Thuis ProductenDe Makelaar van het netwerkpakket

De Makelaarstoepassing van het netwerkpakket in het Bepaalde Netwerk van SDN Software

De Makelaarstoepassing van het netwerkpakket in het Bepaalde Netwerk van SDN Software

  • De Makelaarstoepassing van het netwerkpakket in het Bepaalde Netwerk van SDN Software
De Makelaarstoepassing van het netwerkpakket in het Bepaalde Netwerk van SDN Software
Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: NetTAP®
Certificering: CCC, CE, RoHS
Modelnummer: Matrijs-TCL-CG
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Can Discuss
Verpakking Details: Buitenkarton plus Binnenschuim
Levertijd: 1-3 werkdagen
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100 Reeksen per Maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
SDN: Software Bepaald Netwerk Zichthulpmiddelen: de gegevens voor Lading brengen, tijdstempel, deduplication, het snijden, het ontdoen van, enz. in e
SDN verstrekt: de flexibiliteit voor netwerkgebruik, versnelt de nieuwe dienst VXLAN-kopballen: Steun die VXLAN-van kopballen weg ontdoen
Toepassingen: Data Center van telecommunicatie, het uitzenden, overheid, enz. SDN maakt: netwerk en alle IT systemen beter
Hoog licht:

netwerkapparaatbeheer

,

het apparaat van de netwerkkraan

De Makelaar Application van het netwerkpakket in het Bepaalde Netwerk van SDN Software

 

Wat is SDN?

SDN: De software bepaalde Netwerk, dat een revolutionaire verandering is die enkele onvermijdelijke problemen in traditionele netwerken, met inbegrip van gebrek aan flexibiliteit, langzame reactie op de vraagveranderingen, onvermogen om het netwerk te virtualiseren, en hoge kosten oplost. Onder de huidige netwerkarchitectuur, kunnen de netwerkexploitanten en de ondernemingen de geen nieuwe diensten snel verlenen omdat zij op materiaalleveranciers en normaliseringslichamen moeten wachten om nieuwe functies goed te keuren en te integreren in een merkgebonden werkend milieu. Dit is duidelijk een lange wachttijd, en misschien tegen de tijd dat het bestaande netwerk eigenlijk dit nieuwe vermogen heeft, zal de markt een veranderd zijn.

 

 

SDN profiteert als volgt:

 

No.1 - SDN verstrekt meer flexibiliteit voor netwerkgebruik, controle en hoe te om opbrengst te produceren.

No.2 - SDN versnelt de introductie van de nieuwe diensten. De netwerkexploitanten kunnen verwante eigenschappen door gecontroleerde software opstellen, eerder dan het wachten op een apparatenleverancier om een oplossing aan zijn merkgebonden materiaal toe te voegen.

No.3 - SDN drukt de verrichtingskosten en het foutenpercentage van het netwerk, omdat het de automatische plaatsing en verrichtings en onderhoudsfoutendiagnose van het netwerk realiseert en de handinterventie van het netwerk vermindert.

No.4 - SDN helpt om de virtualisatie van het netwerk te realiseren, waarbij de integratie van gegevensverwerking en opslag middelen van het netwerk wordt, en definitief het toelaten gerealiseerd van dat de controle en het beheer van het volledige netwerk worden gerealiseerd door de combinatie sommige eenvoudige softwarehulpmiddelen.

No.5 - SDN maakt het netwerk en alle die IT systemen beter aan bedrijfsdoelstellingen wordt georiënteerd.

 

Wat is de het Pakketmakelaar van het Matrijs Modulaire Ontworpen Insteeknetwerk om te doen?


