Thuis ProductenDe Makelaar van het netwerkpakket

De Kopbal van de het Pakketmakelaar VXLAN van het NetTAP®netwerk het Ontdoen van in Origineel Pakket en Meta-gegevens

De Kopbal van de het Pakketmakelaar VXLAN van het NetTAP®netwerk het Ontdoen van in Origineel Pakket en Meta-gegevens

  • De Kopbal van de het Pakketmakelaar VXLAN van het NetTAP®netwerk het Ontdoen van in Origineel Pakket en Meta-gegevens
De Kopbal van de het Pakketmakelaar VXLAN van het NetTAP®netwerk het Ontdoen van in Origineel Pakket en Meta-gegevens
Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: NetTAP®
Certificering: CCC, CE, RoHS
Modelnummer: NT-ftap-32QCX
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Can Discuss
Verpakking Details: Buitenkarton plus Binnenschuim
Levertijd: 1-3 werkdagen
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100 Reeksen per Maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
pakket het filtreren: Layer2 - Laag 4 UDP-protocolkopbal: Het hoofd van UDP, IP en MAC-
APP Protocol: FTP, POP HTTP, SMTP, DNS, NTP, BitTorrent, Syslog, MySQL, MsSQL Pakketheader het Ontdoen van: VxLAN, VLAN, en MPLS-kopballen
Toepassingen: Data Center van Telecommunicatie, het Uitzenden, Overheid, Financiën, Energie, Macht, Aardolie, het Verwante Oplossingen: Het netwerkzicht, Network Monitor, Netwerkbeveiliging, Netwerk Analytics, Data Center, Luchtverkeers
Hoog licht:

vxlan ontdoende van pakketmakelaar

De Makelaarsvxlan Kopbal van het netwerkpakket het Ontdoen van in Origineel Pakket en Meta-gegevens

 

VxLANbericht het Ontleden

Hieronder is het vxlan protocolbericht, is het witte deel de virtuele machine om een bericht (laag 2 kader, bevat het hoofdhoofd van MAC en hoofd van de transportlaag, IP pakket) te verzenden, is het toevoegen van het vxlan hoofd voor vxlan gehouden verwante inhoud, in de voorzijde een standaardudp-protocolkopbal (het hoofd van UDP, IP en MAC-) wordt gebruikt om een bericht op het onderliggende netwerk over te brengen.

De Kopbal van de het Pakketmakelaar VXLAN van het NetTAP®netwerk het Ontdoen van in Origineel Pakket en Meta-gegevens 0

 

De buitenste UDP-protocolpakketten worden gebruikt voor transmissie op het onderliggende netwerk, dat de basis van de communicatie tussen vtep en elkaar is.

In het midden is de VXLAN-kopbal. Nadat vtep het bericht ontvangt, wordt het vorige UDP-protocoldeel verwijderd en de logica van VXLAN wordt verwerkt volgens dit deel, dat hoofdzakelijk wordt verzonden naar de definitieve virtuele machine volgens VNI.

Binnen is het oorspronkelijke die bericht, de berichtinhoud door de virtuele machine wordt gezien.

 

Het VxLAN-protocol bevat 50 bytes meer dan het oorspronkelijke bericht, dat het aandeel netwerkverbindingen vermindert die geldige gegevens overbrengen. De belangrijkste vxlan kopbal is het VNID-gebied, terwijl de resterende gebieden hoofdzakelijk voor toekomstige uitbreidingen worden gereserveerd en aan verschillende verkopers momenteel verlaten om hun eigen functionaliteit met toe te voegen.

De Kopbal van de het Pakketmakelaar VXLAN van het NetTAP®netwerk het Ontdoen van in Origineel Pakket en Meta-gegevens 1

 

Vereiste Informatie voor een Volledig VxLAN-Bericht:

Binnenlaagbericht:

De virtuele machines die met elkaar hebben of direct gebruiksip-adressen meedelen of reeds elkaars IP-adressen door DNS verkregen en zodat zijn de adressen van de netwerklaag reeds gekend. De virtuele machine van hetzelfde netwerk moet communiceren en moet ook het MAC-adres van de andere virtuele machine kennen. Vxlan vergt een mechanisme om de functie van traditioneel netwerk ARP te realiseren.

