Thuis ProductenDe Makelaar van het netwerkpakket

Het netwerkpakket regelt Uw Fysieke Virtuele en Wolkenknopen van het Zicht van het Netwerkpakket

Het netwerkpakket regelt Uw Fysieke Virtuele en Wolkenknopen van het Zicht van het Netwerkpakket

  • Het netwerkpakket regelt Uw Fysieke Virtuele en Wolkenknopen van het Zicht van het Netwerkpakket
Het netwerkpakket regelt Uw Fysieke Virtuele en Wolkenknopen van het Zicht van het Netwerkpakket
Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: NetTAP®
Certificering: CCC, CE, RoHS
Modelnummer: NT-vpp-4860G
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 REEKS
Prijs: Can Discuss
Verpakking Details: Buitenkarton plus Binnenschuim
Levertijd: 1-3 werkdagen
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100 Reeksen per Maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
NPB-Waarde: het vangen van, het bijeenvoegen van, het filtreren van, en het leveren van gegevens Netwerkknopen: Fysieke Virtueel en Wolk
SSL decryptie: Het door:sturen van privé encryptieinformatie bedreigingsintelligentie: context-bewuste zicht en voetafdrukken
Toepassing: Lever het Juiste Pakket om Hulpmiddelen te herstellen Plaatsing: in SPANWIJDTEhaven aan toegangsnetwerk ontdekken de gegevens een bedreiging
Hoog licht:

de fysieke makelaar van het netwerkpakket

De Makelaar van het netwerkpakket om Uw Fysieke Virtuele en Wolkenknopen van het Zicht van het Netwerkpakket te controleren

 

Wat de Makelaar van het Netwerkpakket (NPB) doet?

De Makelaar van het netwerkpakket is een apparaat dat vangt, en Aggreate gealigneerd of uit de Gegevensverkeer van het bandnetwerk zonder Pakketverlies als „Pakketmakelaar“ herhaalt,

slaag en lever het Juiste Pakket erin om Hulpmiddelen zoals IDS, AMPÈRE, van NPM, van de Controle en van de Analyse Systeem als „Pakketdrager“ te herstellen.

- Overtollige pakketdeduplication

- SSL decryptie

- Kopbal het ontdoen van

- Toepassing en bedreigingsintelligentie

- Toepassing van controle

- De voordelen van NPB

 

Waarom wens ik een makelaar van het netwerkpakket?

- Verkrijg uitvoerigere en nauwkeurige gegevens voor betere besluitvorming

- Strakkere veiligheid

- Los snellere problemen op

- Verbeter initiatief

- Beter rendement van investering

Het netwerkpakket regelt Uw Fysieke Virtuele en Wolkenknopen van het Zicht van het Netwerkpakket 0

 

Het verzekeren van netwerkbeveiliging en de gebruikersgroei in een snel veranderend IT milieu vereist een complexe reeks hulpmiddelen die analyse in real time uitvoeren. Uw controleinfrastructuur kan netwerk en toepassingsprestaties controle (NPM/APM), gegevensregistreerapparaten, en traditionele netwerkanalysatoren hebben, terwijl uw defensiesysteem firewalls, de systemen van de binnendringenbescherming (IPS), de preventie van de gegevenslekkage (DLP) gebruikt, anti-anti-malware, en andere oplossingen.

Geen kwestie hoe de gespecialiseerde veiligheid en controlehulpmiddelen zijn, hebben zij allen twee dingen in gemeenschappelijk:

U moet precies weten wat in het netwerk gebeurt

De analyseresultaten zijn gebaseerd slechts op de ontvangen gegevens

Een onderzoek van 2016 door het bedrijfseconomieinstituut (EMA) vond dat bijna 30 percent van ondervraagden niet op hun hulpmiddelen vertrouwde om alle gegevens te ontvangen die zij hebben vereist. Dit middel zijn er blinde vlekken in het netwerk voor controle, resulterend in futiliteit, hoge kosten en een hoger risico om worden binnendrongen in een beveiligd computersysteem.

Het zicht vereist het vermijden van verkwistende investering en netwerk controleblinde vlekken, die de verzameling van relevante gegevens over al dynamica van het netwerk vereisen. De spiegelhavens van het splitser/spectrometer en netwerkapparaat zijn ook genoemd geworden SPANWIJDTEhavens en worden toegangspunten voor het vangen van verkeer voor analyse.

