Thuis ProductenDe Generator van het netwerkpakket

Van het de Data Centerpakket van SDDC Software Bepaalde het Informatienet Virtuele Kraan

Van het de Data Centerpakket van SDDC Software Bepaalde het Informatienet Virtuele Kraan

  • Van het de Data Centerpakket van SDDC Software Bepaalde het Informatienet Virtuele Kraan
Van het de Data Centerpakket van SDDC Software Bepaalde het Informatienet Virtuele Kraan
Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: NetTAP®
Certificering: CCC, CE, RoHS
Modelnummer: Matrijs-TCL-CG
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Can Discuss
Verpakking Details: Buitenkarton plus Binnenschuim
Levertijd: 1-3 werkdagen
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100 Reeksen per Maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
SDN: Software Bepaald Netwerk Zichthulpmiddelen: de gegevens voor Lading brengen, tijdstempel, deduplication, het snijden, het ontdoen van, enz. in e
SDDC: Software Bepaalde Data Center VXLAN-kopballen: Steun die VXLAN-van kopballen weg ontdoen
Toepassingen: Data Center van telecommunicatie, het uitzenden, overheid, enz. SDN maakt: netwerk en alle IT systemen beter
Hoog licht:

ethernet pakketgenerator

,

de manager van het datacentrumnetwerk

De Toepassing van de Generatorkranen van het netwerkpakket in de Bepaalde Data Center van SDDC Software

 

SDDC (de Software bepaalde Data Center) is een technologie die virtualiseren en software al fysiek en de hardware van Data Center van middelen voorziet.

SDDC baseert zich op virtualisatie en wolken gegevensverwerkingstechnologieën. Het doel van SDDC is alle fysieke resourcen in het datacentrum te virtualiseren. Door virtualisatietechnologieën, bouwt het een resourcegroep die uit virtuele middelen wordt samengesteld, die niet alleen servervirtualisatie, maar ook opslagvirtualisatie en netwerkvirtualisatie omvatten. Het kan niet alleen de moeilijkheid van serververandering, opslagverandering en netwerkconfiguratie vereenvoudigen, maar ook het beheer maken en de configuratie van server, opslag en netwerk heeft herhaalbaarheid en duurzaamheid.

SDDC laat de hardware dat middelen toe om door software, stijgende flexibiliteit en behendigheid, met het belangrijke voordeel worden gevormd en worden gepland om datacentrumkosten beduidend te drukken. Het beheer wordt gemakkelijker door het gecentraliseerde softwarebeheer gemaakt dat door SDDC wordt verstrekt. Tegelijkertijd, staat SDDC software toe om het netwerk te beheren en het netwerkdeel van het datacentrum te maken. Het merkgebonden netwerk kan de efficiency van hardware zeer verbeteren, zodat kan het belang van software niet worden onderschat.

Zullen de software Bepaalde Data Center een nieuwe richting en een tendens van datacentrumevolutie worden.

 

SDN: De software bepaalde Netwerk, dat een revolutionaire verandering is die enkele onvermijdelijke problemen in traditionele netwerken, met inbegrip van gebrek aan flexibiliteit, langzame reactie op de vraagveranderingen, onvermogen om het netwerk te virtualiseren, en hoge kosten oplost. Onder de huidige netwerkarchitectuur, kunnen de netwerkexploitanten en de ondernemingen de geen nieuwe diensten snel verlenen omdat zij op materiaalleveranciers en normaliseringslichamen moeten wachten om nieuwe functies goed te keuren en te integreren in een merkgebonden werkend milieu. Dit is duidelijk een lange wachttijd, en misschien tegen de tijd dat het bestaande netwerk eigenlijk dit nieuwe vermogen heeft, zal de markt een veranderd zijn.

Van het de Data Centerpakket van SDDC Software Bepaalde het Informatienet Virtuele Kraan 0

 

SDN profiteert als volgt:

No.1 - SDN verstrekt meer flexibiliteit voor netwerkgebruik, controle en hoe te om opbrengst te produceren.

No.2 - SDN versnelt de introductie van de nieuwe diensten. De netwerkexploitanten kunnen verwante eigenschappen door gecontroleerde software opstellen, eerder dan het wachten op een apparatenleverancier om een oplossing aan zijn merkgebonden materiaal toe te voegen.

No.3 - SDN drukt de verrichtingskosten en het foutenpercentage van het netwerk, omdat het de automatische plaatsing en verrichtings en onderhoudsfoutendiagnose van het netwerk realiseert en de handinterventie van het netwerk vermindert.

No.4 - SDN helpt om de virtualisatie van het netwerk te realiseren, waarbij de integratie van gegevensverwerking en opslag middelen van het netwerk wordt, en definitief het toelaten gerealiseerd van dat de controle en het beheer van het volledige netwerk worden gerealiseerd door de combinatie sommige eenvoudige softwarehulpmiddelen.

No.5 - SDN maakt het netwerk en alle IT systemen die beter aan bedrijfsdoelstellingen wordt georiënteerd.

