Thuis ProductenDe Generator van het netwerkpakket

Optimaliseert de Virtuele het Netwerkkraan van netwerkdeduplication Netwerksnelheid en Zicht

Optimaliseert de Virtuele het Netwerkkraan van netwerkdeduplication Netwerksnelheid en Zicht

  • Optimaliseert de Virtuele het Netwerkkraan van netwerkdeduplication Netwerksnelheid en Zicht
Optimaliseert de Virtuele het Netwerkkraan van netwerkdeduplication Netwerksnelheid en Zicht
Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: NetTAP®
Certificering: CCC, CE, RoHS
Modelnummer: Matrijs-TCL-CG; NT-ftap-32QCX
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Can Discuss
Verpakking Details: Buitenkarton plus Binnenschuim
Levertijd: 1-3 werkdagen
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100 Reeksen per Maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
DE-verdubbeling: het elimineren van overtollige exemplaren en dubbele pakketopslag Waarde: krijg betere analyses, bespaar opslag en bandbreedte, ruduceer fouten
Optimaliseer: zorg ervoor dat het systeem efficiënt werkt VXLAN-headers: Ondersteuning voor het verwijderen van VXLAN-headers
Toepassingen: Data Center van telecommunicatie, het uitzenden, overheid, enz. SDN maakt: netwerk en alle IT-systemen beter
Hoog licht:

virtuele netwerkkraan

,

virtuele het netwerkkraan van netwerkdeduplication

De Generatortap van Deduplication van het netwerkpakket optimaliseert Netwerksnelheid en Zicht

 

De gegevens DE-Verdubbeling is een populaire en populaire opslagtechnologie die opslagcapaciteit optimaliseert. Het elimineert overtollige gegevens door dubbele gegevens uit de dataset te verwijderen, verlatend slechts één exemplaar. Zoals aangetoond in de hieronder figuur. Deze technologie kan de behoefte aan fysieke bergruimte zeer verminderen om de groeiende vraag naar gegevensopslag te ontmoeten. De Dedupetechnologie kan vele praktische voordelen, hoofdzakelijk met inbegrip van de volgende aspecten brengen:

(1) aan de vereisten voldoe van ROI (Rendement van Investering) /TCO (Totale Kosten van Eigendom);

(2) de snelle groei van gegevens kan effectief worden gecontroleerd;

(3) verhoog efficiënte bergruimte en verbeter opslagefficiency;

(4) sparen de totale opslagkosten en beheerskosten;

(5) sparen de netwerkbandbreedte van gegevenstransmissie;

(6) sparen verrichting en onderhoudskosten zoals ruimte, voeding en het koelen.

 

Optimaliseert de Virtuele het Netwerkkraan van netwerkdeduplication Netwerksnelheid en Zicht 0

De Dedupetechnologie wordt wijd gebruikt in gegevens steun en het archiveren systemen, omdat er heel wat dubbele gegevens na veelvoudige steunen van gegevens zijn, die voor deze technologie zeer geschikt zijn. In feite, dedupe kan de technologie, met inbegrip van online gegevens, dichtbijgelegen-lijngegevens, en de off-line systemen van de gegevensopslag in veel situaties worden gebruikt. Het kan in bestandssystemen, volumemanagers, NAS, en zonder worden uitgevoerd. Dedupe kan ook voor gegevensherstel na noodgeval, gegevenstransmissie en synchronisatie worden gebruikt, aangezien een technologie van de gegevenscompressie voor gegevens verpakking kan worden gebruikt. De Dedupetechnologie kan vele toepassingen helpen gegevensopslag, sparen netwerkbandbreedte verminderen, verbetert opslagefficiency, vermindert het reservevenster, en bespaart kosten.

Dedupe heeft twee belangrijke afmetingen: deduplocationverhoudingen en prestaties. De Dedupeprestaties hangen van de specifieke implementatietechnologie af, terwijl Dedupe-het tarief door de kenmerken van de gegevens zelf en toepassingspatronen, zoals aangetoond in de hieronder lijst wordt bepaald. De opslagverkopers melden momenteel deduplicationtarieven die van 20:1 gaan tot 500:1.

