Thuis ProductenDe Generator van het netwerkpakket

Generator van het het Netwerkpakket van de gegevens de Maskerende Technologie en TAP van Wolkengegevensbescherming

Generator van het het Netwerkpakket van de gegevens de Maskerende Technologie en TAP van Wolkengegevensbescherming

  • Generator van het het Netwerkpakket van de gegevens de Maskerende Technologie en TAP van Wolkengegevensbescherming
Generator van het het Netwerkpakket van de gegevens de Maskerende Technologie en TAP van Wolkengegevensbescherming
Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: NetTAP®
Certificering: CCC, CE, RoHS
Modelnummer: Matrijs-TCL-CG; NT-ftap-32QCX
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Can Discuss
Verpakking Details: Buitenkarton plus Binnenschuim
Levertijd: 1-3 werkdagen
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100 Reeksen per Maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Gegevens het Maskeren: ook geroepen Bleken, Gegevensprivacy of Gegevensvervorming waarde: Vermijd de gevoelige gegevenslekkage
Optimaliseer: Leid het juiste verkeer om hulpmiddelen te herstellen VXLAN-kopballen: Steun die VXLAN-van kopballen weg ontdoen
Toepassingen: Data Center van telecommunicatie, het uitzenden, overheid, enz. Veiligheid: de gegevensbescherming, verhindert lekkage
Hoog licht:

ethernet pakketgenerator

,

multicast verkeersgenerator

Gegevens Maskerende Technologie in de Makelaar van het Netwerkpakket en TAP voor Pakketgenerator van Wolk
 
Wat maskeren de Gegevens?
De gegevens die (Gegevensdesensibilisatie) maskeren, riepen bleken, ook Gegevensprivacy of Gegevensvervorming. Verwijst naar de vervorming van wat gevoelige informatie door desensibilisatieregels om betrouwbare bescherming van gevoelige privacygegevens te bereiken. Wanneer de gegevens van de klantenveiligheid of sommige commercieel gevoelige gegevens worden geïmpliceerd, zouden de echte gegevens moeten worden gewijzigd en worden getest zonder systeemregels te overtreden. De persoonlijke informatie zoals Identiteitskaartaantal, mobiel telefoonaantal, kaartaantal en klantenaantal moeten zou worden ongevoelig gemaakt.
Er zijn vele voorbeelden van gegevensdesensibilisatie in ons leven. Bijvoorbeeld, de gemeenschappelijkste treinkaartjes en de ontvangeradressen van E-commerce behandelen de bedrijven allen gevoelige informatie. Zelfs behoren de schoonheidsgezichten vertrouwd aan lesbiennes en de mozaïeken in sommige video's allen tot desensibilisatie.
 
Waarom behoeftegegevens het Maskeren?
Het zei boven dat de gegevens zouden moeten worden gewijzigd „wanneer de gegevens van de klantenveiligheid of sommige commercieel gevoelige gegevens“ worden geïmpliceerd, erop wijzend dat de te wijzigen gegevens zich met de veiligheid van gebruiker of ondernemingsgegevens verwant zijn. Gegevens het Maskeren is eigenlijk encryptie van deze gegevens om lekkage te verhinderen.
Voor de graad van gegevens die, over het algemeen, zolang de originele informatie niet kan worden geconcludeerd maskeren, zal het informatie geen lekkage veroorzaken. Als er teveel wijzigingen zijn, is het gemakkelijk om de originele kenmerken van de gegevens te verliezen. Daarom in de praktijk, is het noodzakelijk om aangewezen desensibilisatieregels volgens de daadwerkelijke scène te selecteren. Verander de naam, identiteitskaart-aantal, adres, mobiel telefoonaantal, brachten het telefoonnummer en andere klant gebieden met elkaar in verband.
 
