Thuis ProductenDe Generator van het netwerkpakket

VXLAN-het Pakketmakelaar van het Kopbal Ontdoende van Netwerk met VTEP-Berichtoverdracht via Multicast

VXLAN-het Pakketmakelaar van het Kopbal Ontdoende van Netwerk met VTEP-Berichtoverdracht via Multicast

  • VXLAN-het Pakketmakelaar van het Kopbal Ontdoende van Netwerk met VTEP-Berichtoverdracht via Multicast
VXLAN-het Pakketmakelaar van het Kopbal Ontdoende van Netwerk met VTEP-Berichtoverdracht via Multicast
Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: NetTAP®
Certificering: CCC, CE, RoHS
Modelnummer: NT-ftap-32QCX
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Can Discuss
Verpakking Details: Buitenkarton plus Binnenschuim
Levertijd: 1-3 werkdagen
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100 Reeksen per Maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
VxLAN het Filtreren: Layer2 - Laag 4 UDP-protocolkopbal: Het hoofd van UDP, IP en MAC-
VxLANnetwerken: VTEP-masseage door multicast Pakketheader het Ontdoen van: VxLAN, VLAN, en MPLS-kopballen
Toepassingen: Data Center van Telecommunicatie, het Uitzenden, Overheid, Financiën, Energie, Macht, Aardolie, het Verwante Oplossingen: Het netwerkzicht, Network Monitor, Netwerkbeveiliging, Netwerk Analytics, Data Center, Luchtverkeers
Hoog licht:

ethernet pakketgenerator

,

multicast verkeersgenerator

De Makelaarsvxlan Kopbal die van het netwerkpakket VTEP-Bericht van Overdracht via Multicast ontdoen

 

Het onderliggende netwerk van vxlan is drie-laag, en het broadcastadres kan niet het drie-laag netwerk kruisen, zodat kunnen alle die vtepberichten naar het vxlan netwerk worden verzonden slechts multicast zijn.

Het adresproces van tegenovergesteld virtueel machinemac is als volgt:

De virtuele machine A bij de verlaten bodem zou berichten naar de virtuele machine B bij het bodemrecht door het vxlan netwerk moeten verzenden

VXLAN-het Pakketmakelaar van het Kopbal Ontdoende van Netwerk met VTEP-Berichtoverdracht via Multicast 0

 

1- A verzendt ARP verzoek (IP van verzoek B) op uitzendingswijze, en bronmac is MAC-a.

2- VTEP1 kapselt ARP verzoek als vxlan bericht in, dat aan multicast groep 239.1.1.1 multicast is geweest. Bronmac is MAC-adres MAC-1 van VTEP1, is bestemmingsmac het multicast MAC-adres00:01: 5E: 01:01: 01, de bron IP zijn IP-adres ip-1 van VTEP1, en de bestemming IP is het multicast adres 239.1.1.1.

3 - nadat VTEP2 (VTEP3) het vxlan bericht ontvangt, is de buiten vxlan kopbal weg gestript, en het uitzendingsarp verzoek wordt verzonden in het tweede laagnetwerk, en het drievoud van MAC-a | VNI | ip-1 wordt geleerd.

4 - na het ontvangen van het ARP verzoek, zal B het ARP antwoord via unicast, met MAC-adres MAC-B als bronmac van B, verzenden en zal de ARP lijst ip-a leren | MAC-a.

5 - wanneer VTEP2 het ARP antwoord van B, plus de vxlan kopbal ontvangt, kent VTEP2 reeds de informatie van virtuele machine A en VTEP1, en stuurt vxlan bericht door unicast. De bestemming IP is VTEP1'S-IP-adres ip-a, is de bron IP zijn eigen IP-adres ip-B, en VNI leert VNI 10.

6- VTEP1 ontvangt het unicast vxlan die bericht door VTEP2 wordt verzonden en leert MAC-B | VNI | ip-2 drietalinformatie van virtuele machine B en VTEP2.