Dit is een vrij „eenvoudige verrichting,“ en de echte uitdaging is hoe te gegevens van het netwerk aan elk hulpmiddel efficiënt over te brengen dat het vergt. Als u slechts een paar netwerksegmenten en relatively few analysehulpmiddelen hebt, kunnen twee direct worden verbonden. Nochtans, gezien de snelheid waarmee het netwerk zich uitbreidt, zelfs als het logisch gezien uitvoerbaar is, zal deze afzonderlijke verbinding waarschijnlijk een onhandelbare beheersnachtmerrie tot stand brengen.

Het EMA rapport zegt dat 35 percent van organisaties gelooft dat een tekort aan SPANWIJDTEhavens en splitsers de belangrijkste reden is zij niet hun netwerksegmenten kunnen volledig controleren. De havens op high-end analyticshulpmiddelen zoals firewalls kunnen ook schaarser zijn, zodat is het belangrijk om prestatiesdegradatie te vermijden van het overbelasten van uw apparaat.

 

Het Zicht Totale Oplossing van het NetTAP®netwerk voor de Makelaarsbezoek van het Netwerkpakket hier!

 

Het netwerkpakket regelt Uw Fysieke Virtuele en Wolkenknopen van het Zicht van het Netwerkpakket 1

 

Wat kan NPB doen?

In theorie, bijeenvoegend, filtrerend, en leverend eenvoudige gegevensgeluiden. Maar in werkelijkheid, kan slimme NPB zeer complexe functies uitvoeren die exponentieel verhoogde efficiency en veiligheidsvoordelen opleveren.

De taakverdeling is één van de functies. Bijvoorbeeld, als u uw datacentrumnetwerk van 1Gbps aan 10Gbps bevordert, kan 40Gbps, of hoger, NPB vertragen om het hoge snelheidsverkeer aan een bestaande reeks hulpmiddelen met lage snelheid van 1G te verdelen of van de analyse en van de controle van 2G. Dit niet alleen breidt de waarde van uw huidige controleinvestering uit, maar ook vermijdt dure verbeteringen wanneer IT migreert.

Andere krachtige eigenschappen die NPB uitvoert omvatten:

Overtollige pakketdeduplication

Analyse en veiligheids de hulpmiddelensteun die een groot aantal dubbele pakketten door:sturen van veelvoudige distributors.NPB ontvangen elimineert verdubbeling om het hulpmiddel te verhinderen verwerkingscapaciteit te verspillen wanneer het verwerking van overtollige gegevens.

SSL decryptie

De encryptie beveilig van de contactdozenlaag (SSL) een standaardtechniek om is privé informatie veilig te verzenden. Nochtans, kunnen de hakkers kwaadwillige netwerkbedreigingen in gecodeerde pakketten ook verbergen.

Het controleren van dit gegeven moet worden gedecrypteerd, maar het verscheuren van de code vereist waardevolle verwerkingscapaciteit. De belangrijke agenten van het netwerkpakket kunnen decryptie van veiligheidshulpmiddelen ontladen om algemeen zicht te verzekeren terwijl het verminderen van de last op high-cost middelen.

Gegevens het Maskeren

SSL de decryptie staat iedereen met toegang tot veiligheid en controlehulpmiddelen toe om de gegevens te zien. NPB kan creditcard of sociale -fiscale nummers, beschermde gezondheidsinformatie (PHI), of andere gevoelige persoonlijk identificeerbare informatie (P.II) blokkeren alvorens de informatie door te geven, zodat wordt het niet onthuld aan het hulpmiddel of zijn beheerders.

Kopbal het ontdoen van

NPB kan kopballen zoals vlans verwijderen, vxlans, en l3vpns, zo hulpmiddelen die niet deze protocollen kunnen behandelen kan pakketgegevens nog ontvangen en verwerken. De context-bewuste zichthulp identificeert kwaadwillige toepassingen op het netwerk en de voetafdrukken die verlaten door aanvallers lopen aangezien zij in systemen en netwerken werken.

Toepassing en bedreigingsintelligentie

De vroege opsporing van kwetsbaarheid kan verlies van gevoelige informatie en uiteindelijke kwetsbaarheidskosten verminderen. Het context-bewuste die zicht door NPB wordt verstrekt kan worden gebruikt om binnendringenmetriek (IOC) bloot te stellen, de geografische ligging van aanvalsvectoren te identificeren, en bestrijdt cryptografische bedreigingen.