 

Wat is de de Makelaar en het Netwerkkranen van het Netwerkpakket om te doen?
Met de versnelling van drager breedbandbouw en de snelle ontwikkeling van de netwerken van 3G, van 4G, en 5G-, en met de populariteit en de ontwikkeling van grote gegevens en wolken gegevensverwerkingstechnologieën, groeit het gegevensverkeer, en de bandbreedteeisen ten aanzien van backbonenetwerken en kernnetwerken stijgen. Sinds 2013, zijn de belangrijkste exploitanten begonnen het backbonenetwerk geleidelijk aan te bevorderen. De van de het netwerktransmissie van de kernbackbone de verbindingsmedia beginnen om van de verbindingen van 10GPOS en 40GPOS-aan de verbindingen van 100G worden uitgebreid Ethernet. Het zal onvermijdelijk leiden tot het ononderbroken bijwerken van grote gegevensverzameling en analysetechnologie. In aanwezigheid van 100GE-verbindingsmilieu met hoge bandbreedtecapaciteit, hoe te aan de vereisten van diverse nationale veiligheid, netwerkbeveiliging controle, analyse van de exploitant zullen de de intelligente pijpleiding effectief om te voldoen DPI gegevensverzameling en een hotspot op het gebied van gegevensverzameling en analyse worden.
De Mededeling van Chengdushuwei volgt de ontwikkelingsrichting van Internet en ontwikkelt het matrijs-TCL-CG het Zichtsysteem van de Verkeersaanwinst (Verkeersvangst), en specifiek aan de verkeersinzameling en de visuele vereisten van de analysetoepassing op de verbindingen van 1GE, van 10GE, van 10G/40G POS, van 40GE en 100GE-. Matrijs-TCL-CG integreert vrij-stuurt outputfuncties zoals de inzameling/de aanwinst, de samenvoeging, het filtreren, het door:sturen/de distributie, en de taakverdeling van de netwerkstroom en verstrekt een efficiënte oplossing voor de stroomanalyse.
 
Matrijs-TCL-CG is een apparaat van de de visualisatiecontrole van netwerkgegevens voor hoogte - dichtheid en grote stroom van 10G/40G/100G.
Matrijs-TCL-CG wordt speciaal voor de gegevensverzameling van de verbindingen van 10GE ontworpen 40GE en 100GE-die intensief in uitvoer van exploitanten de mobiele Internet, IDC-de uitvoer, provinciale netwerk en backbone worden verdeeld.
Gebaseerd op ATCA standaardarchitectuur, heeft matrijs-TCL-CG hoge drager-vlakke betrouwbaarheid en sterke expansibility die de functionele raadskaarten kunnen regelmatig vormen om aan de scenario's van de havenvraag van diverse specificaties en grootte het hoofd te bieden.

Van het de Data Centerpakket van SDDC Software Bepaalde het Informatienet Virtuele Kraan 1

  
SDN-de Makelaarstoepassingen van het Netwerkpakket:

Na het regelen van de belangrijkste deelnemende entiteiten van het netwerk, concentreren de toepassingsscenario's zich van SDN fundamenteel op telecommunicatieexploitanten, overheid en ondernemingsklanten, datacentrumproviders en Internet-bedrijven. De toepassingsscenario's van SDN concentreren hoofdzakelijk zich op: datacentrumnetwerk, koppeling tussen datacentra, staatsbedrijfnetwerk, het netwerk van de telecommunicatieexploitant, en bedrijfsplaatsing van Internet-bedrijven.

 

Scenario 1: toepassing van SDN in datacentrumnetwerk

Scenario 2: toepassing van SDN in datacentruminterconnectie

Scenario 3: toepassing van SDN in staatsbedrijfnetwerk

Scenario 4: toepassing van SDN in het netwerk van de telecommunicatieexploitant

Scenario 5: toepassing van SDN in de de dienstplaatsing van Internet-bedrijven

 

Van het de Data Centerpakket van SDDC Software Bepaalde het Informatienet Virtuele Kraan 2


De Makelaarsspecificatie van het netwerkpakket en Moduletype

Componententype Productmodel Basisparameter Opmerkingen
Chassis Ntca-chs-7u7s-gelijkstroom Hoogte: 7U, 7 groeven, ATCA Chassis, dubbele ster100g backplane, 3 ingevoerde hoogspanning gelijkstroom (240VDC~280VDC), 3* 2+1 overtollige 3000W-modulaire macht Moet kiezen
Ntca-chs-7u7s-AC Hoogte: 7U, 7 groeven, ATCA Chassis, dubbele ster100g backplane, 3 ingevoerde hoogspanning AC (240VDC~280VDC), 3* 2+1 overtollige 3000W-modulaire macht
De dienstkaart NT-TCL-SCG10 100G uitwisselingskaart, 10*QSFP28-interface Kies volgens daadwerkelijke bedrijfsbehoeften
NT-TCL-CG10 100G de dienstkaart, 10*QSFP28-interface
NT-TCL-XG24 10G de dienstkaart, 24*SFP+-interface
NT-TCL-rtm-CG10 100G RTM-kaart, 10*QSFP28-interface
NT-TCL-rtm-EXG24 10G RTM-kaart, 24*SFP+-interface
   
Het Ingebedde softwaresysteem van het TCL Zicht NT-TCL-SOFT-PKG   moet

 


 Van het de Data Centerpakket van SDDC Software Bepaalde het Informatienet Virtuele Kraan 3NT-ftap-32QCX Netwerktap NPB.pdf

Contactgegevens
Chengdu Shuwei Communication Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Jerry

Tel.: +86-13679093866

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten
Google Analytics -->