Thuis ProductenDe Generator van het netwerkpakket

Netto TAP het Pakketgenerator van het Veiligheidsnetwerk voor Openbaar cloudprivécloud en Hybride Wolk

Netto TAP het Pakketgenerator van het Veiligheidsnetwerk voor Openbaar cloudprivécloud en Hybride Wolk

  • Netto TAP het Pakketgenerator van het Veiligheidsnetwerk voor Openbaar cloudprivécloud en Hybride Wolk
Netto TAP het Pakketgenerator van het Veiligheidsnetwerk voor Openbaar cloudprivécloud en Hybride Wolk
Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: NetTAP®
Certificering: CCC, CE, RoHS
Modelnummer: Matrijs-TCL-CG
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Can Discuss
Verpakking Details: Buitenkarton plus Binnenschuim
Levertijd: 1-3 werkdagen
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100 Reeksen per Maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Openbaar cloud: een wolk die door de gebruikers van de derde partijleverancier kan worden gebruikt Privécloud: gebouwd voor gebruik door één enkele klant
Hybride Wolk: een combinatie publiek en privéclouddiensten Betrouwbaarheid: PEM-modulemacht, het goede Kanaal van de Hittedissipatie
Toepassingen: Openbaar cloud, Privécloud en Hybride Wolk SDN maakt: netwerk en alle IT-systemen beter
Hoog licht:

de kraan van het wolkennetwerk

,

de generator van het netwerkpakket

,

netwerkbeveiligingkraan

Netto TAP Veiligheid en Voorzien van een netwerk voor Openbaar cloudprivécloud en Hybride Wolk

 

Openbaar cloud VERSUS Privécloud VERSUS Hybride Wolk

Met de evolutie van wolk die gegevens verwerken, bijna plant elke onderneming of gebruikt wolk vandaag gegevens verwerkend, maar niet GEBRUIKT elke onderneming hetzelfde type van wolkenpatroon. Er zijn eigenlijk drie verschillende wolkenmodellen, met inbegrip van openbare clouden, privéclouden, en hybride wolken. Helpen bepalen welk wolkenmodel aan de behoeften van de onderneming meest geschikt is, hier is hoe de drie modellen vergelijken en tegenover elkaar stellen.

 

Openbare clouden

De openbare clouden is gewoonlijk een wolk die door de gebruikers van de derde partijleverancier kan worden gebruikt. Een openbaar cloud is over het algemeen - beschikbaar over Internet en kan of goedkoop vrij zijn. Er zijn vele instanties van zulk een wolk die over het open openbare netwerk van vandaag kan worden gediend. De grootste betekenis van openbaar cloud is dat het de aantrekkelijke diensten kan verlenen om - gebruikers aan een lage prijs te beëindigen en nieuwe bedrijfswaarde tot stand te brengen. Als ondersteunend platform, kan het openbare cloud stroomopwaartse providers (zoals de diensten op de toegevoegde waarde en reclame) met stroomafwaarts eind ook integreren - gebruikers om een nieuw waardeketen en een ecosysteem tot stand te brengen. Het laat klanten toe om tot basiscomputerinfrastructuur, met inbegrip van hardware, opslag, en bandbreedte toegang te hebben en te delen.

Pros: naast het verlenen van de diensten over het netwerk, moeten de klanten slechts voor elektriciteit voor de middelen betalen die zij hebben gebruikt. Bovendien omdat de organisaties toegang tot de de wolk van de provider gegevensverwerkingsinfrastructuur hebben, moeten zij niet zich over het installeren van en het handhaven van het ongerust maken zelf.

Cons.: verwante veiligheid. De openbare clouden typisch voldoen niet aan vele vereisten van de veiligheidsnaleving omdat de verschillende servers in veelvoudige landen verblijven en diverse veiligheidsverordeningen hebben. Ook, kunnen de netwerkproblemen tijdens piek online verkeer voorkomen. Terwijl het openbaar cloudmodel door te verstrekken over het algemeen rendabel is loon-zoals-u-ga de prijs vaststellend van, de kosten om hopen gegevensverhogingen snel te bewegen.