Hoe te om gegevens in NetTAP ® te maskeren regelt het Netwerkpakket en Netwerkkranen?
Volgens de desensibilisatieregels, kan het in terug te krijgen desensibilisatie en niet terug te krijgen desensibilisatie worden verdeeld. De terug te krijgen desensibilisatie betekent dat na de omzetting van gegevens door desensibilisatieregels, de oorspronkelijke gegevens opnieuw door wat verwerking kunnen worden hersteld. In tegendeel, na de niet terug te krijgen desensibilisatie van gegevens, kunnen de oorspronkelijke gegevens niet worden hersteld. Twee kunnen als omkeerbare encryptie en onomkeerbare respectievelijk encryptie worden beschouwd.
Generator van het het Netwerkpakket van de gegevens de Maskerende Technologie en TAP van Wolkengegevensbescherming 0
 
De Maskerende Technologie van privacygegevens
Gewoonlijk in het grote gegevensplatform, wordt het gegeven opgeslagen in een gestructureerd formaat. Elke lijst is samengesteld uit vele rijen, en elke rij van gegevens is samengesteld uit vele kolommen. Volgens de gegevenseigenschappen van de kolom, kan de gegevenskolom over het algemeen in de volgende types worden verdeeld:
1- Een kolom die een persoon, zoals een identiteitskaart-aantal, een adres, en een naam identificeert.
2- Één enkele kolom identificeert geen individu, maar de veelvoudige kolommen van informatie kunnen worden gebruikt om een persoon potentieel te identificeren. Deze kolommen worden genoemd semi-identificatiekolommen, zoals postcode, geboortedatum, en geslacht. Zeggen ons studie 87 percent van Amerikanen kan worden geïdentificeerd gebruikend slechts postcodes, verjaardagen en geslachtsinformatie.
3- Kolommen die gebruikers gevoelige informatie zoals transactiebedrag, ziekte en inkomen bevatten.
4- Andere kolommen die gebruikers geen gevoelige informatie bevatten.
Het zogenaamde de lekkagevermijden van privacygegevens verwijst naar de mensen die vermijden gebruikend gegevens (gegevensanalisten, bi-ingenieurs, enz.) om een rij van gegevens als informatie van iemand te identificeren.
De gegevens aan masker, en de maskerende die technologie op gegevens zoals erkenning van het verwijderen van kolommen, de halve erkenning van de kolomtransformatie wordt gebaseerd, maken de gegevens gebruikend de mensen in de waarborg voor # (omgezet) 2 identificeert kolom, kolommen en andere kolom # gevoelige informatie 4 # 3 op basis van gegevensanalyse, in zekere mate, verzekert zijn niet volgens de gegevens om de gebruiker te identificeren, gegevensbeveiliging te verzekeren en de waarde van het saldo van mijnbouwgegevens te maximaliseren.
 
Het Pakketmakelaar van het gegevens Maskerende Netwerk
Gemeenschappelijke methodes:
1. Substitutie: als de vrouwelijke gebruikersnaam met F wordt vervangen, is deze methode meer als „rookgordijn“, dat informatieintegriteit voor intern personeel kan volledig handhaven, maar gemakkelijk te barsten.
2. Herschikking: serienummer 12345 wordt herschikt in 54321, dat in een bepaalde orde door elkaar wordt gegooid. Het is gelijkaardig „om te vervangen“, wat geschikt is om informatie te herstellen wanneer nodig, maar ook gemakkelijk te barsten.
3. Encryptie: aantal 12345 is 23456. De graad van veiligheid hangt van welk encryptiealgoritme af wordt goedgekeurd en over het algemeen van de daadwerkelijke situatie afhangt.
4. Beknotting: 13811001111 beknot aan 138, opgevend noodzakelijke informatie om de ambiguïteit van gegevens te verzekeren, zijn een gemeenschappelijke desensibilisatiemethode, maar het is vaak niet vriendschappelijk aan productie. (ontbrekende gebiedslengte)
5. Masker: 123456-> 1xxxx6, die een deel van de informatie bewaart en de onveranderlijke lengte van de informatie verzekert, die het gemakkelijker maken om de informatiehouder, zoals de identiteitsinformatie te identificeren over het treinkaartje. (gemeenschappelijke methodes)
6. De datumcompensatie wordt rond gemaakt: 20130520 12:30: 45-> 20130520 12:00: 00. De precisie wordt geofferd om de veiligheid van de oorspronkelijke gegevens te verzekeren.
 