VxLANhoofd:

U moet slechts van VNI op de hoogte zijn, die gewoonlijk wordt gevormd direct op vtep, of door voorgeprogrammeerd dood of automatisch geproduceerd van interne berichten schrijf.

De UDP-Kopbal:

Het belangrijkst is bron de en bestemmingshavens, die worden geproduceerd en door het systeem, en de bestemmingshavens geleid die, zoals haven 4789 door IANA wordt gespecificeerd.

 

IP kopbal:

De IP kopbal is betrokken met de IP-adressen van beide kanten van vtep, kan het bronadres gemakkelijk worden bepaald, is het bestemmingsadres het adres van de virtuele machine het IP-adres van de gastheer vtep, en dit moet ook op één of andere manier worden bepaald.

MAC Header:

Als het vtepip-adres wordt bepaald, kan het MAC-adres op de klassieke ARP manier worden verkregen.

 

VXLAN-Netwerkstructuur

De Kopbal van de het Pakketmakelaar VXLAN van het NetTAP®netwerk het Ontdoen van in Origineel Pakket en Meta-gegevens 2

NVE (van de de Rand de virtuele Rand van Netwerkvirtrualization knoop) is een functionele entiteit om Netwerkvirtualisatie te realiseren. Nadat de pakketten in VM door NVE worden ingekapseld, kan het virtuele Netwerk van L2 die tussen NVE worden opgezet op L3 Network.Both VSwitch op de entiteit wordt gebaseerd van het netwerkapparaat en VSwitch op de serverentiteit kan als NVE dienst doen.

 

VTEP is het eindpunt van de VXLAN-tunnel, die in NVE ingekapseld is en gebruikt voor de inkapseling en unencapsulation van VXLAN messages.VTEP met het fysieke netwerk wordt verbonden, en het toegewezen adres is het fysieke netwerkip-adres. Het bronip-adres in VXLAN-bericht is het VTEP-adres van de knoop, en het bestemmingsip-adres in VXLAN-bericht is het VTEP-adres van de knoop. Een paar VTEP-adressen beantwoordt aan een VXLAN-tunnel.

 

VNI (VXLAN-Netwerkherkenningsteken): VXLAN-het Netwerkherkenningsteken (VNI) is gelijkaardig aan VLAN-identiteitskaart en gebruikt om VXLAN-segmenten te onderscheiden. De virtuele machines van verschillende VXLAN-segmenten kunnen niet met elkaar direct op de tweede laag communiceren. Een VNI vertegenwoordigt een huurder, zelfs als veelvoudig eind - de gebruikers behoren tot zelfde VNI.VNI bestaat uit 24 beetjes en steunt tot 16M ((2^24-1)/1024^2) huurders.

 

VAP (Virtueel Toegangspunt): VAP van Virtueel Toegangspunt is verenigd in een twee-laag sub-interface voor de toegang tot van gegevenspakketten. De verschillende stroompakketten worden gevormd voor de twee lagen sub-interfaces, zodat kunnen de verschillende gegevenspakketten aan verschillende twee lagen sub-interfaces worden aangesloten.

 

Adviseer de Makelaar van het Netwerkpakket voor VXLAN-Kopbal het Ontdoen van in Origineel Pakket en Meta-gegevens

 

De Kopbal van de het Pakketmakelaar VXLAN van het NetTAP®netwerk het Ontdoen van in Origineel Pakket en Meta-gegevens 3

 

De Kopbal van de het Pakketmakelaar VXLAN van het NetTAP®netwerk het Ontdoen van in Origineel Pakket en Meta-gegevens 4NT-ftap-32QCX Netwerktap NPB.pdf

Contactgegevens
Chengdu Shuwei Communication Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Jerry

Tel.: +86-13679093866

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten
Google Analytics -->