 

Privéclouden

De privéclouden worden gebouwd voor gebruik door één enkele klant, waarbij de meeste doeltreffende controle over gegevens, veiligheid, en kwaliteit van de dienst wordt verstrekt. Het bedrijf bezit de infrastructuur en kan controleren hoe de toepassingen op die infrastructuur worden opgesteld. De privéclouden kunnen binnen de firewall van een ondernemingsdatacentrum worden opgesteld, of zij kunnen in een veilige het ontvangen plaats worden opgesteld. De privéclouden zijn een reusachtige veiligheidskwestie, en sommige bedrijven beginnen om hun eigen privéclouden te bouwen.

Voordeel: verstrekt grotere veiligheid omdat één enkel bedrijf de enige gespecificeerde entiteit is die tot het kan toegang hebben. Dit maakt ook IT voor organisaties gemakkelijker om hun middelen aan te passen om aan specifieke IT vereisten te voldoen.

Cons.: hoge installatiekosten. Bovendien is de onderneming beperkt die tot de wolk middelen van de gegevensverwerkingsinfrastructuur in het contract worden gespecificeerd. Het hoge niveau van veiligheid in privéclouden kan het moeilijk ook maken om van verre plaatsen toegang te hebben tot.

 

Hybride Wolken

De hybride Wolken is een combinatie publiek en privéclouddiensten. Wegens veiligheid en controleredenen, niet kan al ondernemingsinformatie op het openbare cloud, zo de meeste ondernemingen worden geplaatst die wolk reeds gegevensverwerking zullen gebruiken het hybride wolkenmodel gebruiken. Velen zullen verkiezen om zowel publiek als privéclouden te gebruiken, en sommigen zullen openbare clouden ook bouwen. Aangezien de gebruikers van de openbare clouden slechts last voor de middelen die zij hebben gebruikt, zullen de gecentraliseerde wolken een zeer goedkope manier worden om veel gevraagde aren te behandelen. Voor sommige detailhandelaars, bijvoorbeeld, zal de operationele vraag met het vakantieseizoen stijgen, of sommige ondernemingen zullen een seizoengebonden uptick ervaren. De hybride wolken vormen ook een goede basis voor veerkrachtige vraag naar andere doeleinden, zoals herstel na noodgeval. Dit betekent dat de privéclouden het openbare cloud als platform voor rampenoverdracht gebruiken en het wanneer nodig gebruiken. Dit is een zeer rendabel concept. Een ander goed idee is het openbare cloud als alternatief platform te gebruiken, terwijl het kiezen van andere openbare clouden als platforms van de rampenoverdracht.

Pros: staat gebruikers toe om uit publiek en privéclouden voordeel te halen. Het verstrekt ook grote flexibiliteit voor toepassingen om zich rond in een bewolkt milieu te bewegen. Bovendien is het hybride wolkenmodel rendabel omdat de ondernemingen kunnen beslissen duurdere wolk gegevensverwerkingsmiddelen te gebruiken zoals nodig.

Cons.: moeilijk te handhaven en te beschermen omdat de opstelling complexer is. Bovendien omdat een hybride wolk een combinatie verschillende wolkenplatforms is, kunnen de gegevens, en de toepassingen, consolidatie een uitdaging zijn. Er zijn ook belangrijke verenigbaarheidskwesties tussen infrastructuren wanneer het ontwikkelen van hybride wolken.

Netto TAP het Pakketgenerator van het Veiligheidsnetwerk voor Openbaar cloudprivécloud en Hybride Wolk 0