Welk vriendelijk Makelaar en Netwerk van het Netwerkpakket onttrekken steungegevens het Maskeren?
Met de versnelling van drager breedbandbouw en de snelle ontwikkeling van de netwerken van 3G, van 4G, en 5G-, en met de populariteit en de ontwikkeling van grote gegevens en wolken gegevensverwerkingstechnologieën, groeit het gegevensverkeer, en de bandbreedteeisen ten aanzien van backbonenetwerken en kernnetwerken stijgen. Sinds 2013, zijn de belangrijkste exploitanten begonnen het backbonenetwerk geleidelijk aan te bevorderen. De van de het netwerktransmissie van de kernbackbone de verbindingsmedia beginnen om van de verbindingen van 10GPOS en 40GPOS-aan de verbindingen van 100G worden uitgebreid Ethernet. Het zal onvermijdelijk leiden tot het ononderbroken bijwerken van grote gegevensverzameling en analysetechnologie. In aanwezigheid van 100GE-verbindingsmilieu met hoge bandbreedtecapaciteit, hoe te aan de vereisten van diverse nationale veiligheid, netwerkbeveiliging controle, analyse van de exploitant zullen de de intelligente pijpleiding effectief om te voldoen DPI gegevensverzameling en een hotspot op het gebied van gegevensverzameling en analyse worden.
De Mededeling van Chengdushuwei volgt de ontwikkelingsrichting van Internet en ontwikkelt het matrijs-TCL-CG het Zichtsysteem van de Verkeersaanwinst (Verkeersvangst), en specifiek aan de verkeersinzameling en de visuele vereisten van de analysetoepassing op de verbindingen van 1GE, van 10GE, van 10G/40G POS, van 40GE en 100GE-. Matrijs-TCL-CG integreert vrij-stuurt outputfuncties zoals de inzameling/de aanwinst, de samenvoeging, het filtreren, het door:sturen/de distributie, en de taakverdeling van de netwerkstroom en verstrekt een efficiënte oplossing voor de stroomanalyse.
 
Matrijs-TCL-CG is een apparaat van de de visualisatiecontrole van netwerkgegevens voor hoogte - dichtheid en grote stroom van 10G/40G/100G.
Matrijs-TCL-CG wordt speciaal voor de gegevensverzameling van de verbindingen van 10GE ontworpen 40GE en 100GE-in uitvoer van exploitanten de mobiele Internet, IDC-de uitvoer, provinciale netwerk en backbone intensief worden verdeeld die.
Gebaseerd op ATCA standaardarchitectuur, heeft matrijs-TCL-CG hoge drager-vlakke betrouwbaarheid en sterke expansibility die de functionele raadskaarten kunnen regelmatig vormen om aan de scenario's van de havenvraag van diverse specificaties en grootte het hoofd te bieden.
Generator van het het Netwerkpakket van de gegevens de Maskerende Technologie en TAP van Wolkengegevensbescherming 1
  
 
 
Generator van het het Netwerkpakket van de gegevens de Maskerende Technologie en TAP van Wolkengegevensbescherming 2
 
De Makelaarsspecificatie van het netwerkpakket en Moduletype

ComponententypeProductmodelBasisparameterOpmerkingen
ChassisNtca-chs-7u7s-gelijkstroomHoogte: 7U, 7 groeven, ATCA Chassis, dubbele ster100g backplane, 3 ingevoerde hoogspanning gelijkstroom (240VDC~280VDC), 3* 2+1 overtollige 3000W-modulaire machtMoet kiezen
Ntca-chs-7u7s-ACHoogte: 7U, 7 groeven, ATCA Chassis, dubbele ster100g backplane, 3 ingevoerde hoogspanning AC (240VDC~280VDC), 3* 2+1 overtollige 3000W-modulaire macht
De dienstkaartNT-TCL-SCG10100G uitwisselingskaart, 10*QSFP28-interfaceKies volgens daadwerkelijke bedrijfsbehoeften
NT-TCL-CG10100G de dienstkaart, 10*QSFP28-interface
NT-TCL-XG2410G de dienstkaart, 24*SFP+-interface
NT-TCL-rtm-CG10100G RTM-kaart, 10*QSFP28-interface
NT-TCL-rtm-EXG2410G RTM-kaart, 24*SFP+-interface
  
Het Ingebedde softwaresysteem van het TCL ZichtNT-TCL-SOFT-PKG moet

 
Generator van het het Netwerkpakket van de gegevens de Maskerende Technologie en TAP van Wolkengegevensbescherming 3 NT-ftap-32QCX Netwerktap NPB.pdf

Contactgegevens
Chengdu Shuwei Communication Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Jerry

Tel.: +86-13679093866

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten
Google Analytics -->