Thuis ProductenDPI Deep Packet Inspection

Controle van het de Toepassings Bewuste Verkeer van SDN DPI de Deep Packet Inspection gebaseerde

Controle van het de Toepassings Bewuste Verkeer van SDN DPI de Deep Packet Inspection gebaseerde

  • Controle van het de Toepassings Bewuste Verkeer van SDN DPI de Deep Packet Inspection gebaseerde
Controle van het de Toepassings Bewuste Verkeer van SDN DPI de Deep Packet Inspection gebaseerde
Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: NetTAP®
Certificering: CCC, CE, RoHS
Modelnummer: Matrijs-TCL-CG
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Can Discuss
Verpakking Details: Buitenkarton plus Binnenschuim
Levertijd: 1-3 werkdagen
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100 Reeksen per Maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
DPI: Deep Packet Inspection Zicht: zie de toepassingen van het netwerkverkeer reizend over verbindingen
IDS en IPS: gebruikt voor de interne netwerken van de verkeersclassificatie Openflow: gebrek aan de waarneming van het netwerkverkeer
Toepassingen: Big Data-Centrumgegevensopslag en analyse DPI-technologie: kan drie soorten opsporingsmethodes gebruiken
Hoog licht:

dpi in voorzien van een netwerk

,

dpinetwerk controle

SDN-Controle van het de Toepassings Bewuste Verkeer van de Pakketmakelaar de Deep Packet Inspection gebaseerde

 

 

 

DPI (Deep Packet Inspection)

 

 

1- IDS-het systeem van de binnendringenopsporing, IPS het systeem van de binnendringenpreventie

2- Vang pakketanalyse, classificatie in real time voor verschillend toepassingsverkeer

3- IDS en IPS worden nu gebruikt voor verkeersclassificatie, plaatsing van interne netwerken

4- SDN bevordert congestiecontrole door het het verzenden tarief afzenders van TCP van DCN te verlagen

5- SDN maakt de datatransportbesturing efficiënter en verbetert de vertraging, het verkeer jitter, de productie, de stabiliteit, scalability en de automatisering.

 

Toepassingswaarneming van SDN en onderscheiden dienstverlening.

Maar het is moeilijk om de informatiekenmerken van de toepassingslaag in kaart te brengen om te stromen lijsten

Wanneer de congestie voorkomt, wegens de passende kenmerken van elk pakket, kan de implementatie van de toepassingswaarneming van het gegevensvliegtuig niet aan de Qos-vereisten voldoen

 

 

De Makelaar Specification van het netwerkpakket en Moduletype

 

Componententype Productmodel Basisparameter Opmerkingen
Chassis Ntca-chs-7u7s-gelijkstroom Hoogte: 7U, 7 groeven, ATCA Chassis, dubbele ster100g backplane, 3 ingevoerde hoogspanning gelijkstroom (240VDC~280VDC), 3* 2+1 overtollige 3000W-modulaire macht Moet kiezen
Ntca-chs-7u7s-AC Hoogte: 7U, 7 groeven, ATCA Chassis, dubbele ster100g backplane, 3 ingevoerde hoogspanning AC (240VDC~280VDC), 3* 2+1 overtollige 3000W-modulaire macht
De dienstkaart NT-TCL-SCG10 100G uitwisselingskaart, 10*QSFP28-interface Kies volgens daadwerkelijke bedrijfsbehoeften
NT-TCL-CG10 100G de dienstkaart, 10*QSFP28-interface
NT-TCL-XG24 10G de dienstkaart, 24*SFP+-interface
NT-TCL-rtm-CG10 100G RTM-kaart, 10*QSFP28-interface
NT-TCL-rtm-EXG24 10G RTM-kaart, 24*SFP+-interface
   
Het Ingebedde softwaresysteem van het TCL Zicht NT-TCL-SOFT-PKG   moet

Controle van het de Toepassings Bewuste Verkeer van SDN DPI de Deep Packet Inspection gebaseerde 0

 

Oplossingen:

 

1- De afbeelding van de gebruiksmening om de inhoud van de pakketten van de toepassingslaag te analyseren, verkrijgt verkeerskenmerken, identificeert hun gedrag van relevante kenmerken, en tenslotte 2 - ontwikkel de onderscheiden diensten van verschillend gedrag.

3- Toepassing van de opmerkzame oplossingen van de verkeerscontrole, met inbegrip van verkeersgedrag en netwerkstatus.

4- Introduceer DPI in controlevliegtuig en breid de structuur van de stroomlijst uit.

5- Realiseer verkeer classificatie en aanpassing door verkeersgedrag en stel om te schakelen op,

6- De resultaten van de opslagdpi verwerking in een afzonderlijke plaats van het controlemechanisme.

Controle van het de Toepassings Bewuste Verkeer van SDN DPI de Deep Packet Inspection gebaseerde 1Controle van het de Toepassings Bewuste Verkeer van SDN DPI de Deep Packet Inspection gebaseerde 2

 

SDN profiteert als volgt:

No.1 - SDN verstrekt meer flexibiliteit voor netwerkgebruik, controle en hoe te om opbrengst te produceren.

No.2 - SDN versnelt de introductie van de nieuwe diensten. De netwerkexploitanten kunnen verwante eigenschappen door gecontroleerde software opstellen, eerder dan het wachten op een apparatenleverancier om een oplossing aan zijn merkgebonden materiaal toe te voegen.

No.3 - SDN drukt de verrichtingskosten en het foutenpercentage van het netwerk, omdat het de automatische plaatsing en verrichtings en onderhoudsfoutendiagnose van het netwerk realiseert en de handinterventie van het netwerk vermindert.