Wat is de het Pakketmakelaar van het Matrijs Modulaire Ontworpen Insteeknetwerk om in Wolk te doen?
Met de versnelling van drager breedbandbouw en de snelle ontwikkeling van de netwerken van 3G, van 4G, en 5G-, en met de populariteit en de ontwikkeling van grote gegevens en wolken gegevensverwerkingstechnologieën, groeit het gegevensverkeer, en de bandbreedteeisen ten aanzien van backbonenetwerken en kernnetwerken stijgen. Sinds 2013, zijn de belangrijkste exploitanten begonnen het backbonenetwerk geleidelijk aan te bevorderen. De van de het netwerktransmissie van de kernbackbone de verbindingsmedia beginnen om van de verbindingen van 10GPOS en 40GPOS-aan de verbindingen van 100G worden uitgebreid Ethernet. Het zal onvermijdelijk leiden tot het ononderbroken bijwerken van grote gegevensverzameling en analysetechnologie. In aanwezigheid van 100GE-verbindingsmilieu met hoge bandbreedtecapaciteit, hoe te aan de vereisten van diverse nationale veiligheid, netwerkbeveiliging controle, analyse van de exploitant zullen de de intelligente pijpleiding effectief om te voldoen DPI gegevensverzameling en een hotspot op het gebied van gegevensverzameling en analyse worden.
De Mededeling van Chengdushuwei volgt de ontwikkelingsrichting van Internet en ontwikkelt het matrijs-TCL-CG het Zichtsysteem van de Verkeersaanwinst (Verkeersvangst), en specifiek aan de verkeersinzameling en de visuele vereisten van de analysetoepassing op de verbindingen van 1GE, van 10GE, van 10G/40G POS, van 40GE en 100GE-. Matrijs-TCL-CG integreert vrij-stuurt outputfuncties zoals de inzameling/de aanwinst, de samenvoeging, het filtreren, het door:sturen/de distributie, en de taakverdeling van de netwerkstroom en verstrekt een efficiënte oplossing voor de stroomanalyse.
 
Matrijs-TCL-CG is een apparaat van de de visualisatiecontrole van netwerkgegevens voor hoogte - dichtheid en grote stroom van 10G/40G/100G.
Matrijs-TCL-CG wordt speciaal voor de gegevensverzameling van de verbindingen van 10GE ontworpen 40GE en 100GE-in uitvoer van exploitanten de mobiele Internet, IDC-de uitvoer, provinciale netwerk en backbone intensief worden verdeeld die.
Gebaseerd op ATCA standaardarchitectuur, heeft matrijs-TCL-CG hoge drager-vlakke betrouwbaarheid en sterke expansibility die de functionele raadskaarten kunnen regelmatig vormen om aan de scenario's van de havenvraag van diverse specificaties en grootte het hoofd te bieden.

Netto TAP het Pakketgenerator van het Veiligheidsnetwerk voor Openbaar cloudprivécloud en Hybride Wolk 1

Verenigd van Bron zichtmodules Beheer

Het het matrijs-TCL het zichtsysteem van de verkeersaanwinst is de eerste van de industrie aan gebruik grafisch-gebaseerd gecentraliseerd visueel middelbeheer om een op WYSIWYG-Gebaseerde die het beheersinterface te verstrekken van het raadsmiddel op de Webinterface wordt gebaseerd op de belangrijkste controlekaart van de gehele machine. De gebruiker kan de huidige chassismening, alle opgenomen kaartmeningen in de chassis, en het werk statusmening van elke raad op het paneel van het middelbeheer visueel bekijken om een eenvoudig beheersmechanisme voor complex raadsbeheer te verstrekken.

 

Het verenigde Beheer van het het Beleidsweergeven van het Verkeerszicht

De het matrijs-TCL instrumenten van het het zichtsysteem van de verkeersaanwinst verenigden visueel beheer van van de verkeersinzameling en distributie strategieën voor alle kaarten van de gehele machine, en bepaalt de hoofddiecontrole op bepaalde hoofdverkiezingsregels wordt gebaseerd. Alle beleid van de groefkaart in de chassis zal in de belangrijkste reeks van de controlekaart worden voltooid. Schakel niet manueel op andere kaarten over.

De verenigde middelen van de kaarthaven en configuratiemeningen. De verenigde interface wordt gebruikt om de de dienstinterface van elke raad door het verenigde haventype, het groefaantal, het sub-groefaantal, of het poortnummer te richten. De havenconfiguratie en het verdere beleid worden uitgevoerd. Haven het noemen kan visueel in de mening van de beheersconfiguratie worden van verwijzingen voorzien, die zeer de het beheersconfiguratie van de gebruiker vergemakkelijkt.

Backplane de topologie verbergt gegevens auto-verplettert. De gehele machine verstrekt gecentraliseerde gegevens automatische dwars-raad die technologie verplettert. De gebruikers moeten slechts aandacht aan de de dienstinterfaces van de voor en achterpanelen besteden zonder aandacht aan de backplane verbindingstopologie te besteden. De visuele beheerssoftware zal automatisch dwars-raadsgegevens verpletteren gebaseerd op de daadwerkelijke raadsverbinding voor beleidstoepassing berekenen. De configuratiecoördinatie vereenvoudigt zeer gebruikersconfiguratie.