 

Hoog deduplicationtarief Laag deduplicationtarief
Gegevens door de gebruiker worden gecreeerd die Gegevens van de natuurlijke wereld
Gegevens met lage tarieven van verandering Gegevens hoog tarief van verandering
Referentiegegevens, inactieve gegevens Actieve gegevens
Lage het tarieftoepassing van de gegevensverandering Hoge het tarieftoepassing van de gegevensverandering
Volledige gegevenssteun Stijgende gegevenssteun
Gegevensopslag op lange termijn Gegevensopslag op korte termijn
Brede waaier van gegevenstoepassingen Kleine waaier van gegevenstoepassingen
Ononderbroken gegevens bedrijfsverwerking Algemene gegevens bedrijfsverwerking
Kleine gegevensverdeling Grote gegevensverdeling
Uitgerekte gegevensverdeling Vaste lengtegegevensverdeling
Waargenomen gegevensinhoud Onbekende gegevensinhoud
Deduplication van tijdgegevens Ruimtelijke gegevensdeduplication

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Punten van de Dedupeimplementatie

Diverse factoren zouden moeten worden overwogen wanneer het ontwikkelen van of het toepassen van Dedupe-technologie, aangezien deze factoren direct zijn prestaties en doeltreffendheid beïnvloeden.

(1) wat: Welke gegevens DE-gewogen zijn?

(2) wanneer: Wanneer het gewicht zal geëlimineerd?

(3) waar: Waar is het gewicht verwijdering?

(4) hoe: Hoe te om het gewicht te verminderen?

 

Dedupe Zeer belangrijke Technologie

Het Deduplicationproces van opslagsysteem in het algemeen is dit: eerst en vooral is het gegevensbestand verdeeld in een reeks gegevens, voor elk blok van gegevens om de vingerafdruk te berekenen, en dan gebaseerd op het onderzoekssleutelwoorden van de vingerafdrukknoeiboel, wijst de aanpassing op de gegevens voor de dubbele gegevensblokken, slaat slechts de indexaantal op van het gegevensblok, anders betekent het het gegevensblok het enige stuk van nieuw, opslag van gegevensblok is en leidt tot relevante metainformatie. Aldus, beantwoordt een fysiek dossier in het opslagsysteem aan een logische vertegenwoordiging van een reeks vriespunt-meta-gegevens. Wanneer het lezen van het dossier, lees eerst het logische dossier, dan volgens de vriespunt-opeenvolging, nemen het overeenkomstige gegevensblok van het opslagsysteem, herstel het exemplaar van het fysieke dossier. Men kan zien van het bovengenoemde proces dat de belangrijkste technologieën van Dedupe het bloksegmentatie van dossiergegevens, hoofdzakelijk de vingerafdrukberekening van het gegevensblok en de herwinning van het gegevensblok omvatten.

(1) het bloksegmentatie van dossiergegevens

(2) de vingerafdrukberekening van het gegevensblok

(3) de herwinning van het gegevensblok

Optimaliseert de Virtuele het Netwerkkraan van netwerkdeduplication Netwerksnelheid en Zicht 1

 

Wat is de de Makelaar en het Netwerkkranen van het Netwerkpakket om te doen?
Met de versnelling van drager breedbandbouw en de snelle ontwikkeling van de netwerken van 3G, van 4G, en 5G-, en met de populariteit en de ontwikkeling van grote gegevens en wolken gegevensverwerkingstechnologieën, groeit het gegevensverkeer, en de bandbreedteeisen ten aanzien van backbonenetwerken en kernnetwerken stijgen. Sinds 2013, zijn de belangrijkste exploitanten begonnen het backbonenetwerk geleidelijk aan te bevorderen. De van de het netwerktransmissie van de kernbackbone de verbindingsmedia beginnen om van de verbindingen van 10GPOS en 40GPOS-aan de verbindingen van 100G worden uitgebreid Ethernet. Het zal onvermijdelijk leiden tot het ononderbroken bijwerken van grote gegevensverzameling en analysetechnologie. In aanwezigheid van 100GE-verbindingsmilieu met hoge bandbreedtecapaciteit, hoe te aan de vereisten van diverse nationale veiligheid, netwerkbeveiliging controle, analyse van de exploitant zullen de de intelligente pijpleiding effectief om te voldoen DPI gegevensverzameling en een hotspot op het gebied van gegevensverzameling en analyse worden.
De Mededeling van Chengdushuwei volgt de ontwikkelingsrichting van Internet en ontwikkelt het matrijs-TCL-CG het Zichtsysteem van de Verkeersaanwinst (Verkeersvangst), en specifiek aan de verkeersinzameling en de visuele vereisten van de analysetoepassing op de verbindingen van 1GE, van 10GE, van 10G/40G POS, van 40GE en 100GE-. Matrijs-TCL-CG integreert vrij-stuurt outputfuncties zoals de inzameling/de aanwinst, de samenvoeging, het filtreren, het door:sturen/de distributie, en de taakverdeling van de netwerkstroom en verstrekt een efficiënte oplossing voor de stroomanalyse.
 