De toepassingsintelligentie breidt zich voorbij laag 2 uit tot laag 4 (OSI-model) pakketgegevens aan laag 7 (toepassingslaag). De rijke gegevens over gebruikers en toepassingsgedrag en plaats kunnen worden tot stand gebracht en worden uitgevoerd om toepassing-vlakke aanvallen te verhinderen waarin de kwaadwillige code zich als normale gegevens en geldige cliëntverzoeken vermomt.

Het context-bewuste zicht helpt om kwaadwillige toepassingen op uw netwerk lopen en de voetafdrukken te bevlekken die verlaten door aanvallers aangezien zij aan systemen en netwerken werken.

Toepassing van controle

Het toepassing-bewuste zicht heeft ook een diepgaande invloed bij prestaties en het beheer. U zou kunnen willen weten wanneer een werknemer de cloud- dienst zoals Dropbox of web-based e-mail GEBRUIKT om beveiligingsbeleid en de dossiers van het overdrachtbedrijf te mijden, of toen een vroegere werknemer probeerde om tot dossiers toegang te hebben gebruikend de cloud- persoonlijke opslagdienst.

De voordelen van NPB

1- Gemakkelijk te gebruiken en te leiden

2- Intelligentie die teamlasten verwijdert

3- Zonder verlies - betrouwbare 100% wanneer het runnen van geavanceerde eigenschappen

4- Hoge prestatiesarchitectuur

Het netwerkpakket regelt Uw Fysieke Virtuele en Wolkenknopen van het Zicht van het Netwerkpakket 2

 
De Makelaar Specifications van het netwerkpakket

 

Van de het Pakketmakelaar van het NetTAPnetwerk de Specificaties van Visibility Total Solution
Netwerkinterface 10GE 48*SFP+ groeven, steun 10GE/GE;
Vezel van de steun de Enige/Veelvoudige wijze
Out-of-Band
MGT-Interface
1*10/100/1000M elektrohaven;
Plaatsingswijze Optisch steun
Spiegelspanwijdte steun
Systeemfunctie Basisverkeersverwerking Verkeersreplicatie/samenvoeging/distributie steun
Gebaseerd bij IP/protocol/haven zeven-tuple verkeersidentificatie het filtreren steun
UDF-gelijke steun
VLAN-het teken/vervangt/schrapt steun
3G/4G protocolidentificatie steun
De inspectie van de interfacegezondheid steun
De niet verwante steun van de Ethernetinkapseling steun
Verwerkingscapaciteit 480Gbps
Intelligente Verkeersverwerking Tijd-stempelt steun
De markering verwijdert Steun VxLAN, VLAN, MPLS-kopbal het ontdoen van
Gegevens DE-verdubbeling Steuninterface/beleid
Pakket het snijden Steunbeleid
Gegevensdesensibilisatie Steunbeleid
Het een tunnel graven reorganisatie steun
Het protocolidentificatie van de toepassingslaag Steun FTP/HTTP/POP/SMTP/DNS/NTP/
BitTorrent/SYSLOG/MYSQL/MSSQL etc.
Videoverkeerserkenning steun
Verwerkingscapaciteit 40Gbps
Beheer CONSOLE MGT steun
IP/WEB MGT steun
SNMP MGT steun
TELNET/SSH MGT steun
SYSLOG-protocol steun
Gebruikersauthentificatie Gebaseerd bij de het wachtwoordauthentificatie van de gebruiker
Elektrisch (1+1 Overtollige Machts systeem-RPS) Het voltage van de tariefvoeding (Facultatief) AC110~240V/DC-48V
De frequentie van de tariefvoeding Ac-50HZ
Tariefingangsstroom AC-3A/GELIJKSTROOM-10A
Tariefmacht Maximum 250W
Milieu Het werk temperatuur 0-50℃
Opslagtemperatuur 20-70℃
Het werk vochtigheid 10%-95%, geen condensatie
Gebruikersconfiguratie Consoleconfiguratie RS232 interface, 115200,8, N, 1
Wachtwoordauthentificatie steun
Hoogte Chassis (u) 1U 445mm*44mm*402mm

 

Het netwerkpakket regelt Uw Fysieke Virtuele en Wolkenknopen van het Zicht van het Netwerkpakket 3NT-vpp-4860G Netwerktap NPB.pdf

Contactgegevens
Chengdu Shuwei Communication Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Jerry

Tel.: +86-13679093866

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten
Google Analytics -->