Een verenigde de configuratiemening van het beleidsbeheer. Het apparaat verstrekt een gecentraliseerde van de het beleidsconfiguratie van de verkeersdistributie het beheersmening. De gebruikers kunnen gegevensverzameling en outputbeleid in de raad buigzaam bepalen. Zij kunnen dwars-raadstaakverdeling, dwars-raadsgegevensverzameling buigzaam ook bepalen, en ontladen outputbeleid.

Het geschikte beheer van het de versieonderhoud van de kaartensoftware. Alle raad gebruikt dezelfde softwareversie, en kan op diverse die manieren (op WEB/TFTP/FTP, enz. worden gebaseerd) worden bevorderd om gebruikersonderhoud te vereenvoudigen en verrichtingen te bevorderen.


De Makelaar Specification van het netwerkpakket en Moduletype

Componententype Productmodel Basisparameter Opmerkingen
Chassis Ntca-chs-7u7s-gelijkstroom Hoogte: 7U, 7 groeven, ATCA Chassis, dubbele ster100g backplane, 3 ingevoerde hoogspanning gelijkstroom (240VDC~280VDC), 3* 2+1 overtollige 3000W-modulaire macht Moet kiezen
Ntca-chs-7u7s-AC Hoogte: 7U, 7 groeven, ATCA Chassis, dubbele ster100g backplane, 3 ingevoerde hoogspanning AC (240VDC~280VDC), 3* 2+1 overtollige 3000W-modulaire macht
De dienstkaart NT-TCL-SCG10 100G uitwisselingskaart, 10*QSFP28-interface Kies volgens daadwerkelijke bedrijfsbehoeften
NT-TCL-CG10 100G de dienstkaart, 10*QSFP28-interface
NT-TCL-XG24 10G de dienstkaart, 24*SFP+-interface
NT-TCL-rtm-CG10 100G RTM-kaart, 10*QSFP28-interface
NT-TCL-rtm-EXG24 10G RTM-kaart, 24*SFP+-interface
   
Het Ingebedde softwaresysteem van het TCL Zicht NT-TCL-SOFT-PKG   moet

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Machinespecificatie

Punten Specificaties
Chassisgrootte Ntca-chs-7u7s-gelijkstroom: 310.45mm (H) × 482.6mm (W) × 443.6mm (D)
Ntca-chs-7u7s-AC: 310.45mm (H) × 482.6mm (W) × 443.6mm (D)
Ntca-chs-16u14s-gelijkstroom: 708,35 mm (H) × 482.6mm (W) × 502.15mm (D)
Ntca-chs-16u14s-AC: 708,35 mm (H) × 482.6mm (W) × 502.15mm (D)
Adapterchassis en macht Voeding
Ntca-chs-7u7s-gelijkstroom: Hoogspanning gelijkstroom (240VDC~280VDC)
Ntca-chs-7u7s-AC: 220V AC
Ntca-chs-16u14s-gelijkstroom: Hoogspanning gelijkstroom (240VDC~280VDC)
Ntca-chs-16u14s-AC: 220V AC
Macht:
Ntca-chs-7u7s-gelijkstroom: De volledige consumptie van de configuratie maximummacht < 3000W="">
Ntca-chs-7u7s-AC: De volledige consumptie van de configuratie maximummacht < 3000W="">
Ntca-chs-16u14s-gelijkstroom: De volledige consumptie van de configuratie maximummacht < 5000W="">
Ntca-chs-16u14s-AC: De volledige consumptie van de configuratie maximummacht < 5000W="">
Milieuvereiste Het werk temperatuur: 0℃~50℃
Opslagtemperatuur: - 20℃~80℃
Het werk vochtigheid: 5%~95%, niet-Condensatie
Standaardcertificatie Advanced®specification PICMG® 3,0 R2.0
RoHs, voor Ce, FCC, NEBS Niveau 3 wordt ontworpen die
 
Sleutelwoorden:
 
 
privécloudkraan, openbaar cloudkraan, de veiligheid van de netwerkkraan, kraanopenbaar cloud, de kraan van het veiligheidsnet, de generator van het wolkenpakket,
 

Contactgegevens
Chengdu Shuwei Communication Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Jerry

Tel.: +86-13679093866

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten
Google Analytics -->