Matrijs-TCL-CG is een apparaat van de de visualisatiecontrole van netwerkgegevens voor hoogte - dichtheid en grote stroom van 10G/40G/100G.
Matrijs-TCL-CG wordt speciaal voor de gegevensverzameling van de verbindingen van 10GE ontworpen 40GE en 100GE-in uitvoer van exploitanten de mobiele Internet, IDC-de uitvoer, provinciale netwerk en backbone intensief worden verdeeld die.
Gebaseerd op ATCA standaardarchitectuur, heeft matrijs-TCL-CG hoge drager-vlakke betrouwbaarheid en sterke expansibility die de functionele raadskaarten kunnen regelmatig vormen om aan de scenario's van de havenvraag van diverse specificaties en grootte het hoofd te bieden.

 

Optimaliseert de Virtuele het Netwerkkraan van netwerkdeduplication Netwerksnelheid en Zicht 2

  
SDN-de Makelaar Applications van het Netwerkpakket:

Na het regelen van de belangrijkste deelnemende entiteiten van het netwerk, concentreren de toepassingsscenario's zich van SDN fundamenteel op telecommunicatieexploitanten, overheid en ondernemingsklanten, datacentrumproviders en Internet-bedrijven. De toepassingsscenario's van SDN concentreren hoofdzakelijk zich op: datacentrumnetwerk, koppeling tussen datacentra, staatsbedrijfnetwerk, het netwerk van de telecommunicatieexploitant, en bedrijfsplaatsing van Internet-bedrijven.

 

Scenario 1: toepassing van SDN in datacentrumnetwerk

Scenario 2: toepassing van SDN in datacentruminterconnectie

Scenario 3: toepassing van SDN in staatsbedrijfnetwerk

Scenario 4: toepassing van SDN in het netwerk van de telecommunicatieexploitant

Scenario 5: toepassing van SDN in de de dienstplaatsing van Internet-bedrijven

 

Optimaliseert de Virtuele het Netwerkkraan van netwerkdeduplication Netwerksnelheid en Zicht 3


De Makelaar Specification van het netwerkpakket en Moduletype

 

Componententype Productmodel Basisparameter Opmerkingen
Chassis Ntca-chs-7u7s-gelijkstroom Hoogte: 7U, 7 groeven, ATCA Chassis, dubbele ster100g backplane, 3 ingevoerde hoogspanning gelijkstroom (240VDC~280VDC), 3* 2+1 overtollige 3000W-modulaire macht Moet kiezen
Ntca-chs-7u7s-AC Hoogte: 7U, 7 groeven, ATCA Chassis, dubbele ster100g backplane, 3 ingevoerde hoogspanning AC (240VDC~280VDC), 3* 2+1 overtollige 3000W-modulaire macht
De dienstkaart NT-TCL-SCG10 100G uitwisselingskaart, 10*QSFP28-interface Kies volgens daadwerkelijke bedrijfsbehoeften
NT-TCL-CG10 100G de dienstkaart, 10*QSFP28-interface
NT-TCL-XG24 10G de dienstkaart, 24*SFP+-interface
NT-TCL-rtm-CG10 100G RTM-kaart, 10*QSFP28-interface
NT-TCL-rtm-EXG24 10G RTM-kaart, 24*SFP+-interface
   
Het Ingebedde softwaresysteem van het TCL Zicht NT-TCL-SOFT-PKG   moet

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Optimaliseert de Virtuele het Netwerkkraan van netwerkdeduplication Netwerksnelheid en Zicht 4NT-ftap-32QCX Netwerktap NPB.pdf

Contactgegevens
Chengdu Shuwei Communication Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Jerry

Tel.: +86-13679093866

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten
Google Analytics -->