontworpen 40GE en 100GE-in uitvoer van exploitanten de mobiele Internet, IDC-de uitvoer, provinciale netwerk en backbone intensief worden verdeeld die.
Gebaseerd op ATCA standaardarchitectuur, heeft matrijs-TCL-CG hoge drager-vlakke betrouwbaarheid en sterke expansibility die de functionele raadskaarten kunnen regelmatig vormen om aan de scenario's van de havenvraag van diverse specificaties en grootte het hoofd te bieden.


De Makelaar Specification van het netwerkpakket en Moduletype

Componententype Productmodel Basisparameter Opmerkingen
Chassis Ntca-chs-7u7s-gelijkstroom Hoogte: 7U, 7 groeven, ATCA Chassis, dubbele ster100g backplane, 3 ingevoerde hoogspanning gelijkstroom (240VDC~280VDC), 3* 2+1 overtollige 3000W-modulaire macht Moet kiezen
Ntca-chs-7u7s-AC Hoogte: 7U, 7 groeven, ATCA Chassis, dubbele ster100g backplane, 3 ingevoerde hoogspanning AC (240VDC~280VDC), 3* 2+1 overtollige 3000W-modulaire macht
De dienstkaart NT-TCL-SCG10 100G uitwisselingskaart, 10*QSFP28-interface Kies volgens daadwerkelijke bedrijfsbehoeften
NT-TCL-CG10 100G de dienstkaart, 10*QSFP28-interface
NT-TCL-XG24 10G de dienstkaart, 24*SFP+-interface
NT-TCL-rtm-CG10 100G RTM-kaart, 10*QSFP28-interface
NT-TCL-rtm-EXG24 10G RTM-kaart, 24*SFP+-interface
   
Het Ingebedde softwaresysteem van het TCL Zicht NT-TCL-SOFT-PKG   moet

 
  
 

De Makelaar Open Source DPI Deep Packet Inspection van het netwerkpakket voor SDN met DPI 3
  
Machinespecificatie

Punten Specificaties
Chassisgrootte Ntca-chs-7u7s-gelijkstroom: 310.45mm (H) × 482.6mm (W) × 443.6mm (D)
Ntca-chs-7u7s-AC: 310.45mm (H) × 482.6mm (W) × 443.6mm (D)
Ntca-chs-16u14s-gelijkstroom: 708,35 mm (H) × 482.6mm (W) × 502.15mm (D)
Ntca-chs-16u14s-AC: 708,35 mm (H) × 482.6mm (W) × 502.15mm (D)
Adapterchassis en macht Voeding
Ntca-chs-7u7s-gelijkstroom: Hoogspanning gelijkstroom (240VDC~280VDC)
Ntca-chs-7u7s-AC: 220V AC
Ntca-chs-16u14s-gelijkstroom: Hoogspanning gelijkstroom (240VDC~280VDC)
Ntca-chs-16u14s-AC: 220V AC
Macht:
Ntca-chs-7u7s-gelijkstroom: De volledige consumptie van de configuratie maximummacht < 3000W="">
Ntca-chs-7u7s-AC: De volledige consumptie van de configuratie maximummacht < 3000W="">
Ntca-chs-16u14s-gelijkstroom: De volledige consumptie van de configuratie maximummacht < 5000W="">
Ntca-chs-16u14s-AC: De volledige consumptie van de configuratie maximummacht < 5000W="">
Milieuvereiste Het werk temperatuur: 0℃~50℃
Opslagtemperatuur: - 20℃~80℃
Het werk vochtigheid: 5%~95%, niet-Condensatie
Standaardcertificatie Advanced®specification PICMG® 3,0 R2.0
RoHs, voor Ce, FCC, NEBS Niveau 3 wordt ontworpen die
 

Contactgegevens
Chengdu Shuwei Communication Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Jerry

Tel.: +86-13679093866

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten
Google Analytics -->