No.4 - SDN helpt om de virtualisatie van het netwerk te realiseren, waarbij de integratie van gegevensverwerking en opslag middelen van het netwerk wordt, en definitief het toelaten gerealiseerd van dat de controle en het beheer van het volledige netwerk worden gerealiseerd door de combinatie sommige eenvoudige softwarehulpmiddelen.

No.5 - SDN maakt het netwerk en alle die IT systemen beter aan bedrijfsdoelstellingen wordt georiënteerd.

 

Achtergrond

1- Er is een gebrek aan verkeerswaarneming van de toepassingslaag in Openflow, die niet aan de Qos-vereisten in het geval van beperkte netwerkcongestie resources.DPI kan voldoen wordt geïntroduceerd om een datatransportbesturingregeling voor te stellen, met inbegrip van stroomclassificatie en stroomgedrag aanpassing, die in het controlemechanisme geïntegreerd is. De introductie van stroomclassificatie en passend mechanisme in het middenapparaat, het gebruik van sommige wiskundige modellen om de prestaties van het kader te evalueren, en het gebruik van te verifiëren simulatieexperimenten, kunnen de productie verbeteren en de vertraging van begin tot eind verminderen.

2- SDN behandelt het netwerk als inzameling van apparaten, niet als geheel middel. De de verkeersmeting en controle hangen niet alleen van netwerkstaat maar ook van verkeersgedrag af. In het geval van netwerkcongestie en beperkte middelen, Qos-kunnen aan de vereisten niet worden voldaan. Een regeling van de verkeerscontrole wordt voorgesteld waarin zowel de netwerkstaat als het verkeersgedrag gebruikte mutually.DPI kunnen zijn, werden de pakketclassificatie en gedrag de aanpassing geïntroduceerd. De bar /sub werd op middenapparaten wordt gebaseerd gebouwd om netwerkproductie en latentie te analyseren die. De simulatieresultaten tonen aan dat het ontwerp productie kan verbeteren en de latentie van begin tot eind verminderen.

3- SDN breekt de traditionele OSI architectuur, API naar het zuiden, bepaalt Openflow de gegevensvliegtuig van de beveiligd kanaalverbinding en controlevliegtuig, het pakket van de pijpleidingsversnelling het door:sturen. Het meer verkeer wordt geïdentificeerd, kan meer korrelig de datatransportbesturingregels worden gecreeerd.

Controle van het de Toepassings Bewuste Verkeer van SDN DPI de Deep Packet Inspection gebaseerde 3

 

Wat is de het Pakketmakelaar van het Matrijs Modulaire Ontworpen Insteeknetwerk om te doen?


Met de versnelling van drager breedbandbouw en de snelle ontwikkeling van de netwerken van 3G, van 4G, en 5G-, en met de populariteit en de ontwikkeling van grote gegevens en wolken gegevensverwerkingstechnologieën, groeit het gegevensverkeer, en de bandbreedteeisen ten aanzien van backbonenetwerken en kernnetwerken stijgen. Sinds 2013, zijn de belangrijkste exploitanten begonnen het backbonenetwerk geleidelijk aan te bevorderen. De van de het netwerktransmissie van de kernbackbone de verbindingsmedia beginnen om van de verbindingen van 10GPOS en 40GPOS-aan de verbindingen van 100G worden uitgebreid Ethernet. Het zal onvermijdelijk leiden tot het ononderbroken bijwerken van grote gegevensverzameling en analysetechnologie. In aanwezigheid van 100GE-verbindingsmilieu met hoge bandbreedtecapaciteit, hoe te aan de vereisten van diverse nationale veiligheid, netwerkbeveiliging controle, analyse van de exploitant zullen de de intelligente pijpleiding effectief om te voldoen DPI gegevensverzameling en een hotspot op het gebied van gegevensverzameling en analyse worden.
De Mededeling van Chengdushuwei volgt de ontwikkelingsrichting van Internet en ontwikkelt het matrijs-TCL-CG het Zichtsysteem van de Verkeersaanwinst (Verkeersvangst), en specifiek aan de verkeersinzameling en de visuele vereisten van de analysetoepassing op de verbindingen van 1GE, van 10GE, van 10G/40G POS, van 40GE en 100GE-. Matrijs-TCL-CG integreert vrij-stuurt outputfuncties zoals de inzameling/de aanwinst, de samenvoeging, het filtreren, het door:sturen/de distributie, en de taakverdeling van de netwerkstroom en verstrekt een efficiënte oplossing voor de stroomanalyse.
 
Matrijs-TCL-CG is een apparaat van de de visualisatiecontrole van netwerkgegevens voor hoogte - dichtheid en grote stroom van 10G/40G/100G.
Matrijs-TCL-CG wordt speciaal voor de gegevensverzameling van de verbindingen van 10GE ontworpen 40GE en 100GE-in uitvoer van exploitanten de mobiele Internet, IDC-de uitvoer, provinciale netwerk en backbone intensief worden verdeeld die.
Gebaseerd op ATCA standaardarchitectuur, heeft matrijs-TCL-CG hoge drager-vlakke betrouwbaarheid en sterke expansibility die de functionele raadskaarten kunnen regelmatig vormen om aan de scenario's van de havenvraag van diverse specificaties en grootte het hoofd te bieden.


Controle van het de Toepassings Bewuste Verkeer van SDN DPI de Deep Packet Inspection gebaseerde 4

 

Contactgegevens
Chengdu Shuwei Communication Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Jerry

Tel.: +86-13679093866

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten
Google Analytics -->