7- VTEP1 de stroken de vlxan kopbal van het vxlan bericht en verzendt het ARP antwoord naar a. wanneer de virtuele machine A het ARP antwoord krijgt, zal het het MAC-adres van de bestemmings virtuele machine B. kennen.

 

Verdeeld Control Center

In het virtuele machine en containerscenario, wanneer de virtuele machine of de container nog niet netwerkmededeling zijn begonnen, kunnen wij zijn IP kennen en MAC, het verdeelde controlecentrum houdt deze informatie. Bovendien houdt het controlecentrum spoor van wat vteps in elk vxlan netwerk zijn en wat de adressen van die vteps zijn. Met deze informatie, vtep kan kopballen direct vragen en toevoegen wanneer het verzenden van een bericht, zonder multicasting naar het netwerk.

In het algemeen zal er een agent bij de knoop van elke vtep zijn, die met het controlecentrum zal communiceren om de informatie te verkrijgen nodig door vtep en vtep op één of andere manier te vertellen. De concrete praktijk hangt van de specifieke implementatie af, kan de implementatie de verschillende informatie aan vtep bijwerken, zoals zijn ehrs (Hoofdbeëindigenreplicatie) net de multicast groep in veelvoudige enige uitzending hebben vervangen, namelijk vertelt de multicast groep allen vtep vtep IP-adres, multicast verzenden niet dergelijke vragen, maar voor elke vtep verzendt de groep één enkele uitzending wen; Sommige implementaties vertellen vtep eenvoudig bestemming het adresinformatie van MAC van de virtuele machine; Sommige implementaties vertellen het MAC-adres het overeenkomstige vtep IP-adres.

Ook, maakt het een verschil wanneer u vtep vertelt.

Er zijn twee manieren:

Duw: het is gemeenschappelijk te vertellen vtep zodra u de drietalinformatie van de virtuele machine kent (zelfs als een vtep niet deze informatie kan gebruiken, omdat de virtuele machine het leidt niet met dit adres) zal communiceren, gewoonlijk op dit ogenblik is de eerste mededeling niet voorgekomen;

Vraag: een andere manier is de agent op een bepaalde manier te informeren wanneer vtep de informatie in de eerste mededeling vergt, en dan op dit ogenblik vertelt de agent de vtepinformatie.

 

De gegevensoverdracht

Nadat het ARP verzoek wordt beantwoord, kent A het adres van MAC van B en verzendt gegevens naar B.VTEP1 ontvangt het pakket van A, en controles of het gebruik van A en B-zelfde VNI met MAC richt (anders VXLAN-wordt de gateway vereist). VTEP1 kent reeds de informatie van B en VTEP2, voert VXLAN-direct pakketinkapseling uit, en levert het dan aan het hogere aangesloten apparaat voor transmissie (UDP-bericht).

Het middentransmissieproces is het gewone IP proces van de pakkettransmissie.

Objectieve VTEP controleert VNI na het ontvangen van het vxlan bericht. Als het met VNI van B verenigbaar is, zal het het pakket in de vxlan kopbal uitpakken en zal het naar B voor verwerking verzenden. Voor A en B, is het als het communiceren binnen a-local area network.

VXLAN-het Pakketmakelaar van het Kopbal Ontdoende van Netwerk met VTEP-Berichtoverdracht via Multicast 1

 

 

Adviseer de Makelaar van het Netwerkpakket voor VXLAN-Kopbal het Ontdoen van in Origineel Pakket en Meta-gegevens

 

VXLAN-het Pakketmakelaar van het Kopbal Ontdoende van Netwerk met VTEP-Berichtoverdracht via Multicast 2

 

VXLAN-het Pakketmakelaar van het Kopbal Ontdoende van Netwerk met VTEP-Berichtoverdracht via Multicast 3NT-ftap-32QCX Netwerktap NPB.pdf

Contactgegevens
Chengdu Shuwei Communication Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Jerry

Tel.: +86-13679093866

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten
Google Analytics -->