Met de versnelling van drager breedbandbouw en de snelle ontwikkeling van de netwerken van 3G, van 4G, en 5G-, en met de populariteit en de ontwikkeling van grote gegevens en wolken gegevensverwerkingstechnologieën, groeit het gegevensverkeer, en de bandbreedteeisen ten aanzien van backbonenetwerken en kernnetwerken stijgen. Sinds 2013, zijn de belangrijkste exploitanten begonnen het backbonenetwerk geleidelijk aan te bevorderen. De van de het netwerktransmissie van de kernbackbone de verbindingsmedia beginnen om van de verbindingen van 10GPOS en 40GPOS-aan de verbindingen van 100G worden uitgebreid Ethernet. Het zal onvermijdelijk leiden tot het ononderbroken bijwerken van grote gegevensverzameling en analysetechnologie. In aanwezigheid van 100GE-verbindingsmilieu met hoge bandbreedtecapaciteit, hoe te aan de vereisten van diverse nationale veiligheid, netwerkbeveiliging controle, analyse van de exploitant zullen de de intelligente pijpleiding effectief om te voldoen DPI gegevensverzameling en een hotspot op het gebied van gegevensverzameling en analyse worden.
De Mededeling van Chengdushuwei volgt de ontwikkelingsrichting van Internet en ontwikkelt het matrijs-TCL-CG het Zichtsysteem van de Verkeersaanwinst (Verkeersvangst), en specifiek aan de verkeersinzameling en de visuele vereisten van de analysetoepassing op de verbindingen van 1GE, van 10GE, van 10G/40G POS, van 40GE en 100GE-. Matrijs-TCL-CG integreert vrij-stuurt outputfuncties zoals de inzameling/de aanwinst, de samenvoeging, het filtreren, het door:sturen/de distributie, en de taakverdeling van de netwerkstroom en verstrekt een efficiënte oplossing voor de stroomanalyse.
 
Matrijs-TCL-CG is een apparaat van de de visualisatiecontrole van netwerkgegevens voor hoogte - dichtheid en grote stroom van 10G/40G/100G.
Matrijs-TCL-CG wordt speciaal voor de gegevensverzameling van de verbindingen van 10GE ontworpen 40GE en 100GE-in uitvoer van exploitanten de mobiele Internet, IDC-de uitvoer, provinciale netwerk en backbone intensief worden verdeeld die.
Gebaseerd op ATCA standaardarchitectuur, heeft matrijs-TCL-CG hoge drager-vlakke betrouwbaarheid en sterke expansibility die de functionele raadskaarten kunnen regelmatig vormen om aan de scenario's van de havenvraag van diverse specificaties en grootte het hoofd te bieden.

De Makelaarstoepassing van het netwerkpakket in het Bepaalde Netwerk van SDN Software 0

  
 

SDN-de Makelaar Applications van het Netwerkpakket:

Na het regelen van de belangrijkste deelnemende entiteiten van het netwerk, concentreren de toepassingsscenario's zich van SDN fundamenteel op telecommunicatieexploitanten, overheid en ondernemingsklanten, datacentrumproviders en Internet-bedrijven. De toepassingsscenario's van SDN concentreren hoofdzakelijk zich op: datacentrumnetwerk, koppeling tussen datacentra, staatsbedrijfnetwerk, het netwerk van de telecommunicatieexploitant, en bedrijfsplaatsing van Internet-bedrijven.

 

Scenario 1: toepassing van SDN in datacentrumnetwerk

Scenario 2: toepassing van SDN in datacentruminterconnectie

Scenario 3: toepassing van SDN in staatsbedrijfnetwerk

Scenario 4: toepassing van SDN in het netwerk van de telecommunicatieexploitant

Scenario 5: toepassing van SDN in de de dienstplaatsing van Internet-bedrijven

De Makelaarstoepassing van het netwerkpakket in het Bepaalde Netwerk van SDN Software 1
De Makelaar Specification van het netwerkpakket en Moduletype

Componententype

Productmodel

Basisparameter

Opmerkingen

Chassis

Ntca-chs-7u7s-gelijkstroom

Hoogte: 7U, 7 groeven, ATCA Chassis, dubbele ster100g backplane, 3 ingevoerde hoogspanning gelijkstroom (240VDC~280VDC), 3* 2+1 overtollige 3000W-modulaire macht

Moet kiezen

Ntca-chs-7u7s-AC

Hoogte: 7U, 7 groeven, ATCA Chassis, dubbele ster100g backplane, 3 ingevoerde hoogspanning AC (240VDC~280VDC), 3* 2+1 overtollige 3000W-modulaire macht

De dienstkaart

NT-TCL-SCG10

100G uitwisselingskaart, 10*QSFP28-interface

Kies volgens daadwerkelijke bedrijfsbehoeften

NT-TCL-CG10

100G de dienstkaart, 10*QSFP28-interface

NT-TCL-XG24

10G de dienstkaart, 24*SFP+-interface

NT-TCL-rtm-CG10

100G RTM-kaart, 10*QSFP28-interface

NT-TCL-rtm-EXG24

10G RTM-kaart, 24*SFP+-interface

 

 

Het Ingebedde softwaresysteem van het TCL Zicht

NT-TCL-SOFT-PKG

 

moet

 

 

Contactgegevens
Chengdu Shuwei Communication Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Jerry

Tel.: +86-13679093866

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten
Google Analytics -->